Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 775
  • 459
  •   1
Отговори
# 315
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

Днешният бюлетина е под надслов снимки, снимки и пак снимки!!
Радост за очите, празник за душата и балсам за отрудените ни мозъци  Heart Eyes

- Роб и дубльорите му

- Роб в N.Y. – част първа

последната поне в личната ми класация е подредена като физиономия на месеца

още снимки   цък

- Роб в N.Y. – част втора

още снимки цък

- Пак снимки на Роб, но с отлично качество   цък

- Клипче на Роб в N.Y.   тук

- Роб нападнат от фенки...

последната фенка е доста хубавичка, Роб не изглежда толкова отегчен

още снимки  цък

-  

Emma Wotson за испанското списание Seventeen
Твърди, че се радва за успеха му, но не са разговаряли изобщо ...
Повече  тук

- Кристен и Joan Jett

- Тейлър с костюм на CFDA Fashion Awards

ЗАБАВНО И ЛЮБИМО

- За Дарка – новото попълнение в нашите редици, която лично зарибих  Blush

http://www.youtube.com/watch?v=5lpzK1GeVAI

http://www.youtube.com/watch?v=un3xDuaHOpE

Дари, обичам те !

- Клипче по една от любимите ми песни ( клипчето е старо, но е много готино  )
Bad things!
http://www.youtube.com/watch?v=CpdEoKVI3bk&feature=channel_page

- пародия на breaking down  ( внимание спойлер)
http://www.youtube.com/watch?v=9-hsDoXBopE&feature=channel_page
страшно клипче !! аз си падам по простотийки ...   hahaha

# 316
Мона Лиза, благодаря за бюлетина  Hug
Снимките с фенките са ужасни  ooooh! Горкият човек!

# 317
Мимс  Heart Eyes и аз те обичам  Hug Hug Hug благодаря. Страхотен бюлетин  Peace  bouquet

# 318
Оказва се обаче, че четирите момичета са анти-фенове и са искали да се подиграят на феновете на Здрач и fangirly моментите на харесващите Робърт. Sick  Написах го на още едно място пиша го и тук, извинявам се за циничния израз, на който му пречи да спре да чете, но тези са егати наглите и досадни същества! #Cussing out

# 319
  • София, България
бре ... дали това не им е версията след като са видели колко смешни изглеждат  Rolling Eyes

# 320
Това е мнението на присъствали на снимачната площадка, доста хора са ги забелязали повече от час по-рано. Подготвяли са се, т.е. планирано е било... Ето ги тук горди от постъпката си - http://twitpic.com/7ioej

# 321
О, коментарите под снимките на тези патици са повече от добри. Заставам зад тях на 100%. Ако нещо/някой не ти харесва, поне го уважавай или игнорирай, но не и така...всъщност детска му работа. На РОб надали му е станало много криво...нали има нашата любов? Wink
А клип4ето /Breaking Dawn/, а целият бюлетин, освежи така тъпия ми ден в офиса.Благодаря ти, Мона Лиза!!!!  bouquet

# 322
Тъпото е, че са му изкарали ангелите, а той си пада параноик и все повтаря, че ще му се случи нещо лошо...

# 323
Клипчето за Breaking Dawn  е уникално, толкова хубаво са римували, че рапарите може да ги канят за уроци
Много ми хареса частта "Now I can finally sleep at night" ( Най - накрая мога да спя през нощта)  Mr. Green

Какво да кажа за тези изкукали момичета, много гадно държане, как може да си горд, че си направил зло на някого не разбирам. Ама охраната трябваше да извади по един патлак и да ги постресне малко, кво им вика " back off, girls" ( отдръпнете се, момичета). Да им постреля малко по Туайлат чантите, пък да видим ще се държат ли като 13 годишни отмъстителни хлапачки.  #2gunfire  Joy

# 324
Мона Лиза, мерси за бюлетина  bouquet

тази рап пародия на Зазоряване... Laughing как им идват такива идеи въобще...и сериозно ли този младеж, дето я е направил е чел серията (по текста си личи, но иначе не си представям как едно момче ще седне да чете тази история...) Thinking

