Програмата за детегледачките - 6

• 54 862
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • София
А защо ни заблуждават с това "Ами излезте за 2 дена и си подайте документите и всичко ще е ОК" #2gunfire Т.е не стига, че искат в неплатен да излезем ами на всичкото отгоре и няма и да стане!!!!! #Cussing out

# 377
  • София
Защото си мислят, че така ще стане. Докато шефовете отгоре ни отрежат пак.  #2gunfire

# 378
днес проверих каква е ситуацията в БУРГАС-ето какво разбрах:в момента те4е курса с 10 детегледа4ки-за да има нов курс трябва да се съберат поне 5-от това общо взето зависи кога ще се проведе той,няма срок в който да ви одобрят и да ви вклю4ат-до тогава не трябва да сте запо4вали отново работа и още нещо-дохода на двамата родители трябва да не надвишава общо 2 брутни заплати-а също и това е програма за подпомагане на безработните лица и не влияе по никакъв на4ин на 120 те лева,които се полу4ават от работещата майка от НОИ-дано съм ви била полезна Peace
а и ако някой иска да вземе документи -няма нужда да 4акате на голямата опашка пред стая 1-това се слу4ва в стая 4-там не 4ака никой Wink

# 379
  • София
дохода на двамата родители трябва да не надвишава общо 2 брутни заплати
  Това пък какво означава?

# 380
  Това пък какво означава?
ами и аз бях леко Rolling Eyes-жената каза,4е не знае колко е то4но това( а би трябвало да е информирана,но....)-мисля ,4е средната брутна е около 600 лв-но изобщо не съм сигурна Crazy

# 381
Те пък какво ли знаят?  33uu  Да се информират .  Crossing Arms

# 382
  • София
Tакова нещо няма никъде писано в условията за кандидатстване, както и в процедурата за участие в програмата, публикувани на сайта на АЗ! Naughty

# 383
Някой да е сключил вече договор или поне да знае колко дни след провеждането на курса на детегледачките ще се сключи? Може ли преди да се сключи договор да се върнем на работа или трябва да сме в неплатен отпуск. Моето майчинство изтича на 12 май и ако не го сключим дотогава, не зная какво да правя. 

В заявлението, което се попълва, доколкото си спомням се декларира, че дохода не надвишава две брутни заплати. Беше последното в една табличка, но на мен ми казаха, че това не е от особено значение.

# 384
  • Тука, под липите стари...
Доходът на семейството се упоменава в заявлението, но той не е критерий, който се взема предвид при евентуално одобрение.

# 385
Курсът на нашата баба свърши миналата седмица, казали са им , че ще се обадят да си получат сертификатите и след това ще сключим договор. Но кога ще стане това, никой не знае... newsm78

# 386
семейство, в които месечният доход на родителите не надвишава размера на две
средни работни заплати
Peace

от заявлението,което сме подали в БТ:
http://www.az.government.bg/EFunds/OPHRD/AP1105/Zaiavlenie_1105.pdf

Средната РЗ е 594 лв. е за м.10.2009:
http://www.nsi.bg/EPDOCS/EmplsSalary09q4.pdf

# 387
  • София
  Добре, какво означава дохода на родителите, а броя деца къде се вписват и изобщо какво е това условие? Означава ли че единия родител, ако получава повече то няма да одобрят майката кандидатствала по тази програма? А какво става ако родителите не са женени? Питам защото мъжът ми получава повече от тази сума, но все пак ние сме пет човека вкъщи  Thinking А и отделно той е припознал децата, но нямаме сключен граждански брак...

# 388
От социалните в Надежда , казаха миналата седмица че програмата временно не работи ........... newsm78Моми1ета вие ме хвърлихте в лехата ..... Аз имам още 4 месеца де докато малката навърши годинка , но питах уж от по-рано ..... Къде на друго място да е консултирам??????

# 389
  • Тука, под липите стари...
Отново казвам, че в заявлението се коментира дохода на семейството, но това не е критерии при одобряване на кандидатите за програмата. Така ми обясниха, попитайте и вие в БТ.
Вчеря бях в БТ и ми казаха, че преди дни са пристигнали последните указани, по които започват да работят.

Общи условия

Активация на акаунт