Отговори
# 180
miracle82 - аз го оправих щъркелчето Simple Smile
Честито за бъдещата девойка!
благодаря ти, Ипанамче Hug

# 181
  • благоевград
Добър ден , сега си идвам от доктора бебчо е добре всичко му е ок . Видях топките му и на 3д  Laughing съмнение няма никакво 4е се е метнал на татко си Mr. Green
Тежи 560гр за см неможе да се премери. Ина4е се опитваше да си лапне палеца на крака  Crazy и май успя накрая , усмихна се изплези се абе пълна програма.  Heart Eyes

Да попитам колко струва непланирано раждане в Шейново , смисъл като дойде момента да си взема 4антата и просто да ида без уговорки

# 182
ina_maria , ами нищо не струва ако имаш здравни осигуровки.
въпросът е ти дали ще решиш да ги почерпиш, ако са си свършили работата добре... Аз лично винаги предпочитам да си плащам ПРЕДИ да си свършат работата, че после я камилата, я камиларя.

# 183
  • Sofia
И аз най-накрая се добрах до компютъра Simple Smile
Деска, благодаря много за помощта днес пред тази лаборатория,че бях като в небрано лозе с толкова много хора  Heart Eyes ooooh!
Така се зарадвах като те видях,а мойто слънчице ме попита:"Аз съм я виждал някъде!"  Crazy И докато се сетим,че е било докато разглеждаме снимките от срещата на езерото Ариана...  Joy  Hug Аз останах още доста след теб,че нали бях и за пръв път и направо останах като гръмната Д-р Ковачева как успява и каква памет има  Crazy Ние вървим с една седмичка по-малки и сме 570гр.,но за сметка на това и ние като Деската си имаме голяма пишка и беше много смешно като извика и един друг доктор-мъж да види какво е 100% мъж  hahaha

miracle82,честита бъдеща девойка  Hug
На болничките-да се оправяте бързо и да няма болести и болежки повече  Praynig

# 184
Плами,радвам се,че всичко е наред. Hug.Аз мислех да те изчакам,но не вярвах,че Ковачева ще има толкова хора за преглед.Аз доста я почаках вътре,докатоме прегледа и трябваше да се прибирам,че мъжът ми беше останал с детето ,и ме чакаше,за да излиза за работа.Страшна е др.Ковачева,не знам как смогва и никога не е изнервена,въпреки напрежението.Симпатяга голяма.Сега ще видя какво ще я лъжа,за да не заминава за Италия,само да я хвана в подходящ момент. Simple Smile
ДА ти кажа всеки втори ,с който се запознавам ми казва,че ме съм му много позната,какв е това чудо,не знам. Mr. Green

П.П:Да допълня,че сте много сладки с твоя мъж. Grinning

# 185
здр. и от мен Simple Smile ние сме на моренце малко много е приятно тук:) в петък бяхме на фетална морфология, беба се развива идеално и всичко е наред,пуснаха ми и изследвания и с тях всичко е наред,засега като по учебник да чукна на дърво, дано е така и за напред. Лекарката ни каза, че ще имаме момиченце и сме много щастливи, но каквото и да е няма значение да ни е живо и здраво Simple Smile понеже съм нова във форумА а като чета повечето вече имате дечица, на мен ми е първа бременност, така че ще се допитвам до вас за повечето неща Simple Smile усещам и ритничета постоянно Simple Smile,някой път доста силнички, но това само ни радва с таткото Simple Smileисках да ви попитам, понеже ми следят бременността в 1ва градска по здравна каса и в Лозенец на частно та още се чудя къде да раждам посъветвайте ме нещо, с екип ли да бъде и каква е цената,както и ако просто в деня на раждането отидА с багажа тогава май е безплатно.но незная ще ми се обърне ли внимание и вобще такива неща моля ви да ме посъветвате нещо мерси и чао засега от нас! Поздрави от Несебър Simple Smile

