Програмата за детегледачките - 6

• 54 923
  • 765
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Имам въпрос. Днес курсът на детегледачките цял ден ли е бил или само няколко часа.
Ако е цял ден, трябва да си взема отпуска. Thinking

# 331
На свекърва ми са и казали до към 14-15 часа цяла седмица. Simple Smile

# 332
  • София
На нас ни казаха, че ще е до 17 ч. всеки от 5-те дни. Днес си пуснах отпуск за следващата седмица, защото иначе няма кой да гледа детето, докато учат баба му как се прави това.  Rolling Eyes

# 333
  • близо до София
Обучението е най-много до 16.00 часа.Но обикновенно свършва по-рано.

# 334
Майка ми трябваше да започне и тя обучението по порграмата Отнов на работа на 26ти април, но вчера и казаха, че програмата се отлагала за неопределено време!!! Има ли някой друг с такава информация? за София става въпрос...

# 335
Майка ми трябваше да започне и тя обучението по порграмата Отнов на работа на 26ти април, но вчера и казаха, че програмата се отлагала за неопределено време!!! Има ли някой друг с такава информация? за София става въпрос...
Ти направо ме поля с вряла вода!!!!!!!!!!!!!!!!11
Днес ми казаха, че на 26 започва обучението в Силистра.
Дано не е вярно, това което казваш!

# 336
  • София
Казвам ви няма Оправия в таЯ държава.  ooooh!
На мен вчера ми се обадиха и ми казват, че има промяна в условията за кандидатстване!!!!! и се налага да подам заявление на ново!!!Ноооо, познайте...след като детето ми е навършило 2 год. тогава трябва да съм в неплатен отпуск за отглеждане на детето за да мога да кандидатствам по програмата!!!!  А иначе бяхме одобрени, попълвахме документи, "одобрявах" гледачка и какво ли още не но сега...ново 20!!! Друг такъв????  Rolling Eyes

# 337
  • София
От кое Бюро по труда ти се обадиха? Ние сме към това в Младост. Взех си отпуска, ако го отменят, кога пак ще си взимам???

# 338
  • Бургас
За Бургас с днешна дата има публикация че програмата стартира, но нямам информация от първа ръка.

http://news.burgas24.bg/157834.html

Изненадах се че за Бургас са само 12 "безработните, които ще се реализират по тази схема". Написано е така, сякаш не е имало повече желаещи.

Щом средствата са по оперативна програма не ми се вярва да я спрат. Не мисля че и ще я бавят още. В плановете на тези програми има фиксирани срокове, които трябва да се спазват.

Успех на всички кандидатствали!!!

# 339
http://www.az.government.bg/EFunds/OPHRD/AP1105/Iziskvania_Backtowork_1105.pdf

dama,това ми звучи като загубили сме ти документите и ги подай наново Twisted Evil
На мен никой не ми се е обадил и в сайта им няма инфо за промяна на условията.Поискай им документа за промяна на условията иначe ще подадеш жалба!!!

# 340
Нашата баба вече 3-ти ден се "обучава"  Laughing и нищо ново не са им казали, освен че им искат да си направят здравни книжки. Какви са тези нови документи, какви промени...  newsm78

# 341
На мен пък ми се обадиха да попитат дали още си търсим човек или вече сме се отказали. Казаха, че вече приключва обучението и скоро ще пращат хора за интервю. Пак за София (аз съм в Младост, а ми се обадиха от Изток).

# 342
Dama, служител от БТ ми обясни, че освен майки на деца до 2г. може да се включат вече и такива с деца между 2 и 3 години и те трябва да са в неплатен отпуск ,за да подадат документи по програмата.Ако си подала документи, когато детето ти не е имало 2 години и си била в отпуск по майчинство не е необходимо да подаваш нови документи. Peace

# 343
ние сме в триадица, документите подавахме в 'централата', която се намира около лъвов мост. Всъщност ние трябваше да се обадим за да кажат детайли за обучението - къде ще бъде, колко ще продължи и т.н. и токава ни снесоха новината че се 'отлага за неопределно време и те ще ни потърсят...' много съм озадачена защото от вчера се оптваме пак да звъним на номера който имаме, но никой не отговаря!?!

# 344
Нашата баба вече 3-ти ден се "обучава"  Laughing и нищо ново не са им казали, освен че им искат да си направят здравни книжки. Какви са тези нови документи, какви промени...  newsm78
вие къде сте? в софия ли? четох че в други градове е започнало, странна работа, ще взма да се вдигна да отида на място ...

Общи условия

Активация на акаунт