КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 21 929
  • 449
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА  Hug Hug

Радвам се че всички сте добре  Hug и че ще си правите срещичка Hug Hug ох как не бях по близко беееееее ooooh! ooooh! ooooh!

Хубав и прохладен ден ви желая

# 211
Привет, мили момичета!
Хубаво е, че днес е по-оживено в темата. Надявам се скоро разногласията да се изяснят, недоразуменията да се изгладят. Повече толерантност няма да е излишна! А иначе има място за всички в темата ни, нали? Зиче, радвам се че писа, не спирай  Hug
Айша, дано детенце е по-добре и да може да му се помогне!
Марси, успех с ремонта
Римар, радвам се на щастието ти - прекрасните моменти с внучката ти
Мастерче  Hug
Янче, при теб ли са още варненките
Приятен и спокоен ден на всички  Hug

# 212
  • София
Жаки,търся си нов аватар-по-хубав,но тематичен.
Жабче,виж какво открих:

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:51 от Яжка

# 213
Ягеее,,,виж какво намерих

# 214
  • Кубрат/ Пишурка
 И аз днес май повече се мотая.Останаха ми девет дела,изписах осемте и като стигнах до последното ми се изчерпа ентусиазма - оставих го за утре и бързам при вас. У дома все не остава ред за мен. Доби,у дома са още варненките,ама днес май зетчето ще идва да ги взема. А утре ще ми доведат пак Криско,че мама му ще ходи да се записва в Шумен - така че няма да скучая.Дядо им също! Аз до трети юли съм на работа и после ще видим каква ще я захващаме. Че нали продадохме апартамента,а още не сме го изпразвали.Време има,ама от 11юли с Галена и малкия ще ходим на почивка до 20ти.После трябва да стягам сбора,а в края на август мойту милу ще прави юбилей и те - лятото минало.
Зиче,радвам се че пишеш!Сега остава и Танитка и отборът пак ще е пълен!
Яжке,харесах ти третия с черната рокля - много стилна "Яга" hahaha

# 215
  • София
Обаче,аз ви изпреварих.Много се подмладих.И вече съм ангел.

Зиче,върни се на първа страница и си сложи снимката!

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 12:09 от Яжка

# 216
Става  Hug Hug Hug HugЧестит ти нов облик  Grinning Grinning Grinning

# 217
  • Видин
Яжка, честит да ти е ангелският аватар! Hug
Наиситна е много по-хубав! Grinning

Янче, няма скука при теб.Програмата ти е запълнена Peace

Зичеее, яви се пред строя и си сложи снимката! Peace Hug

Дидка, какво пак става? ConfusedДано не е толкова лошо! Praynig

# 218

Привет ,момичета и от мен!!!Най-после успях да пиша въпреки,че ви чета на пресекулки от сутринта! Laughing Радвам се , че духовете се поуспокояват! При мен обаче облаците се сгъстяват и де да видим какво ще излезе! Sad Вече нямам сили  Sick
                                 Зичеееееее,радвам се ,че те видях отново сред нас!!! За теб с обич!!!

# 219
                          Явно докато съм "творила" вие набързо сте разменили аватарите!  Laughing
                          Яжкеее, на мене ми е жал за стария ти аватар  Sad Неда толкова си я обичаше тази баба Яга и все викаше "Диди тя е добра"! Нали знае,че баба Яга е лоша в приказките та тази точно си я бяхме нарекли за добра.Сега останахме без добра баба Яга! Sad

# 220
Шпунци, не така! Grinning
Кажи сега какво знаеш, че нашето женско любопитство се изостри Joy Joy Joy

Няма да каже ,нали си я познавам hahaha hahaha hahaha hahaha Сега ще ме мъчи чак до неделя...... Laughing Laughing Laughing Laughing

Зичееее,върни си снимката на първа страница .Моля!

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 12:54 от TheNMaster

# 221
  • Видин
Няма да каже ,нали си я познавам hahaha hahaha hahaha hahaha Сега ще ме мъчи чак до неделя...... Laughing Laughing Laughing Laughing

Ама ти после ще ни кажеш под секрет Wink Peace

# 222
  • София
Нямам нищо против на Халите, ама защо не и тук Hug
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2233071

# 223
Марги..Може би защото е централно място,удобно е като транспорт отвсякъде......

Аз ще дойда от майната си(с извинение) и Халите е добре като централна точка.....

# 224
  • в малка спретната къщурка
Привет банда!
Прибрахме се и влизам да се обадя.Чувствам се заредена от пътуването и с много настроение и енергия.Ще чета за почивка и ще пиша,но по късно.

Лек и приятен ден. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт