Отговори
# 165
  • Лавал-Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Бързам да честитя всички хубави поводи накуп, на всички, които имат такива. Няма да изреждам, че мога да забравя някой.
На тези, които нямат поводи - нека скоро да си намерят  Party
Аз съм малко болна от 2 дена, защото при нас се затопли и аз като невидяла се разхвърлих по потник, спах с мокра коса, духа ме вятър в колата по магистралите в неделя  Sick В резултат на което, носът ми е по - пълноводен от река Сан Лоран  smile3511 А днес имам и презентация в училище  #Cussing out Но скоро ще се оправя, надявам се.

# 166
Ей ме на и мен днес...
ронка, кризата се усеща навсякъде по света, но не при всички. Семейните ми доходи не са мръднали, както и тези на моето обкръжение. Имам приятели, които отчитат подем в бизнесите си и са доволни, други реват... така е навсякъде по света, така е и тука... Банките отпускат кредити спокойно на тези, които могат да ги обезпечат, кръчмите работят на макс... Очевидно е, че кризата е засегнала някой отрасли сериозно, но не и българия като цяло. Просто тука говоренето по тв-то е доста отгоре... До преди 6 месеца криза нямаше и упорито се говореше, че няма и да има, сега - обратно. Реват на умряло, че положението си таковало таковата, ама нека не забравяме предизборната агитация, скрита зад тези послания. Все пак изборите са скоро и всеки се бори за кокала...

# 167
Здравейте, момичета! Аз пак съм с вирус:( Хрема, кашлица и херпеси по устата #2gunfire Писна ми вече, а ме боли здраво един зъб и заради болеста и херпеса не мога да ида на зъболекар ooooh!
Деси, радвам се че мина леко шарката на Дани!
Момичета, много сте хубави на снимките, тъкмо ги разглеждах.
Моля, ви някой да ми пусне парола на лични, че аз нямам, за да мога и аз да си покажа шкембето Simple Smile
Само ние варненки сме несериозни със срещите Sad Аз чакам Ани да си дойде, че да се организираме накуп-срамота е!!
 Sad

# 168
  • София
Party Party Party малко ми трябва Mr. Green Party Party Party
предлагам да е другата седмица някъде, по към ту 18 - 19 часа - че да се диша! да е през седмицата ... така няма да стане заповядайте тук за идеи и предложения - ОктомвРийСкА - СофиЙсКа сРеЩА  Party Party Party!!! за да не задръстваме темата тук Peace
сега се връщам от преглед по ЗК. трети доктор потвърди прогнозата за мъж Peace човекът е 30 см и 750 гр. всички резултати от изследвания включително ТСХ са ми в норма - много съм доволна. навън обаче е нечовешка жега, а трябваше да взема рецепта от личната и лекарствата на мама, след чакане и борене с пенсионери, въпреки записания ми час, се добрах до рецептата, но от аптеката която е на другия край на центъра ме върнаха, че не имало нови рецепти #Crazy та трябваше да мина през гореописания ад за втори път #Crazy и въпреки желанието ми за ранно прибиране преди жегите - тъкмо си влизам в къщи Crazy
относно ремонтите - уффф! нямат край, гадни са и тежки и уморителни - но си заслужават почти сме готови с хола - нашата стая, монтираха ни и мебелите и дори ги понапълнихме и стана толкова хубаво, че  от раз забравяш за ада преди това! но сега ни чака същия и в коридора Crazy но няма как .... и това ще мине Peace
желая на всички весел и много усмихнат ден и се пазете от жегите Hug

# 169
  • Deutschland
Здравейте и от мен.Мнооооооого сте хубави на снимките. Ето и от мен 2 снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336450&pid=12955801
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336450&pid=12955807  от разходката ни в неделя.
Някой по нагоре писа за др.Хаус.Ох и аз много го обичам този сериал.Преди седмица изгледах целия 5 сезон.Ама много ме е яд как свършва. Thinking Дано да има още един сезон.И при нас не се усеща да е лято като при Girl from ipanema.To не спря да вали тук.И е едно студено.Бррр.
Ох,моя мъж ми забрани шоколада.Започнал е да ме следи и изчислил,че изяждам кило и половина на седмица. ooooh!
Ама и аз не протестирам.Явно не съм се усетила как съм изяла такова количество.Ама в къщи като има Нутела и аз...като невидяла съм.Сега съм на плодове.
честито на ginbay .Още дълъг съвместен живот ви желая.
Кака Дора много неприятно това със хремата.
Джени   Hug
Ронка и мен така ме обхващат лудите някой път и искам да зарежа всякви чужбини и да си се прибирам.Но това е моментно.Моя мъж ме сваля бързо на земята. Simple Smile  ,като ми напомня че вече не мислим само за себе си ами ще имаме и едно човече за което трябва да се грижим и не е момента сега да се прибираме там.

