ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 573
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Джолииии, как се озова в Лондон изведнъж?  Laughing Супер да си изкарате и да на връщане пак така добре да се държи в самолета Ния  Hug

Кетка, добре дошли! Радвам се, че сте пътували ОК и сте доволни финално от почивката! И ние сме супер доволни и ти дължа голяма почерпка, че ни светна за хотела и добрата оферта   bouquet

Аз тези дни имам работа по един проект, с който се захванах да помагам, крайният срок да го предадем е петък, 17ч и се надявам да успеем и да бъдем одобрени за финансиране. Та ще се оттегля за кратко от форума Simple Smile

# 136
  • София
Изкарахме кошмарен вчерашен ден и кошмарна  нощ. Не знам какво му става на моето дете. Нещо зверски го боли, пищи като истерик, така не е ревал от новордено, в няколкото пъти, когато е имал колики. Ужас ви казвам #Crazy Давах панадол даже и добре, че дадох - веднага след това се успокои, явно наистина нещо много го боли. Но какво, какво??? Зъб никакъв не се показва. Стомахчето му е меко, перисталтиката нормална. Гърлото не ми се вижда червено, температура няма. От едната хрема така да реве Rolling Eyes

# 137
Добро утро от мноооооого слънчевия и горещ Родос! Големи жеги са при нас, така жули слънцето от 8 сутринта, че не може да се стои на вън. Направихме сефтето в морето на  30 май, голям майтап беше. Емо в началото мрънка, хленчи, но после се успокои.
Ще се постарая да ви чета по-редовно, на работата вече имаме интернет, така че ще намирам време ..... в работно време.

Рождените дни на нашите дечица наближават, някои минаха, партитата започват .... кога мина 1 година???

# 138
Добро утро  Hug
Нашия тати ни събуди днес в 7:45  Twisted Evil  #2gunfire , иначе щяхме да си спим още час  Tired.

belinda милия сладурчо. Да не би нещо да го е ухапало  newsm78, заведете го на лекар да го прегледа, дано му е минало вече и да се успокой  Praynig

# 139
Белинда, проверете ушичките на всяка цена. След хрема винаги има опасност да съберат секрет.

Джоли, пожелавам слънце! Mr. Green

# 140
Болничките бързо да оздравяват!

Ния се събуди късно - 8.40бг време. Обаче спи между нас на леглото и е много неудобно. Чудя се дали да не купя една надуваема лодка вместо легло.  Thinking Иначе дойдохме за 1 седмица. Сестра ми учи тук и в момента е почти сама в апартамента, та изпозваме безплатната квартира. А и намерихме супер евтини билети. Сега обмислям да вземем столче за кола от тук, но не знам как ще стане логистиката. Някой да има представа, дали ако го пусна по пощата ще трябва да ходя на митница?

# 141
Белинда, това, че не се подава зъб, незначи, че не е. Пак може да е зъб.

Юцка мерси за съвета, ще пробвам по-настоятелно.

Кали писала ли е скоро?  Thinking

# 142
Здравейте дружина!

Аз се завърнах от дългото ми отсъствие. Резултата е много успешно приключила сесия. Много съм доволна. Вече ще ви чета по редовно.

Да дам отчет и за нас. Освен, че заспиваме в количката докато обядваме  Joy - Оле имаш моето публично разрешение, на 1 юни моето дете беше най кривото и нещастно. Резултата е, че имаме горно зъбче и сега чакаме другото. На 11 май започнахме детска кухня и много ни се услажда, но явно ни се отразява добре защото Никол видимо напълня. На 21.05 бяхме на консултация и тежеше 7 070гр. Следващата ни консултация беше на 11.06 и Никол беше качила 500гр – 7 550гр което за тази възраст си е много добре, а и плюс това няма и за месец. Станала е голямя бандитка. Вече сядаме сами от легнало в седнало положение. А няма по- щастлива от нея когато е права на кошарата. Отваряме шкафовете и чекмеджетата. А да се засилим с паяка и да се спрем в кучето е най- любимото занимание. Добре, че кучето ни е добричко и не я закача.

Имаше и още неща, но забравих.

Белинда Боби да не го мъчат горни зъби, защото е нормално да има хрема от тях. Ние от февруари до края на април все бяхме с хъркащо носле от зъбите. Не съм специалист, но щом и плаче така.....

# 143
belinda, може и да е зъбче. Ива имаше точно такъв период, какъвто описваш. Също така, може и да е ухо или гърло. Най-добре го заведи на лекар. Дано всичко е наред Hug
ra, добре, че на Ели нищо и няма. Представям си колко си се притеснила Hug
ketito, дай го твоя списък за морето, моля  Praynig  bouquet
Още нещо исках да пиша, но забравих Simple Smile.

# 144
# 145
Никой ли не иска да организираме срещичка в Южния парк?  Crossing Arms

# 146
Никой ли не иска да организираме срещичка в Южния парк?  Crossing Arms
Аз може да дойда, но сигурно след 15 часа ще имам работа. Я си включи скайпа, Деска Simple Smile

# 147
Лучия, моите съболезнования  Hug
Тони, дано нещата се развият в положителна посока при твоите приятели.  Praynig

Аз днес съм като пълен парцал, но не се оплаквам. Снощи имах женска вечер с приятелки - хапнахме и пийнахме, после на дискотека с ретро музика. Скъсах се от танци и сега краката ме болят от високите токове с които се изтипосах  Mr. Green
Отидох за първи път на клуб от 2 години насам и ме снимаха като голяма купонджийка, за някаква реклама на заведението  Joy

# 148
Скъсах се от танци и сега краката ме болят от високите токове с които се изтипосах  Mr. Green
Отидох за първи път на клуб от 2 години насам и ме снимаха като голяма купонджийка, за някаква реклама на заведението  Joy
Laughing А така, няма да се даваш!
Лучия, и от мен  Hug Не бях разбрала, нали не чета Embarassed

# 149
Оставих ви на втора страница и като гледам нямам много за наваксване.
Ни сме на морето в момента се препичам до басейна с коктейл в ръка, дребоса спи и ....кеф, кеф  newsm44. После ще пиша пак. Отивам да се топна.

Общи условия

Активация на акаунт