Отговори
# 150
Добро утро мами!
Да ви се похваля, днес положението със запека е по-добре. Но все още не ме задоволява. След няколко дни ще летя пак до Швейцария. Това непрекъснато пътуване също ми влошава положението, уффф.
Tuncho, аз писах за Далацин. Лекарката ми го изписа и каза, че няма проблем да се ползва. Аз все пак изчаках да минат първите месеци. Наистина има много добър ефект.
Лек ден на всички!

# 151
  • Пловдив
Някой спомена за фибри на прахчета. Аз също приемам фибри, но под формата на дъвчаща таблетка, когато имам нужда. Наблюденията ми бяха, че след 3 месечна употреба миналата година (по 2 таблетки на ден) вече нямам проблем с ходенето до тоалетната. Просто организма сам се регулира от тогава насам (явно му е трябвало мъничко). И сега, ако се наложи, 1 таблетка ми е достатъчна, за да има необходимия ефект в рамките на следващите максимум 10 часа.
Между другото - това са снимки от сватбата на Gillanfen. Пускам ги аз по нейна молба, че тя не успя да се справи.

http://www.oktomvriiki09.snimka.bg/album.php?album_id=336451&pid=12949779

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 12:00 от ginbay

# 152
Да се отчета и аз. Вчера минах на фетална морфология и всичко с бебока е наред. Подвърдиха ни, че чакаме момиченце, въпреки че аз бях много убедена и усещаща за момче  Rolling Eyes Направиха й няколко позьорски снимки и отбелязаха за пореден път дългите й крака  Joy
Да споделя нещо, което може да бъде полезно на момичетата със запек. Аз нямам подобен проблем (всеки ден се отчитам сутрин със ставането). Може би е до организъм, но може и да е заради многото вода, която изпивам през деня, плодовете и ядките. Понеже не искам да пия витамини и искам да набавям необходимото с хранете, сутрин "закусвам" с две супени лъжици пшеничен зародиш, забъркани със сусамов тахан с мед. До колкото знам тази комбинация действа доста добре и на корема, освен че е много богата на калций, желязо, витамин В, подсилва и не знам си още какво...Овесените трици също вършат много добра работа. Преди имах навика със ставането да пия топла (негореща) вода с мед, което знам, че е също много добро за дремещите коремчета.
Дано съм била полезна   bouquet

# 153
да се запиша преди да са ме изритали да ставам  Laughing
малкият явно вече познава гласа на баща си и като го чуе, че се прибира настава голям футбол вкл. и с главичка  Laughing
ние с ремонта сме още на степен къртене - блазе ви дето сте по-напред - любимото ми е майсторите като ме убеждават как на мене ще ми е най-удобно  #2gunfire
за секциото верно не зависи от диоптъра, ама ще трябва и аз да ходя на очен преглед - мисля, че е рано още, а и зрението ми се влоши - кой го знае дали няма да "напредне" още
за сутришното ходене - помагат ми ябълки и круши на гладно с вода (когато пиех желязо обаче нищо не помагаше) а за смели опитвачки на вкиснала супа препоръчвам леко вкиснало прясно мляко  Wink
лек и хубав ден на всички

# 154
  • Пловдив
Пловдивски мами, пуснах темичка за срещите ни - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406062.new#new
Моля да обсъдим там следващото ни събиране!

# 155
А софиянки няма ли да се събираме?
Че нещо така и не можахме да се видим всички накуп... newsm78

# 156
Здравейте момичета,само минавам да се отчета,днес съм на контролен и после пак ще пиша. Hug

# 157
Айде,но аз съм на линия другата седмица.Карантина.... Mr. Green

# 158
Айде,но аз съм на линия другата седмица.Карантина.... Mr. Green
И аз искам много, че отдавна не сме се виждали Crazy Heart Eyes

# 159
Еха, хайде да го мъдрим за софийската среща, че аз съм тук до 10.07, после ставам морски обитател, от едър вид Laughing

# 160
и аз съм за срещичка, в София ще сме до 4.07.

# 161
Раде,организация?! Mr. Green

# 162
Ние се върнахме от разходка. Хубаво се разходихме 2 ч. по хладно. Сега напече вече и навън е мор. Ема беше с колелото, от което за мое голямо учудване не слезе с изключение на баир който изкачваме до вкъщи. В парка поигра малко, но нейната приятелка я нямаше и бързо й омръзна, та замрънка да се прибираме. Сега съм сложила сос да й правя спагети за обяд. Crazy

Как искам и аз на срещичка с вас! Hug Много ми липсват тези срещи и разходките със съфорумки...Вчера пак ме бяха хванали лудите и се замислих за прибиране в Бг. Но само и единствено децата ме задържат тук. Аа и на фона на кризата която царува в Бг, а тук не се усеща почти бързо се осъзнах.

# 163
Gillanfen, много си красива и как греете  и двамата Hug Пу-Пу Simple Smile
Рони, нали каза,че лятото ще си идвате- задължително тогава трябва да се видим Hug Браво на Ема доста се е поизморила Simple Smile

# 164
Аз умирам за сън.Снощи легнахме към 2ч..Ходихме да поливаме раждането на приятелско бебе.Докато тръгнем от ресторантада ,вземем детето от майка ми,да си легнем и стана среднощ.В 5ч. ме събудиха рейсовете от последната спирка до нас  и край,няма заспиване.Сега едва гледам,а дребуса току-що стана.Имам да чистя,пазарувам,гтвя,а не мога да мръдна.Ужас.
Разгледах всички снимки,много сте хубави на тях.

Общи условия

Активация на акаунт