Отговори
# 120
Много хубави снимчици на вас и коремччетата ви мамчета, браво Hug. Ронка, голяма сладурана е малката ти принцеса.
За гърдите, аз бях се ошашкала една вечер, когато забелязах за пръв път това сълезене, за което Сгодена спомена и добре, че бяха опитните мами тук, на които мн благодаря, които мн бързо ме успокоиха, че това е коластра и е напълно нормално, така, че и аз се включвам в отбора на мамчетата, с коластра. Все пак на консултацията преди няколко дни питах доки и той потвърди съвсем уверен, като че ли това е най-нормалното нещо, с думите"Разбира се, че е нормално това подготвяне на гърдите. Само да не се цедиш"...Разбира се, че няма но се успокоих, така, че и вие споко...нормално е странното нещо, което сме забелязали Simple Smile.
Относно нередовния стомах-да ви кажа, аз и преди бременността си бях не особено редовна, с не кой знае какви проблени, но все пак с нередовен стомах, сега не съм забелязала да се е осложнило кой знае колко положенеинето, може би рядко е малко по-кофти, но хемороидите и при мен си се появиха вече, след един такъв по-усложнен момент. И аз гледам да ям повече плодове и зеленчуци, да пия много вода и да хапвам нещичко сутрин. За сужаление не пия кафе, което знам, че доста помага сутрин на гладно. Но мисля, че и плодовете ще свършат добра работа да спасяваме някак си положението.

# 121
zdravejte mami ! iskam da vi popitam pre4i li ako hodim na plaj s beb4ovcite v korem4etata ni?

# 122
Здравейте, много са хубави дечицата Hug и честита прическа на Ема Grinning

А Lilcho наистина прилича на абитуриентка, а не на бременелка Grinning

Пламито, чакаме снимки и предполагам сте си изкарали страхотно Grinning

Ето го и моето пораснало коремче
http://www.album.bg/megy/images/14924541/

# 123
  • Пловдив
tan4oni, няма проблем да ходиш на плаж, просто ходи сутрин до 10,30 и вечер след 18,00. Стой повече под чадъра, мажи се със слънцезащитен крем. Няма проблем да влизаш във водата. Просто да не е в големите жеги. Това обаче е мое мнение!
Наистина дечицата са ви страхотни! Да са живи и здрави и само да ви радват.
Днес установих, че от пловдивските мами моя корем е най-малък (ама явно е въпрос на структура - като има от къде да си взема, няма да се оплаквам я).

# 124
  • Пловдив
Момичета, днес цял ден забравям да ви почерпя - имаме годишнина от сватбата днес! 7 години брачен живот!

# 125
ginbay,честито   bouquet да сте живи, здрави, много щастливи и много да се обичате  Hug

# 126
ginbay , честито! Още поне 10 по 7 години заедно!  bouquet

# 127
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Ронка,прекрасна ти е момата Heart Eyes.Незнам как ще я опазите Whistling

А пък Лилчо е толкова хубава,наистина като абутиариентка.И установих,че момченцето ти ти е удрало кожата Thinking

Каки,много се смях ,мила Laughing,защото и на моя Криси толкова му е ентусиазма,само в пъпа ми човърка.Явно на този етап толкова hahaha

Сийгърл,много е уместна забележката да не се цедите,момичета(избягвайте и други стимулации Blush),защото цеденето предизвиква контракции на матката,отделят се  хормони противоположни на бременността.Затова е  много добре,ако веднага закърмите бебето си,тъй като това спомага за прибирането на матката-съпроводено е с контрактиране,което на фона на родилните контракции направо не се усеща,по-скоро е като ментруални спазми.Продължва няколко дни.Всъщност ,матката,мисля,за около месец възвръща стария си размер,останалото е корем Mr. Green

Гинче,още дълги години да се обичате и да се уважавате и през октомври да се насладите на плода на вашата любов Grinning

Свалих си целия 5-ти сезон на д-р Хаус(аз съм му голям фен и сега си го пускам.

Цунки и лека нощ на всички(все ми идва да казвам ''лека и спяща нощ'',както е поздрава в другата ми отчетна,но и до там ще стигнем Flutter Whistling

# 128
 HugМинавам само да пожелая лека нощ Hug

Ginbay 4естито мили4ка,желая ви щастлив семеен живот и нека любовта никога не угасва.

Моми4ета много са ви хубави корем4етата,пу,пу.Моето също е порастнало много,но от няколко дни пробвам да прика4а снимки в албум4ето ни и все не успявам,изписва ми 4е има грешка,но каква не мога да разбера.

smile3524Лека,мека и приятни сънища. Hug

# 129
ginbay , честито. Дълъг и щастлив д е семейния живот, пълен с весели детски гласчета   bouquet  bouquet .
Момичета, все забравям да ви кажа, доктора   ми препоръчва да си излагам гърдите на припек , за да се подготвя за къременето . Сега имаме възможност  да си показваме порасналите прелести по  плажа  Mr. Green

# 130
  • Пловдив
Пете,може би проблемът е във формата.Снимка бг не приема всички видове newsm78.Или в размера.Просто пробвай различни варианти.

# 131
днес приклучих с изпита,много м изтормози вече,но сега малко ще си почина;

за отоците и аз имам,с предната бременност по кьсно се появиха,но ката цяло сега всичко е по рано-и болките в крьста,и корема ми е много по голям....

за запека поне в Англия продават без рецепта фибри,които са като бял прах-те са хранителна добавка, много концентрирани,без никакьв вкус,добавят се кьм храна или вода-с овесените ядки е сьщото но при по тежки случаи трябва да изядеш огромно количество; предполагам и в БГ има нещо подобно;

Джени това н е показание да раждаш секцио,консултирай се с друг лекар;просто в БГ това е нещото което предлагат на почти всяка жена(особено която плаща;циганка сьс секцио видяли ли сте да ражда?)не ме разбирайте погрешно аз не сьм против секциото,напротив аз сьщо така ще раждам ,по мой избор;пиша ти го защото ти казваш че искаш да родиш нормално,а смятам че всякя жена ще се чувства по добре ако роди така както си предстая(разбира се ако не е абсолутно наложително нещо друго)

някои беше  писал че се маже с Далацин-ефикасен е ,но все пак е антибиотик,ако е само с козмеична цел незнам дали е оправдано сега да се прилага;скоро се прибираме в БГ,ако Варненските мами си организират среща с удоволствие ще се присьединя

# 132
Добър вечер мили мамчета!
Влизам за малко защото съм изморена от дългия път. Днес ходихме до София за  фетална ехокардиография при д-р Павлова в НКБ. Всичко е наред със сърчицето - Благодаря на Господ. Запознах се и с докторката в Сливен при която ще раждам. Имам запис на бебо - сина ми много му се зарадва. Така че съм много доволна от изминалия ден. Надявам се и занапред всичко да е наред.
Пожелавам и при вас всичко да е наред с  бебоците, че тепърва ни предстои жега и още килограми.
Деси ние двете сме на една дата така че е нормално да сме с еднакви тумбачета, макар че в НКБ се запознах с едно момиче с което имамхме 3 дена разлика в термина и тя е качила само 2 кг. Важното е всичко да е наред с бебо. Пожелавам лека вечер и лягам да ви изчета. 
newsm10

# 133
Добро утро мами!
Честита Ви годишнина ginbay  bouquet

# 134
Добро ранно утро и от мен.

ginbay, да се радвате на семейно щастие и любов още много години! smile3525

Деси, радвам се, че я минавате леко тази баба шарка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт