Евтин климатик?

• 11 150
  • 38
  •   1
Отговори
  • София
Не ми се дават луди пари за климатик и исках да ви попитам дали някой може да ми препоръча читав евтин климатик?

# 1
Вече са ти показали къде да четеш. Но да си кажа, понеже сме с климатици.
Читав и евтин няма. Или купуваш над 1200лв. или по -добре не си хвърляй парите на вятъра.
Евтиното винаги излиза по-скъпо.

# 2
Sang-аз съм доволна .

# 3
  • София
Какви са му характеристиките и колко време го ползвате? Сори за спама... Wink

# 4
Вече са ти показали къде да четеш. Но да си кажа, понеже сме с климатици.
Читав и евтин няма. Или купуваш над 1200лв. или по -добре не си хвърляй парите на вятъра.
Евтиното винаги излиза по-скъпо.

Това ме разсмя. Доста лета съм изкарала с климатици за по 100 дол. и нищо нечитаво не съм забелязвала.

# 5
  • Стара Загора
От 3 г и половина ползваме Осака за 500 лв, не се е развалял. 

# 6
Ако трябва да си купувам евтин климатик, бих си взел втора ръка японски произведен за Япония.

# 7
  • Варна
В момента сме с някакъв Chigo.5 години никакъв проблем.САмо веднъж отказа да топли за около час-два,като навън беше  -20 градуса ,но не е замръзвал.За апартамента където ще се местим заложихме пак на евтини-Fisher,даже 3 броя взехме.Не влагаме много пари,защото пак сме в топъл апартамент,изолиран отвън и отвътре, и климатиците няма да се ползват много.

# 8
xenia    за съжаление тук в бг се изтарикатяват доста фирмите за климатици и  правят шашми квито сварят само и само да си продадат боклучавата стока или въобще не отговаря на харектиристиките   ooooh!   
Доста се чудихме на кой точно да се спрем и проучвахме ,че чак доставчик бяхме питали  .
Така, че и да ти кажа примерно  някоя марка не е гаранция  .Осаката например също са ги развалили .
Грабвайте някой евтин като Ксения и да може после  да го смениш ако не бива  Wink   и дано  имате късмет  Peace

# 9
От 3 г и половина ползваме Осака за 500 лв, не се е развалял. 

Осака ползваме и ние от доста време и сме доволни  Peace

# 10
Нашето китайче "Sang" е сплит сиситема-дванайсетица.Консумира малко повече от киловат ,в зависимост от това дали охлажда или затопля.Издържа в най -голямата зима .Когато преди 2 г го купихме, след проучване в магазина се оказа ,че 90% от марките са китайско производство,затова и го избрахме.Успех в избора !

# 11
Midea е евтин и читав Peace

# 12
  • София
Ако трябва да си купувам евтин климатик, бих си взел втора ръка японски произведен за Япония.

А къде мога да намеря такива?

Благодаря на всички за отговорите! Hug

А задължително ли е да е инверторен? И какво е сплит система? Embarassed

# 13
# 14

Това ме разсмя. Доста лета съм изкарала с климатици за по 100 дол. и нищо нечитаво не съм забелязвала.

Разликата е, че твоите не са купени в Българи.
То и кола за 500лв. ще върви, ама това не я прави хубава.
Всеки си прави сметка.

Общи условия

Активация на акаунт