Отговори
# 300
Моите също са преведени днес, току що видях.  Simple Smile   Simple Smile

# 301
do IVANAKOSTOVA НЕ НЯМА МЕ В БУРГАС ТИ ОТ КЪДЕ СИ ПРИН НАС ВЧЕРА СЕ ОТМЕТНАХА И КАЗАХА ЧЕ В КРАЯ НА ДРУГАТА СЕДМИЦА
живея в кв.Сарафово

# 302
а има ли сайт в който може да се проверява дали са преведени....

# 303
Здравеите , сега отидох до банкомата и няма аз съм от Плевен

# 304
  • до реката
Някои банки имат други не !Може би утре ще има и на нас останалите. newsm78

# 305
И аз сега пак проверих.
Няма.
  Crossing Arms

# 306
И при нас няма  Sad

# 307
А в Пловдив  Thinking има ли вече  Crossing Arms

# 308
В Ямбол дали са ги пуснали?

# 309
В Ямбол дали са ги пуснали?
newsm78 newsm78 newsm78 кой знае

# 310
# 311
в пазарджик още няма преведени пари

# 312
# 313
Защо превръщате всяка тема в бойно поле? Не приемате мнение различно от вашето. Това е форум и всеки има право да изрази мнението си. Заставам зад всяка своя дума написана тук, па макар да има несъгласни. Анонимните ще ги попитам защо се крият, така сигурно е по- лесно, но, според мен, е признак на слабост и неуважение. Не си спомням да съм демонстрирала изключително самочувствие, просто в момента всички сте много напрегнати и това ви е лош съветник и пишете постовете си в изблик на ярост. Успокойте се, защото дори в момента не сте полезни дори и за вас самите, да не говорим за децата ви. Радвайте се, че имате здрави деца. Какво да кажат майките на децата с увреждания. Те дори не са си получили раб.заплати като лични асистенти, а техните деца имат по-специфични нужди. Помощите за децата вече са започнали да се изплащат, но забавянето не е поради технически проблеми.

# 314
Здравейте мамчета искам само да ви попитам истина ли е това че децките надбавки ще бъдат спряни и няма изобщо да се исплащат докато не се реши ПРОБЛЕМА а наистина мисля че проблем в България не се е решил и се палша че това именно няма да се случи да ни дадът надбавки този месец а аи изобщо по нататък

Общи условия

Активация на акаунт