другото клипче- Bad Things- е със заглавната песен от True Blood...много интересно как феновете съчетават различни поп референции  Sunglasses

За фалшивите фенки...еми...всеки търси 15 секунди (в техния случай няма и да е 15 мин, а ще си остане 15 сек) слава...това като онези нахалните канадки в бара преди време..
 да ви кажа, чувствам се по-добре знаейки че тази мания и mob mentality (нагласа да се държиш като тълпа) е симулирана, а не истинска, защото поне знаем, че няма да се повтори.... аз първо като гледах клипа се уплаших, че сега и на други ще им дойде идеята да го нападнат някъде другаде така, щото масовата хистерия е много заразно нещо... но сега си казвам- а, било майтап...може да е лоша шега, но поне Роб позираше културно на снимките, които те правеха в движение с него, така че няма какво да се оплакват, че е бил надут или груб или уплашен... държа се като професионалист момчето

# 325
Ето този коментар много ми хареса, по отношение на тези "фенки"
looking quite pleased for doing something quite disrespectful & frankly, disturbing... rob was WORKING... hellooooo might wanna try it.
От гледна точка на параноята му, мисля, че просто са прекалили с майтапа  накрая незнам кой е излязъл по-тъп - фенки на Роб и Twilight или те? Карай да върви, верно ще имат своите 15 секунди слава.
staro-novo, може приятелката му да му е разказала или това да е версията му  Joy

# 326
Вече се повдига въпроса, че охраната е била много зле, нямало е заграждения и хората са имали пълен достъп до снимачната площадка и до гримьорната на Робърт.  Rolling Eyes Феновете са започнали да пишат до Съмит с настояване за по-сериозна охрана и повдигане на обвинения към анти-фенките. Вече се знаят имената на 4те момичета и със сигурност доста робсесорки са им набрали. Има и идея да върнат на работа и бодигарда от Кан  Peace , той сам се справяше доста по-добре от тези четирима, които уж го пазиха вчера. Rolling Eyes Хора присъствали вчера казват, че охраната е нямала нищо общо с тази във Ванкувър или в Италия... много е било зле нивото ooooh!

Междувременно 2 от тях са се развилняли в Туитър и искат снимките им да бъдат свалени от туитър и различните сайтове, заплашват с адвокати и прочие. hahaha Само дето снимките са закупени от папараците от госип сайтове, те са позирали доброволно и нямат права над тях. Изключително нагли са... #Cussing out

Най-вероятно Съмит ще коригират грешката си още днес - относно сигурността и загражденията. Днес Емили има сцени за заснемане, дори вече се появиха снимки...

# 327
  • София, България
ее не мога да се съглася, че Bad things е взета от True blood  Rolling Eyes
Тази песен ми е любима от много време, това че от сериала са я окупирали не значи, че се прави нарочна съпоставка...

# 328
ее не мога да се съглася, че Bad things е взета от True blood  Rolling Eyes
Тази песен ми е любима от много време, това че от сериала са я окупирали не значи, че се прави нарочна съпоставка...

Аз казвам, че този, който е направил клипа със снимките на Роб сигурно се е сетил за тази песен за фон след като True Blood e излязал... не знам- не съм сравнявала дати... но сега като гледа човек клипа, се сеща за сериала и за вампирската версия там- поне на мен такава асоциация ми излиза,,,,затова казвам, че сигурно това cross-referencing не е случайно
като стана въпрос за True Blood и кое първо, кое е второ ..понеже баш фенките на сериала не искат да се тегли паралел с Twilight, чудя се дали да не повдигна въпроса тук, вместо в другата тема (за сериала)... Ако човек гледа True Blood след като е чел Туайлайт-сагата, не може да не забележиш колко покриващи се елементи има (четене на мисли, чиста и неопетнена девойка, shape-shifters, любовни триъгълници), но се оказва, че True Blood поредицата е издадена няколко години преди Здрач...та се чудя дали Стефени е била запозната с нея и е получила/почерпила вдъхновение от там (само дето е решила нейната версия да е PG-13)...

# 329
staro-novo и аз намерих доста сходни неща с True blood ,само дето,там, са показани по-брутално LaughingДокато здрач е основан на романтиката Wink

Общи условия

Активация на акаунт