Отговори
# 210
Добро утро и от мен - отивамна консултации! Да видимколко килца съм наддала и дали е порастнало коремчето Laughing Laughing Laughing.
А за щъркелчетата -на мене вече три пъти различно и още не е сигурно синьо ли е розово ли е, но другата седмица нов опит!

# 211
добро утро момичета Hug всички сте със много сладки коремчета  Heart Eyes да се запиша и да пожелая хубав ден на всички Peace ако може някой да ми прати паролата да ви кача малко снимчици от сватбата  bouquet

# 212
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Ето ви отново една картинка за добро настроение през деня

atadar , и аз съм на моменти така - ако съм с по-широка дреха изобщо никой не може да ми каже, че съм бременна, и то в средата на 6-ти месец. Но... всичко е въпрос на структура, доктора ми каза изобщо да не се притеснявам, щом бебето се развива нормално и няма аномалии. Но и аз съм си доста закръглена де - така че явно има и място къде да расте и от какво да си дърпа (сутринта установих, че съм -1кг).

el_pl, и при мен е доста ниско. Като гледам другите пловдивчанки какви коремчета си имат, а моето е едно такова ниско, но слава богу не е върху пикочния мехур (не тичам през 10 минути до тоалетната). Ритничетата ги усещам около пъпа. Както казах и няколко изречения по-нагоре - въпрос на структура явно.

# 213
благодаря момичета Hug

# 214
Добро утро, момичета! Иви с нетърпение чакам да видя снимките (голяма съм любопитка  Laughing) и нашето мъжленце рита здраво, вижда се през корема, преди 2-3 седмици още започнах явно да го виждам как се мести в корема, а таткото вече си го усеща вечер. Горе към лявото ребро незнам точно какво има, но това е от два месеца като ме ритне там и сякаш ток ме удря. Не си въобразявам, защото чак ми прималява.
А днес е хубав ден сряда и съм поръчала погача за здравето на моята щерка, купих и малки подаръчета за дечицата на кварталното барче и към 11 часа ще се почерпим. Всички да сме живи и здрави! Това е днес от мен, все навън ни се стои и много вече не мога да пиша, но другата седмица се връщам на работа и ще съм нон стоп във форума! Hug Hug Hug

# 215
Добро утро и от мен  Hug
Моя син за добро утро ми счупи единия обектив и днес се очертава да съм много нещастна Sad
Иначе изглеждате супер момичета.
Иви качвай снимки да ни зарадваш Simple Smile
Аз се отдавам на мацането на корема си да не се озебря съвсем...

# 216
Добро утро на всички...аз след малко ще ходя на плаж и ще се изкъпя и за вас обещавам.
За усещането на бебчо,като ви чета...аз съм в началото на 6-я а от доста време усещам това което вие описвате.Чак сестра ми се чуди да не би да ме водят назад със седмиците,ама ще видим.
Хубав ден на всички и да знаете че днес сте се чипкали в морето  Wink  Sunglasses

# 217
  • благоевград
Добро утро моми4ета аз минавам да ви покажа моето малко мом4е  Heart Eyes
На снимката на профила ми  Wink

# 218
Добро утро момичета! Аз съм новак и чакам моята сладурана на 17 октомври.Досега само хвърлях по едно око на форума, защото ходих на работа и нямах време да пиша, но от понеделник съм в болнични и реших и аз да драсна някой ред.Искам да ви попитам някой имал ли е бъббречна криза по време на бремеността и какви лекове сте използвали? Благодаря ви предварително.

# 219
  • Пловдив
Добро утро!

Пожелавам ви хубав и прекрасен ден,макар че ще бъде доста топъл.

Ние ще излизаме на разходка с нашия татко.Той имаше малко проблеми с язвата и тази седмица ще е в болнични,така че поне ще ми прави компания(освен когато не ме дразни де Mr. Green Laughing)

Танчони,добре дошла!Щ е се радваме да ти е уютно при нас и да се отчиташ по-честичко  bouquet.Аз специално съм нямала проблеми с бъбреците и не мога д аси спомня дали някой се е оплаквал в темичката Embarassed,но това е серизен проблем и най-добре да се посъветваш със специалист.