# 170
Герчо, много благодаря за положителния пост относно ситуацията в Бг. Наистина много се говори по новините колко зле е положението и колко по-зле ще става. Ние за себе си сме взели решение на този етап и за сега се развиваме(ако може така да се каже) тук.

Джени, мислехме да се прибираме в Бг, но брат ми и снаха ми се връщат в Испания. А главната причина поради която искам да се прибера е племенника ми, ако заминат ще отидем при тях да ги видим. Simple Smile

Болните бързо да се оправят! Hug

# 171
Раде, браво за вашия юнак, доста е едричък Hug На теб в Тина Киркова ли ти казах колко тежи, защото питах Ковачева  и според нея там ехографите не могат да мерят и така  и не разбрах:roll:
divanence , мног сте сладки. Ама голям цербер твоя мъж, как те следи само за шоколада Simple Smile Мен странно не ме изкушава, а много го обичах преди.Сега съм ненаситна на плодове Crazy
Рони, все пак е мен остава надеждата ,че ще се видим.Пък и ти по-често слагай снимчици Hug
Доре, да се оправяш бързо Hug

# 172
Здравейте мамчета  Hug

Ние днес се разходихме из Благоевград и сега се прибираме да не скитаме по жегите  Peace
Тумбачетата са ви много сладки  Hug

Говорите за чужбина и за тук- ние решихме, че мястото ни е в Бг и се прибрахме  Peace Видяхме живота навън, не ни се услади това бачкане и никакъв социален живот, не можахме да се нагодим към тамошния живот. Обкръжението ни от приятели тук не се оплаква, все са хора здраво стъпили на земята, не летят в облаците и реално преценяват обстановката, ние с мъжа ми също не разчитаме на друг да ни оправя живота а сами се оправяме и за сега се правяме  Peace
Това което се опитват да ни внушат по медийте по мое мнение действа на хората които не са сигурни в собствените си сили и разчитат държавата да им оправи живота.

# 173
  • Deutschland
Благодаря Джени.
Аз да ти кажа се надявах че като забременея ще го откажа шоколада ама нъцки.Като наркотик е при мен.

# 174
Здравейте момичета!!!
Не съм писала от много отдавна(но ви чета всеки ден), но си имах доста разправии. С бебето всичко е наред, слава богу. Grinning
Подавахме документи за визи за нашите да дойдат тук и им отказаха. Разправях се с консулството, писах писмо и миналия петък им се обадиха да отидат на второ интервю днес. Дадоха им визи! newsm44 newsm44 newsm44 Много съм щастлива, че ще си видя родителите, че те ще бъдат тук за внучето си!
Освен това започнахме да трсиме къща, одобриха ни за заем и сега са едни безкрайни обикаляния и огледи. От една страна е много вълнуващо, но пък и доста изнервящо. Надявам се скоро да намерим НАШАТА къща!
Поздравявам на патерици всички бракували се, рожденници, разбрали пола на бебетата и въобще всички имали поводи да празнуват!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега, когато нещата се поуспокоиха обещавам да съм по- активна в писането.
Лек ден за сега и до скоро!

# 175
 Джени, ДесиХ2, благодаря за хубавите думи.Гинче, благодаря, че си ми качила снимките, поздрави на всички момичета от форума. Hug
 За запека някой спомена за круши, при мен имаше ефект в началото, когато имах проблеми. 

# 176
Jeny,и на мен не ми каза Ковачева колко тежи бебето.Само,че си отговаря на седмиците и му премери CRO-то,ама аз не го запомних. Как Дора и вски с неразположения да се оправяте.А всички с добри новини-ЧЕСТИТО!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 16:05 от ДесиХ2

# 177
Здравейте!
Тъкмо се връщам от 4 Д!
Е, ще си имаме МОМИЧЕ, така че ще помоля Миркам или някой друг ,който може да ми смени щъркела на първа страница.Иначе тежи 403 гр, сантиметрите забравих да питам колко са ooooh!Нямаме никакъв снимков материал,защото беше се скрила порядъчно,само ни се дупеше, та поне за пола докторката беше сигурна.
Малко ми е странно сега да свикна с идеята за момиченце, не че не съм искала винаги де...

Много сте сладки всички на снимките, трябва и аз да взема да кача някоя ...
Venera26, радвам се ,че си успяла да се пребориш и родителите ти ще ви дойдат на гости Hug
Тери, за варненската среща и аз съм за, предния път не успях да дойда, но този ще се постарая, само Ани да си дойде, че май тя е по организациите.
Gillanfen, много хубава булка си била  bouquet
Кака Дора, да оздравяваш по-бързо  Hug
Ако пропускам някого, моля да ме извини....
Хубав следобед на всички Hug

# 178
miracle82 - аз го оправих щъркелчето Simple Smile
Честито за бъдещата девойка!

# 179
miracle82 - аз го оправих щъркелчето Simple Smile
Честито за бъдещата девойка!
А бройката отготре оправи ли?

Общи условия

Активация на акаунт