# 186
  • София
напоследък явно всички сте се разбягали по морето и темите като че ли не летят така!!!
*Jeny* личната ме принуди да се запиша и по здравна каса, полагало ми се и .... не че имах нужда, а и не че ми казват кой знае какво общо взето това е там научавам колко е голям малкия човек и колко тежи - нищо повече! днес имах смешен разговор с доктора: '' има си сърчице, коремче, бъбреци, само и топчетата да му слязат ... ъ ъ ъ ние миналия път нали говорихме за мъж?'' ''ами не не ми казахте какво е!'' '' а вие искате ли да знаете?'' Joy ''ами да'' ''ами мъж ще е!'' - какво ли щеше да стане ако не исках да знам Joy Joy Joy
та така отивам да се правя на добра домакиня и да си нараня мъжчето Peace весела вечер Hug

# 187
Здравейте момичета.Да докладвам,за сега всичко е наред с бебчето и живот и здраве на края на септември се предполага че ще ми направят секциото.Но има още време.Аиде лека от мен.

# 188
manoelas  , през 3 отговора съм отговорила на ина мария на същия въпрос. Ако отидете само с багажа е безплатно. Друг е въпросът дал ще ви обърнат внимание и какво ще получите... Истината е проста - ако всичко е по мед и масло, всяка една от нас може да си роди и вкъщи или на полето, но ако сме изтеглили късата клечка и нещата се закучат е хубаво да има човек, на които да се разчита. това, че сме си платили предварително обаче не значи непременно, че ще получим по-добро обслужване за съжаление. та... всеки си преценява сам за себе си. Аз лично от опита си ти казвам, че от отглеждането на първото ми дете раждането му е било най-евтиното нещо... Не бих спестила от него - по-скоро от количка, дрешки и т.н.

# 189
Здарвйте и от мен. Гледам, че пак сте напреднали с писането  Laughing Тук е адска жега  Tired , а моя зелен пернатко само ме тормози с крясъци, ако не му обръщам внимание непрекъснато  #Crazy .
Някой може ли да ми каже след колко време горе-долу ги изплащат тези болнични?  newsm78

# 190
Ако болничния ти касае м.май например, то твоите работодатели трябва да платят осигуровките до 11 юни и 1-2 дни по-късно да подадат декларация 1 и 6, а 1-2 дни по-късно да внесат болничните в НОИ. Могат обаче и да не ги платят осигуровките. Ако не ги платят са длъжни до 30 юни да предоставят декларация 1 и 6 в НАП и 1-2 дни след това да подадат болничния ти в нои. Ако всички документи са изрядни от нои го изплащат за 15 работни дни - т.е. 3 седмици. Ако документите не са изрядни и ги върнат работодателите ти трябва в 14 дневен срок да представят верви и така до безкрая. Т.е. можеш в най-добрия случай и стечение на обстоятелствата да си получиш парите около средата на месеца, следващ месеца, за които се отнася болничния (това, ако вземат да си платят осигуровките например 1-2 число от месеца и служителките от нои решат да не си чакат крайния срок). В най-лошия случай може да отнеме и 3-4 месеца...

# 191
  • Ловеч
Момичета, Ани днес нямаше ли рожден ден?!

# 192
Руми,май се права, днес като че ли беше рождения ден на Ани ooooh! newsm78

# 193
  • Пловдив
Момичета, Ани днес нямаше ли рожден ден?!

Момичета,спокойно-утре е рожденния ден.Не сме го изпуснали Wink

miracle82 - аз го оправих щъркелчето Simple Smile
Честито за бъдещата девойка!
А бройката отготре оправи ли?

Актуализирам ги от време на време,така че ако на някой му се броят отново,да заповяда Flutter,че мен малко ме домързява.

Момичета,днес и аз се подстригах на късо каре.Много ми е лекичко и се харесвам,но ще ми трябва време да свикне,защото все съм била с дълга коса.

# 194
Оле! Голям ужас. Благодаря за инфото Герчо. Значи има да си чакам и  да се надявам  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт