Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 761
  • 459
  •   1
Отговори
# 285
Жаждата за кръвта на Бела и жаждата за самата Бела ли имаш предвид? Според мен на този етап жаждата за самата Бела е много по-силна от това "да се нахрани" с нея. Не си спомням в коя от книгите беше,но има един момент в който той и казва, че не би я наранил, защото вече не си представя своя живот без нея. Така че ето отново темата за самоконтрола /любимата ми/ - когато си чакал цяла вечност, за да откриеш този, който те допълва перфектно, нищо друго не е толкова трудно колкото да го запазиш до теб. Тогава цялата идея за това какво е всъщност Едуард се изгубва под силата на намерената любов,намерената сродна душа. Инстинктите не означват нищо пред осъзнатото му желание да бъде с нея непрестанно. Незнам дали мога да го обясня добре, незнам дали има и такава любов извън книгата /не ме и интересува/, но решението, което той взима го превръща в нещо друго, различно от чудовището за което се мисли.И мисля, че това го прави по-жизнерадостен, по-свободен и още по-влюбен в нея

staro-novo за мен 2  newsm44

vesselinka Казва й го в "здрач" на полянката горе. Точно преди Бела да му каже - То за мен е ясно , щом съм тук значи предпочитам да умра пред това да съм далече от теб. Simple Smile
Нещо подобно беше. По памет го цитирам. Точно това е 2-та част на "Изповеди" + целувката им  Embarassed Която се надявам да ви се стори многооооо hot hot hot Simple Smile Още обмислям как да опиша борбата в него когато докосва усните й и какво чуства Simple Smile Като физическо усещане ? Защото Бела е тази която се поддава, но не мисля че при него е по - лесно. Даже е много по - зле  #Crazy

# 286
Първо добро утро! Hug

Така, сега инфо от последните минути - Breaking Dawn на български на 13.07! Party

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 08:45 от Sensoria

# 287
Първо добро утро! Hug

Така, сега инфо от последните минути - http://twilightladies.com/2009/06/16/breaking-dawn-%D0%BD%D0%B0- … %BD%D0%B0-13-07/! Party

О супер  Party newsm44

# 288

И аз много се израдвах на новината - слава Богу, че няма да чакаме до ноември както беше първоначалния план или до август както се говореше Party

# 289
Ама на вас сериозно харесват ли ви БГ преводите на книгите?? Rolling Eyes

Аз окончателно се отказах след втората....

# 290
На третата доста са се постарали - не съм срещала нещо по-така. Определено е по-добре от фен превода. Wink Пък и така съм почнала да събирам книгите на български... Очаквам с четвъртата да е на ниво превода. Sunglasses Доста негативи отнесоха дори в собствените си форуми заради превода на първите две! Rolling Eyes

Това естествено не значи, че не мисля да си ги взема на английски. Като намеря оферта или есента като пътувам за премиерата ще си ги взема най-вероятно! Sunglasses

# 291

И аз много се израдвах на новината - слава Богу, че няма да чакаме до ноември както беше първоначалния план или до август както се говореше Party

Лошото е че на телефона за информация на Егмонт жената ми каза, че не знае за подобно нещо.  #Crazy Каза цитирам: Списанието излиза днес ... не съм го разглеждала, но ако в сайта ни няма нищо ... / мълчание/ споменава се за юли, но незнам точна дата .  #Crazy Липсва им координация между отделите май  Mr. Green

# 292

Лошото е че на телефона за информация на Егмонт жената ми каза, че не знае за подобно нещо.  #Crazy Каза цитирам: Списанието излиза днес ... не съм го разглеждала, но ако в сайта ни няма нищо ... / мълчание/ споменава се за юли, но незнам точна дата .  #Crazy Липсва им координация между отделите май  Mr. Green

Ами в списанието е. Алармираха ме фенове. От снощи статуса на Фейсбука на Егмонт е сменен на нещо от сорта - Знаем датата на излизане на Зазоряване! Wink

# 293
Дано дано , че нямам търпение вече.  Embarassed

# 294
Според мен на този етап жаждата за самата Бела е много по-силна от това "да се нахрани" с нея. Не си спомням в коя от книгите беше,но има един момент в който той и казва, че не би я наранил, защото вече не си представя своя живот без нея.  

staro-novo за мен 2  newsm44

vesselinka Казва й го в "здрач" на полянката горе. Точно преди Бела да му каже - То за мен е ясно , щом съм тук значи предпочитам да умра пред това да съм далече от теб. Simple Smile

Защо да е 2 за теб? Веселинка цитира момент къде-къде след разкриването на слънцето.. знаеш, че аз не споря, че от един момент нататък  Едуард  е успял да постави под контрол жаждата си за кръвта й- според мен е тук някъде, при изричането на признанието или поне след като избяга от нея на поляната  (нали така ти казах и в другия форум- btw, дискусията между мен и Уоманитка е тук, ако на някой му е интересно)

Понеже има грешка във фен превода в частта в "Съзнание върху материята" в която той за изминалия следобяд и как е решил, че е по-силен (обяснила съм я тук, и ако някой някъде е намирал още грешки, да добавя), затова не ти се е набило на очи, че по негови признания е бил все още податлив следобяд...
И пак и казах преди- не мисли за него като за силен или нормален човек, а като човек със слабост или пристрастеност, който въпреки доброто си желание (или решение да я преодолее), сам не е сигурен дали ще може...

# 295
Така - инфото е потвърдено от 3ма независими фена, които са си купили списанието. Sunglasses Място за съмнение мисля, че няма.  Wink Те Егмонт принципно са малко бавни в обновяванията на сайта и форумите си.  Rolling Eyes Дори тема за новия брой на Браво не са пуснали там, а принципно го правят във вторник към 7 сутринта. Wink

# 296
# 297
Така - инфото е потвърдено от 3ма независими фена, които са си купили списанието. Sunglasses Място за съмнение мисля, че няма.  Wink Те Егмонт принципно са малко бавни в обновяванията на сайта и форумите си.  Rolling Eyes Дори тема за новия брой на Браво не са пуснали там, а принципно го правят във вторник към 7 сутринта. Wink

Ти остави че не си обновяват сайта ами и служителите им незнаят Sad

# 298
vesselinka Казва, че след полянката Едуард е по жизнерадостен и оптимистичен. Simple Smile
Не е песимиста който ти виждаш.

# 299
Така - инфото е потвърдено от 3ма независими фена, които са си купили списанието. Sunglasses Място за съмнение мисля, че няма.  Wink Те Егмонт принципно са малко бавни в обновяванията на сайта и форумите си.  Rolling Eyes Дори тема за новия брой на Браво не са пуснали там, а принципно го правят във вторник към 7 сутринта. Wink

Ти остави че не си обновяват сайта ами и служителите им незнаят Sad

Може би е, защото само един отдел се занимава със Здрач, те поддържат и Туитъра, и форума им.... Важното е, че ще имаме книгата скоро обаче Peace

Общи условия

Активация на акаунт