Отговори
# 270
Ти от каде си защото аз съм от Враца и ние нямаме превод

# 271
  • до реката
Записвам се да следя.

# 272
B Пловдив още няма!Лошо-проблем имали хората,а родителите да чакат!Те нямат проблеми  Twisted Evil само ще раждаме деца на тия,бъдеще да има държавата  #Cussing out !Алууууууууу оправляващите-да ви донеса децата да ви решат всички проблеми,ама не сме такива  Rolling Eyes !То,че нищо не става от вас-ясно-ами поне се направете,че вършите нещо  Outta Joint Crossing Arms Whistling #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 273
Много стрелби, много нещо  ooooh!

Във Варна - винаги ги превеждат след 20то число  Peace

# 274
Да ама в Пловдив на 15-16,ама ядец  Laughing

# 275
Май,нещо бавят надбавките този месец-
дотам ли я закъсахме с бюджета, че и детските да ни отрежат............ #2gunfire

Уважаема mozi, не вярвам паричките от детските да си ви единствен доход. Вчера беше 17-ти, понеделник и няма как да ги имате по сметките. За бюджета, да, на минус е и е възможно да се бавят помощите. Надявам се, че живеете в Бг и ви е ясна ситуацията с финансите в страната.
И отново ви моля, малко по-кротко със стрелящите емотикони. Не е необходимо да изразявате недоволството си по този начин.

И какво като изразява недоволството си по този начин.... #2gunfireто явно всеки друг начин е неефикасен.техническа грешка-друг път...закъсаха я от крадене...ама въпреки това Станишев си взе "неизползваните"отпуски за 4-те години в размер на 20000 лева.а аз тези детски си ги разпределям наравно с останалият си приход и с тях си плащам част от сметките,така че да,и аз се присъединявам в стрелбата #2gunfire #2gunfireТолкова е грозно.......
#2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето и от мен малко стрелба.Може да не е единствения ми доход,но разчитам дори и на тези пари.Колкото и да е странно тези 70лв на месец запълват дупката м/у майчинството и заплатата на мъж ми.Само при мисълта,че не мога да купя мляко на бебчо ме ката да ставам нецивилизована и груба.Едва ли добрия тон довечера ще нахрани детето ми. #Cussing out

# 276
дотам ли я закъсахме с бюджета, че и детските да ни отрежат............ #2gunfire

Уважаема mozi, не вярвам паричките от детските да си ви единствен доход. Вчера беше 17-ти, понеделник и няма как да ги имате по сметките. За бюджета, да, на минус е и е възможно да се бавят помощите. Надявам се, че живеете в Бг и ви е ясна ситуацията с финансите в страната.
И отново ви моля, малко по-кротко със стрелящите емотикони. Не е необходимо да изразявате недоволството си по този начин.

И какво като изразява недоволството си по този начин.... #2gunfireто явно всеки друг начин е неефикасен.техническа грешка-друг път...закъсаха я от крадене...ама въпреки това Станишев си взе "неизползваните"отпуски за 4-те години в размер на 20000 лева.а аз тези детски си ги разпределям наравно с останалият си приход и с тях си плащам част от сметките,така че да,и аз се присъединявам в стрелбата #2gunfire #2gunfireТолкова е грозно.......
Ето и от мен малко стрелба.Може да не е единствения ми доход,но разчитам дори и на тези пари.Колкото и да е странно тези 70лв на месец запълват дупката м/у майчинството и заплатата на мъж ми.Само при мисълта,че не мога да купя мляко на бебчо ме ката да ставам нецивилизована и груба.Едва ли добрия тон довечера ще нахрани детето ми. #Cussing out

Цитираш, цитираш, ама да беше и написала нещо.

# 277
А така-кажи  го  Joy Joy Joy hahaha

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 13:56 от mili4ko78

# 278
Да ама в Пловдив на 15-16,ама ядец  Laughing
И се пази да не те уцели някой  Grinning

# 279
Здравейте, искам да попитам дали условията
за еднократна помощ за първокласник са същите като
условията за детски надбавки и в какво се състои тази помощ?

# 280
вчера питах в социалните и казаха на 25,08 ще има детски имали лек проблем в системата
Аман с техните проблеми представям си ако бяха 350лев. щяха да ги бавят по 2 месеца сигурно

# 281
Platina 33, твоето самочувствие е дразнещо. Ти сигурно си най-интелигентната от форума. Браво.  Аз също чакам детските и опирам до тях. Това да ни е проблема да се гърмим по компа.

# 282
А, да не казвам че освен детски и заплата вземам от там за личен асистент,та...нямам думи  ooooh! ooooh! дано си оправят "грешката в системата" по бързо (за която имам силни съмения че съществува) и да ни ощастливят,а и да се молим другия месец да не се повтаря

# 283

Цитираш, цитираш, ама да беше и написала нещо.
Не е нужно да казва каквото и да било,ясно е ,че подкрепя всичко горенаписано.Но на теб май не е нужно да ти се обяснява.

# 284
Здравейте, искам да попитам дали условията
за еднократна помощ за първокласник са същите като
условията за детски надбавки и в какво се състои тази помощ?

Аз сега чувам за такава помощ, но не е лошо да се задействам, ако наистина има такова нещо.
Моля, някоя компетентна мама да се включи.
 Rolling Eyes

(Ако е удобно де, измежду стрелбите, лекинко така...)   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт