ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 570
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София
запис за сега  Embarassed

# 121
Леле, тия октомврийките ме разбиха  Shocked Даже и да се джавкаме чат пат, все не е с лоши чувства от никого вярвам и дано не изперкаме чак дотам   Praynig

Да ви споделя как доживях свеки да смени памперса на Сами, да го храни и да го гледа сама няколко часа. Чудо на чудесата, вече не вярвах че ще се случи. Mr. Green

За морето и опазването да не ядат пясък, аз лично нямам идея как да стане.  newsm12 Освен това храних детето и с ресторантска храна  Embarassed Знам че не трябва, имаше си пюрета за всички дни, обаче той така настояваше и крещеше Ам-ам, та яде на поразия варен ориз и зеленчуци, варени картофи, печена риба. Имахме късмет и нищо не му стана.

# 122
Toni_baraboni Виждам че си на линия, кажи какво стана с пострадалото сем. как е таткото? майката възтановява ли се?

# 123
  • Варна
Първо казаха да се готвим за най-лошото. Сега казват, че положението било стабилно. Нямало влошаване, а очакваха да има. Кръвоизлива е в мозъчния ствол, което не е добре. Пълни били и вентрикулите, точно както каза Ра. Но дори и мм. изменение можело да доведе до добри или лоши изненади. Ра да каже какво означава това. Също не се знае и как ще е мозъка при евентуално добра изненада.

Днес много ме е яд, че не сварих Дуци. Дойдох малко след като е тръгнала  Sad

За кои октомврийки говорите, че не разбрах 2008 или чакащи 2009. Малко да им се посмея и аз Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 21:42 от Toni_baraboni

# 124
Астарта, благодаря,мила,  Hug Понякога все още не мога да се осъзная какво се е случило.Имам чувството,че някакъв лош сън съм сънувала.Даже днес казах на Дони,че май ще ми трябва професионална помощ.

# 125
Лучия, съжалявам  Hug . Малко ми е смотано, че незнаех и те занимавах с прически. (ми като нямам време да чета, така е)

Днес на срещата снимах Никол на Сисони как заспива докато яде  hahaha уникална е просто. Няма такова дете. Някой може ли да ми каже вариант да го кача някъде не публично, само вие да го гледате? Или ще чакаме Сисони да разреши да го кача някъде на публично.

Пак съм на вълна да се оплаквам и приемам съвети всякакви. От както бяхме на море и приспивахме Симона в количката на фона на вълните, тя свикна да я приспиват само в количка. Като и дам да суче, суче. Не отказва. Но не заспива а почва да се върти и да се мотка. Пробвах с адапте да гушкам. Пие адаптето, но пак не заспива. Пробвахме люш-люш на ръце с възглавница и пак нищо. Сега слезнахме в 10 часа през нощта да я разхождаме. Заспа за 5 мин. Е, хубаво, сега иди-дойди, даже е приятна разходка,  ами зимата?????  Shocked

Иначе, за да не звучи само оплакване, детето един път като заспи, вече по спокойно спи. 5 дни ни умори с тези зъби, но като чели малко се показват и вече е по-спокойна. И другото ново е, че по цели дни говори нещо от сорта на ла-ла-ла-ла. И днес за първи път яде от кухня и много и хареса, освен десерта, който много се ослади на баща й   Laughing

# 126
Oleto  лично аз бих я оставила една две вечери в кошарата (или както е заспивала преди) , ще помрънка малко и като се умори ще заспи. За 2-3 вечери ще си "влезе в режима". Не казвам да я оставиш да плаче или много да се разкриви......в границите на нормалното. Дано помогне  Hug
Когато Мики са беше разсополивил го бях научла да заспива при мен ................че после се отучвахме една седмица  Sick

ооохххх аз се забих в една тема "нашето детство"  ееехххх , много готино. Хубаво е да си спомниш за старите неща, които вече ги няма.  Отдавна не се бях сещала за лепило "рила"например или за дъвки Идеал,едновремешните първолашки чанти ,  а има и неща , който за които не съм чувала  Crazy

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 23:04 от iucka

# 127
  • София
 Hug При нас лудницата е пълна .Маги пищи, май е от зъби защото си тика неща в устата и вика.Дени няма намерение да заспива.Няма вода, пода на кухнята ми е покрит с дрехи за прани.Оставих ги малко на Любо, че ще лудна. Да дам отчет и аз....

Първо да кажа на Села ви и мъжа и, че много има благодарим за ескортирането  Hug Села ви, специални благодарности от Любо на мъжа ти.Кара страхотно/малко бързо, но не усещате, защото сте с нова кола Sunglasses Whistling/ Изчаква ни човека, пропуска коли, намалява скоростта и ускорява когато трябва  Peace Просто нямам думи.Много е трудно да караш с опашка, Много ви благодаря   bouquet

За Трявна да кажа, че беше страхотно  Heart Eyes Всички са прекрасни.Атмосферата беше приятна, нямаше нито един дразнител.Мисля, че и 10-тина дни можеше да си откараме и пак да ни е малко.Не успях да ви видя всички Sad Искам още.
Да ви кажа, с Евредика на Трявна хич не успях да се видя, а на морето така ми допаднаха и тя и мъжа и, страхотни са просто Heart Eyes Искам със всички ви на море пък  Crossing Arms
 Айде да направим една Септемврийска среща на море или в Гръцко, а  Whistling

За морето, след като си сменихме стаята и всичко се нареди.На другия ден дойде и Сандалска /шефката на Балкантурист / вече не знам какво е нейно, но този хотел още е  Peace и познайте...О, чудо.Всички започнаха да работят като пчелички, спасители на плажа, храната невероятна и мноооого.Още не е свършила тавата и зареждат, чистота навсякъде. Абе, добре че дойде жената, та да ни оправи почивката Sunglasses Много съм доволна!Супер време, чиста вода Peace И съм най-доволна, че децата не са изгоряли и са здрави .Нямам от какво да се оплача просто Heart Eyes

За плажа.Пясък се яде и то обилно  Mr. Green нЕма да се плашите.Само ги следете да не хапнат друго...пръчици, фасове, миди.
Винаги нося Фенистил за охапвания Peace
За списъка само казвате и ви пращам моя  Laughing

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 23:47 от ketito

# 128
  • София
Днес бяхме на консултация. Малката ни дунда е наддала с цял килограм за месец, а на дължина само с 1 см. Вече е решено - наистина спирам следобедната доза АМ и ще си го пие само вечер и така тъкмо храненията ни ще станат 4 на брой. Ще й давам йогурт с бисквитка ако нещо реша, че е пригладняла много и не може да чака до следващото хранене. Та сега мерките ни са 9 100/74  Simple Smile

Днес купих бански на кака й и сега остава да й купя и на нея, но нямаше нейния размер  Simple Smile Остава и да си купим и почивката де  Grinning

Юцка, още не съм видяла какво си дала като линк за морето, но ти благодаря при всички случаи  Simple Smile

# 129
само заготовка засега, но ако се интересувате пак ....  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404456.0;all

# 130
Момичета, какво ще кажете за една срещичка в Южния парк утре?

/не се притеснявайте вече не съм болна и заразна/   Mr. Green

# 131
Стана дума за кърменето - ето да се осведомите за последните научни изследвания -  http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2227711  smile3506
Иначе и ние по цяла нощ се кърмим, а като си помисля, че септември тръгвам на работа ......  smile3511 Иска ми се все пак да оставя нощното кърмене, но как ще стане не ми е много ясно. Пожелайте ми успех.
Лека нощ!

# 132
Бяхме на консултация днес - Ния е 7,530гр, 71см. Пак пищя до като не изгони лекарката. Преди РД-то й да сме ходили за ваксина. После се качихме на самолета и Ния заспа. Страхотно ми е детето. Обаче и на излитане и на преземяване все на гърда и така беше спокойна. Иначе Лондон ни посрещна с много приятно време. Надявам се да продължи да е такова. Утре ще ви прочета, че мнооого ми се спи.

# 133
  • Бургас
Четох ви на две, на три...

Утре сме на консултация и ще пиша после. В събота и неделя бяхме на сватба на Етъра. Лорка се държа много добре детето, пу пу.

Тая събота и неделя, пък ще я кръщаваме. В петък заминаваме за Берковица и ще организираме кръщенката.

Лека нощ от мен, утре повече.

Джоли, не разбрах, в Лондон ли сте? Браво на послушната Ния!

# 134
Добро утро!
Тъй като ние, за разлика от Белинда, не сме по ориенталските танци, с Боян му ударихме една салса сутринта и сега тъкмо като ужасната болка в лявото ми слепоочие взе да намалява, той се ориентира да спи. Ами след толкова полезни дейности като бутане на кимиони по земята, облизване на тонколона (вече няма да бърша прах) и ядене на балони, време му е да поспи.

Кетито, радвам се, че си обратно при нас.  Hug
За пясъка да кажа, че мидите, фасовете и хартийките се намират скорострелно и се пъхат в устата, точно за ония пет секунди, в които решиш да провериш къде ти е другото дете, например.  Crazy Успокояващото е, че щом опита всички боклуци по пясъка, Боян спря да проявава интерес към тях и се заигра с кофичките и лопатките.  Laughing
Ако няма готов списък за морето - да напиша един. Ние вече повече от седмица ходим всекидневно на плаж, та натрупах опит.

Джоли, какъв Лондон, кажи дееееее...

Много мадами спряха да пишат. Всички ли са на почивка? Почвам да ги теторизирам във фейсбук.  Naughty

Дуци, как мина пътуването?

Общи условия

Активация на акаунт