Отговори
# 315
Защо превръщате всяка тема в бойно поле? Не приемате мнение различно от вашето. Това е форум и всеки има право да изрази мнението си. Заставам зад всяка своя дума написана тук, па макар да има несъгласни. Анонимните ще ги попитам защо се крият, така сигурно е по- лесно, но, според мен, е признак на слабост и неуважение. Не си спомням да съм демонстрирала изключително самочувствие, просто в момента всички сте много напрегнати и това ви е лош съветник и пишете постовете си в изблик на ярост. Успокойте се, защото дори в момента не сте полезни дори и за вас самите, да не говорим за децата ви. Радвайте се, че имате здрави деца. Какво да кажат майките на децата с увреждания. Те дори не са си получили раб.заплати като лични асистенти, а техните деца имат по-специфични нужди. Помощите за децата вече са започнали да се изплащат, но забавянето не е поради технически проблеми.
Така ли,а какъв им е проблема?  #Crazy Никой не е напрегнат-това ни се полага!Имам информация как е в другите държави,а там кризата е много по-голяма,но майките с деца са на първо място-така,че те моля да не коментираш кой как се чувства-особенно,ако не си в собствената му кожа!Иначе си коментирай колкото искаш   Laughing

# 316
Здравейте мамчета искам само да ви попитам истина ли е това че децките надбавки ще бъдат спряни и няма изобщо да се исплащат докато не се реши ПРОБЛЕМА а наистина мисля че проблем в България не се е решил и се палша че това именно няма да се случи да ни дадът надбавки този месец а аи изобщо по нататък
Това пък от къде го чу  newsm78 newsm12 newsm34

# 317
При нас още няма Sick някъде пуснати ли са?

Току-що видях, че са ми преведени днес - за Русе става въпрос  Peace

Извинявам се може ли да ми кажеш каде провери дали са ти преведени че не ми се ходи до банката ?

# 318
Ами чух го сутринта от едни майка на вън из парка се коментираше не знам дали е вярно по новините нищо такова не казаха ама знам ли и аз то вече всичко може да се очаква

# 319
Имай си я информацията за другите държави, но ти си в Бг. Така че, ситуацията е такава- криза, забавяне на плащания и помощи, които междувпрочем са и детските.

# 320
Имай си я информацията за другите държави, но ти си в Бг. Така че, ситуацията е такава- криза, забавяне на плащания и помощи, които междувпрочем са и детските.
smile3515 smile3513 smile3512 Айде не ми казвай къде съм и какво е положението!Достатъчно съм в час,за да ми говориш какво става!Я малко ти се информирай!  Thinking

# 321
Ами чух го сутринта от едни майка на вън из парка се коментираше не знам дали е вярно по новините нищо такова не казаха ама знам ли и аз то вече всичко може да се очаква
Не е така-нещо някой не е разбрал,започнали са плащането!  newsm10

# 322
здравейте,имам едно питане относно попълването на декларацията за получаване на детски надбавки Smile питането ми е следното:в таблицата където се нанасят доходите на семейството за предходните 12 месеца,каква сума трябва да нанеса при положение,че аз съм получавала 220-240лв майчинство.

# 323

Това е работа на модераторите, не им изземвай функциите! И да вземеш да си смениш името- от миличко на киселичко- по- ще ти отива. А ти получили си вече помощите за децата? Темата е за това, а не да се заяждаш!

# 324
[/quote

ааа най сетне ок благодаря за инфото  Wink

# 325

Това е работа на модераторите, не им изземвай функциите! И да вземеш да си смениш името- от миличко на киселичко- по- ще ти отива. А ти получили си вече помощите за децата? Темата е за това, а не да се заяждаш!
Не съм и не аз а ти се ядеш с хората!!!Не те,а ти се криеш-офлайн била!ООО,я не ме занимавай с глупости!Много си компетентна нещо,ааааааа?

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 15:53 от mili4ko78

# 326
[/quote

ааа най сетне ок благодаря за инфото  Wink
Не на всякъде,но има напредък  smile3521

# 327
а има ли сайт в който може да се проверява дали са преведени....

Най лесния начин, поне за мен е с регистрация на картата в epay.bg.Бърза, лесна проверка дали има и колко има по сметката на картата.А и винаги може да я използваш за електронно разплащане на битови сметки или пазаруване в интернет.

# 328
zdraveite az sum ot sofia i do 15.oo h. detski nqmashe preveni ot 4g gi polu4am vinagi na 16 4islo ot meseca no tozi mesec gi xvana lipsata no na kogo mu puka v taq durjava vinagi poturpev6i decata ni za sujalenie

# 329
Пиша от Сливен и тук още няма превод на детските Sad

Общи условия

Активация на акаунт