Мегс,задължително като се натуткам ще се снимам и ще ви покажа.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 09:58 от Mirkam

# 220
Момичета,
Казвате Ани днес има рожден ден - ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!  bdbaloni  newsm51
Хайде всички БГ мамчета bg  на хеликоптера над Ню Йорк с Ани !!!!   bigdance2 http://www.newyorkhelicoptertours.com/

Супер готен подарък, днес в задръстванията в София ще си представям, че съм над Манхатън и няма да ми пука  Joy !!!

Хубав ден на всички!

PS: Близначките са добре, ще ги разходим до морето другата седмица, наложи се да ми дадат бележка за самолета, че съм все още в 6 месец, че не ми вярват с това огромно двойно тумбаче  smile3548

# 221
Само наминавам.Весел и приятен ден от мен.

# 222
Ако знаете как ми почна деня....
Дояде ми се баничка и спрях в баничарницата до работата. Опашка голяма. Чакам чинно. По едно време чувам зад гърба си скандал. Обръщам се и виждам момиче около 30 г в костюм, което тамън казва на една супер стара жена, която едвам се държи на краката си, че бабата трябвало да и направи място, че тя бързала. бабата отказа, а оная - Ти към гробищата ли бързаш толкова, ма! Полудях - помолих бабата учтиво да мине пред мен, а оная същата - щом съм пускала бабата, трябвало и нея да пусна и тръгна да се бута пред мене... Полудях направо. Бутна ме и аз и обясних, че ако още веднъж го направи ще помета шипченски проход с нея! А оная - то бива хормони, то може - ама стойте си вкъщи!!! Направо хора - грях ми на душата, ама пожелах и наум ако има някой ам горе да си я прибере тая никаквица, че да не тежи на тая земя... Да каже такова нещо на бабата, дето едвам се крепи - дошла жената да изяде една баничка и си чака чинно на опашката, да посегне на бременна. Ужас просто. Нямам думи... В такива моменти само разбирам колко е тежко да си родител - ако отгледам такова чудо - сигурно собственоръчно ще го убия и излежа. А иначе жената се спретнала в костюм - сигурно секретарка някъде. Ще рече човек, че под черупката нещо има...

Да не коментираме и факта, че от 10 човека на опашката всеки се прави на нечул и невидял! Само продавачката и каза, че за 50 години такова чудо за първи път вижда! Дано и тея хора от опашката с това очедушие на стари години същите патила да имат!

# 223
  • Sofia
Добро утро и от мен  Hug
Станах рано да направя закусчица на мойто съкровище   food002 и го изпращам на работа,но компания не ми липсва с другото ни бебе - косматия хъсчо Сириус  Crazy   animal037
След малко и аз ще кача снимчици,но като гледат Петето нараво ме е срам с мойта фигура на кит  Embarassed Rolling Eyes
Деска, може ли да помоля да ми кажеш в колко да звънна на Тони на д-р Ковачева да ми каже резултатите от вчерашните изследвания  Praynig
Ивиии,чакаме снимкитеееее,за да направиш деня ни още по-слънчев и хубав  Party  bouquet
Герчо, нямам думи...Аз със сигурност щях да я шамаросам или да си купя боза и да залея хубавия костюм  Joy Барем като няма нищо в главата,да има петна по дрехата  hahaha

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 10:16 от plamitoto

# 224
Здравейте и от мен!
Минавам да пожелая хубав ден на всички...
На АНИ - честит рожден ден! Да си много обичана, много щастлива и т.н...от всичко по много   bouquet
Герчо, ужасна случка просто!!! Не мога да повярвам какви хора има  ooooh! Ама добре си я наредила тази особа... Hug
Пете, изглеждаш чудесно.Къде ги сложи тези 9 килограма, не личат изобщо Hug
Танчони, добре дошла при нас
Хайде толкова от мен засега Hug

Общи условия

Активация на акаунт