КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 21 931
  • 449
  •   1
Отговори
# 225
  • София
     Спите ли? Аз пиша и слушам музика.
http://www.youtube.com/watch?v=B6xZ3CVK8vk&feature=related

# 226
пУ за мен едно сладоледче  Flutter Flutter Flutter

Мерси Яге  Hug Hug Hug Hug

# 227
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мммм Яжка ,току що и аз си направих кафенце и ще се
възползвам от сладоледа.  Hug
Яжка , все забравям да те питам - как ти върви кафето , расте ли?

# 228
Яге - честито ти аватарче Hug Hug Hug
Много е хубав Hug Hug
Аз ще си пийна кафенце Grinning Grinning

# 229
  • София
 Яжка мерси за поздрава музикален. Изпревари  ме с почерпката без малко. Hug Какво спане,такъв е задух ,че се мре просто. Дано да завали. Praynig Аз имах два часа градска отпуска и се видях с приятелка.
 Георгенче и аз го уважавам Висоцки. Peace
 Аватарите ги сменяте като носни кърпи,все по  и по хубави.Евалата. Hug  bouquet
 Аз слушам сериал -Мелодия на сърцетои рядко хвърлям по едно оче.

# 230
  • София
    Жабче,кафето ми умря през зимата.Писах,но не си разбрала.
    Шпунц,дай една черешка!

# 231

Шпунц,дай една черешка!

И аз чакам за черешка  Crazy Crazy Crazy

# 232
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Вярно беше споменала , сега зацепих.  Blush
Мойто е живо и расте бавно , но славно.  Peace
Ма аз зимата го държах до климатика и на светло и му създавах естествена среда.  Mr. Green

# 233
  • Видин
Аууу, и аз се редя за кафенце и сладолед Party
Яге, благодарско! Hug

# 234
  • Пловдив
ОФФФ на вън е ад излизахме по магазините че в събота сме на сватба в Стрелча ,та да си купим по някои дребни неща.Мими си купи елегантни сандали и сутиен ,и за Вики два чифта сандали ,че ще е шаферка .Не може да спи от радост . Joy Joy Joy Joy
Аз си купих елегантни чехли и два сутиена ,на Здравун медун комплект с ризка и панталон.Та се обзаведохме за сватбата.
Купихме им микровълнова печка Краунт ,иноксова ,30 литра  със всичките му екстри.Това си пожелаха младоженците поне да им остане за спомен. Peace
ЧЕСТИТИ ВИ НОВИ АВАТАРИ МНОГО СТЕ ХУБАВИ Peace
Да ви пусна стихотворението което писах за аватарите мноооого отдавна но тогава беше за грозни аватари а не за такива хубави като вашите   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЩУРИ БАБИ

Щури баби ...полудяват
и на хакерки се правят.
Бабките на компа чатат
и аватара си показват.
Сменят го кат кърпи носни
да изглеждат все по- грозни.
В БГ-мама те се преброяват
и редиците им се увеличават.
Мъка,радости те споделят
и всички дружно се подкрепят.
Във форума-се строяват
и приятелки те стават.
Внуците за компа плачат
баби викат--чакайй-чатяяя!
ЕХХ...бабчета щастливи
вий на форума сте хакерките диви.

Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 17:05 от ЗИЧЕ

# 235
  • София

Шпунц,дай една черешка!

И аз чакам за черешка  Crazy Crazy Crazy
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing   http://media.snimka.bg/3307/012870274.jpg
няма нови свалени снимки.
 Зиче браво за покупките,да си изкарате добре. В Стрелча е много хубаво,ходила съм на почивка като девойка.

# 236
  • Географският център на България-Габрово
Добър ден мили дами.Нямах възможност 2 дена да ви навестя но ето ,че отново съм сред Вас.Аз като една от най новите прочетох за задочното виртуално спрекчване между Зичето и Таня.
Зиче ти си прекрасен човек и според мен за да поддържаш този форум жив се радвам,че си се завърнала сред нас.Най голямо право имаш ти защото ти си съпруга и майка и баба и най важното домакиня.Отделяш от ценното си време за да подготвиш страниците на този така красив и любим вече за мене форум.Времето ни притиска от всякъде всеки се е забързал нанякъде и разбира се нервите на всички са опнати на ента степен.Танче възможно е твоето състояние да те е поизнервило малко но тук сред тези жени аз намерих разбирателство.Подадоха ми приятелска ръка и винаги ще ме посъветват за хубаво,пък може и да ме смъмрят за нещо но аз като голям човек ще гледам да се поправям.Нали за това е този форум.
Ех какви примамливи сладоледчета и мелбички сте предложили ,та това е моята стихия ако са пред мен няма да остане и грам.
Марси мила.Преминах преди седмица през вълната на ремонтите и знам какво е да очакваш да стане на време а то никога не е така както ние искаме.Надявам се ,че при теб всичко ще се оправи
Желая Ви лека и прохладна вечер

# 237
  • Географският център на България-Габрово
Зиче честити ти покупки.И аз имам нужда от нови сутиени но дъщеря ми ще ми донесе.
Забравих да ви се похваля,дъщеря ми си идват тръгнали са вече на път за България и ще има да ги мисля но по живо по здраво да си пристигнат.А аз отсега съм затворена в кухнята и почвам да приготвям любимите и ястия.Горещо е но няма как щом е за хубаво, стоиш потиш се и продължаваш

# 238
                      Зичеееееенце!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Пожелавам весело изкарване на свадбата и със здраве да си носите новите придобивки!Нацелувай Здравун-Медун и малката шампионка!!!Чакаме снимки на шаферката! И на вас разбира се!
                      Яжке,ще ти донеса семенца от кафе на срещата,ако има такава /софийска/ и ще си насадиш.Аз все се мотам и още не съм ги насадила.Ако не бързаш мога и аз да направя разсада! Peace
                      Марсииииии,затъжихме се за теб!Не се ядосвай и ние ще разбиваме готови направени бани и най-лошото е ,че от тези плочки вече не внасят и трябва да се купят нови.Та сега умуваме как да ги изкомбинираме та да не къртим всички стени.
                      Шпунц, и аз "хрускам" черешки! Laughing Да нацелуваш черешката и баткото!!!
                      Ние пък си имаме къпинка  Mr. Green Ран беше при другата баба и се връща целия надран и щерката вика "Маме в къпинките ли ходи?",а свекър и сочи Неда и вика "Ей,тази къпинка го надраска"! Laughing Питам аз "защо" , а тя вика "защото не МЕ слуша"  Mr. Green Претенции ,моля ви се!
                      Дуня,с кола ли са?Не ги мисли и не се притеснявай.Ще си дойдат по живо,по здраво! Peace

# 239
  • София
 А сладката къпинка кога ще покажеш ти Дидия?
 Може ли и за мен семенце? Praynig
Дидия ще се радвам да се видим. Hug Дано не ни се объркат плановетеи моите и твоите ooooh!
 Ще се радвам да видя и Мая,Тайна,Жабчето,Римар, Айша,Маргита. Мастерче теб най много,надявам се ,че останалите няма да се сърдят. Wink Ако съм пропуснала някоя да ме извини много. Яжка ти си стабиляга. Hug

Общи условия

Активация на акаунт