КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 22 181
  • 449
  •   1
Отговори
# 345
  • Видин
Минавам да си взема от софрата на Мастерче и Георгена и пак в тръстиката Crazy

Дуня, весело изкарване с любимите ти гости! Peace

Дидка ,била си си точно на мястото Peace
Нали имаше една приказка, че човек остарява когато престане да бъде дете, а ти между дечицата нямаш такава опасност Peace

Заминавм пак да пиша... Crazy

# 346
  • Пловдив
Сготвих на челядта  Mr. Green пълних чуши ,супа пиле,и макарони на фурна да имат за след обяд за закуска.
Диването още не иска да спи от обяд е в кревата ама нъцки. Mr. Green
ДУНЯ сега си искарайте добре с любимите си същества и когато можеш драскай по някой ред  ,че ще ни липсваш Hug Hug Hug
Отивам да легна до диването да го приспя ,че идва и ми вика -альооооооооо дааааааа Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 16:07 от ЗИЧЕ

# 347
Отивам да легна до диването да го приспя ,че идва и ми вика -альооооооооо дааааааа Joy Joy Joy Joy[/i][/b][/color]
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 348
  • Пловдив
Не се смей положението е трагично  Joy Joy Joy Joy Joy
ДИДИЯ ТИ КАК СИ С ТВОИТЕ??? Joy Joy Joy Joy
ДУНЯ дойдоха ли гостите ? newsm78 Hug Hug Hug

МОМИЧЕТА АКО МОЖЕ ВСЕКИ ДА МИ КАЖЕ КАКВА ЗОДИЯ Е. newsm20

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 16:16 от ЗИЧЕ

# 349

МОМИЧЕТА АКО МОЖЕ ВСЕКИ ДА МИ КАЖЕ КАКВА ЗОДИЯ Е. newsm20[/i][/b][/color]
К'во да казвам кат' ми знаеш и кътните зъби  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 350
Зичее - то е ясно ,че няма да спи Здравунчо ами ставайте да си играете! GrinningТъкмо довечера ще заспи по-рано !!! Grinning Grinning

Дуня - дано вече твоите мили гости да са на вратата или вътре в къщи !  Hug Hug

Аз съм си Стрелец  Grinning
Пазете се - стрелям Grinning Grinning Grinning Е - от време на време Joy Joy Joy

# 351
  • Пловдив
Мастерче на теб ти знам и мъдреците даже Joy Joy Joy Joy

ГЪБЧЕ заспа диването и след малко ще го дигам че ще заспи довечера в малките часове пак
 Joy Joy

# 352
Ох, стопиха ми се лагерите.
Излязла съм в 13 часа и ей сега се прибирам - завря ми чайника,
обувките ми стегнаха краката, вир вода съм,
хем днес е под 30 градуса.
Мастерче, изтървах те днес  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
Зиче, аз съм Дева  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 18:07 от Georgena

# 353
Привет момичета,
Тук съм ама съм се разписала на едни анализи и отчети за края на учебната година.Снощи пък имах родителска среща за І клас.Докато преди бяха 21, за две седмици се записаха нови.Сега снощи имах чувството че стаята ми се пръска по шевовете.
Записани 26 Shocked
Ще трябва да сменям и класната стая че иначе няма да се поберем.
Зиче,
аз съм рибка

# 354
  • София
Не се смей положението е трагично  Joy Joy Joy Joy Joy

МОМИЧЕТА АКО МОЖЕ ВСЕКИ ДА МИ КАЖЕ КАКВА ЗОДИЯ Е. newsm20

Положението не е трагично ,а просто вече и критично. Сама съм с лудееш Вели и мрънкава черешка.... #Crazy
За зодията няма пък да кажа.... smile3533
 Георгенче намали темпото. Дидия много уважавам хора като теб ,които толкова обичат децатаи са всеотдайни в работата си.
 Дуня блаженна си ти сега заобиколена с най свидни хора. Маргита и тортата с мюсли си е врътня правила съм я,ама нещо напоследък нямам време пъки нямам мерак....
 Североисточна България - Доби ,Диди ,Танитка, Светле  и Янче,Марси ,Мименце пишете бе хора. Heart Eyes Praynig

# 355

Аз пък ще те издам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щот' Зиче хич не знае коя зодия си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 smile3534 smile3534

# 356
  • София

Аз пък ще те издам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щот' Зиче хич не знае коя зодия си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 smile3534 smile3534
  smile3521 Да ама ние от тази моя секретна зодия сме много любопитни,а едно фтиче ми каза ,че и Зичето е от тая партия.... Wink

# 357
Да ама ние от тази моя секретна зодия сме много любопитни,
Питаш ли ме мене как ще изчакам аз до неделя,та да разбера онова дет' не ми го каза..... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 358
  • Пловдив
ШПУНЦ Фтичето  на мен ми изпя ...нъцка ти пък   smile3533 smile3534Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 359
  • София
 Потърпи ,потърпи Hug Heart Eyes
 Деси пълната класна стая е признание и за твоя труд.  bouquet HugБързо ще свикнеш с зайците и ще четем ЖЗ прекрасни и вълнуващи съчинения.
 И понеже съм неграмотна инженерка написала съм Североисточна вместо Североизточна,ама нямах време с тази аларма до мен да се редактирам. Моля за извинение.... Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed
 Зиче знам си аз хората,кво фтиче кви 5 лева.... хитра си за 10 сЕла наш Шопски лаф.

Общи условия

Активация на акаунт