ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 547
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Хахахах hahaha Хванахте ме Mr. Green

Бухти, кажи как мина с Клер днес Laughing

# 196
  • София
Благодаря Ви за разясненията  Simple Smile

Дуци, наистина сте много хубави /както и снимките/  Grinning

# 197
  • Бургас

Joy hahaha Страхотна е Никол  Heart Eyes

Отчет от днешната консултация 9 200 (+100) и 76 см (+1).

Варненските снимки са много хубави, а пък за сватбарките просто нямам думи  Hug

# 198
  • София
Много снимки,много нещо ooooh!повечето ги прегледах Heart EyesНие се поизгубихме,но иначе сме си тук....някой да не си помисли,че някъде сме отишли....развали се скапаната ни кола,точно щяхме да ходим на Сандански и пук,пук пред паркинга на Халите и до там...вече 3-та седмица си чакаме дюзата от Англия.Съответно ни пропадна и Санданския и Тасос-а,и това е само за момента,може да се окаже,че и други дестинации ще отпаднат,ако не дойде проклетата дюза Crossing Arms
Иначе сме добре,детенце расте,на последната консултация беше 11кг и 80см,още обаче му е трудно прав и хич не се и опитва...Изби ни 3-то зъбче отдолу,а горните ги няма никакви,та покрай него отказахме бибата и ако ви кажа какъв е ефекта няма да повярвате.Детето спи непробудно 12часа,ма като казвам непробудно го казвам буквално,тая биберона лоша,ако знаех,че заради нея се буди щях да я метна по-рано Joy
айде,че стана дълго
 Hug

# 199
Ох, много се смях с Никол на Сисони  Joy Joy
Много хубава срещичка сте си спретнали във Варна  Mr. Green Снимките са супер, ама наистина защо не сте снимали Дуци?  Crossing Arms
Дуци, сватбените снимки са страхотни, особено тази: http://family.webshots.com/photo/2377259170069251345wHKpgn

# 200
Здравейте и от нас, от два дни не мога да наваксам с темите. Ние сме във Варна. Времето е супер. По цял ден сме на плаж. Изкарваме си супер, най-вече детето LaughingРазбира се изтървах срещата Confused

За сега нямам време да се включа, само да кажа на Инка, че беше питала. От три дни взимаме храна от Вип бебе и съм много доволна. Алекс всичко си омита и за още пита Peace Храната е вкусна, разнообразна, разносвачите са много приветливи и точни. Единствения за мен недостатък е прясното мляко с което готвят Crazy, та се принудих набързо  да го въведа Tired

# 201
  • Варна
Много хубава срещичка сте си спретнали във Варна  Mr. Green Снимките са супер, ама наистина защо не сте снимали Дуци?  Crossing Arms

От толкова преследване на бебета,снимах Дуци само веднъж  Embarassed Резултата беше потресаващ-нямаше нищо фокусирано на снимката  Sad Сега е момента да се извиня на Танита,че няма нито една снимка на Марти,но докато се организирам,тя беше заспала  Embarassed

amarinova,ще има и други срещи,където ще ни е приятно да се включиш  Hug

# 202
Бухти, кажи как мина с Клер днес Laughing
Какво днес, вчера беше Laughing
Иначе беше хубав семинара, приходи ми се на Хаваи Crazy А аз по принцип не си падам кой знае колко по такива места. Та Клер е страхотна, много силна жена. Стана ми ясно, че ако сама не си извоювам това, което искам едва ли някой ще ми го даде, което е малко кофти, защото не съм такава. Но пък имам време да се подготвя, а и все се надявам, че нещата ще се променят. Имаше едно момиче, което е родило вкъщи и така хубаво звучи всичко, че като нищо може да се навия Crazy Е, шубе ме е, особено след секциото, но ако видя, че по друг начин няма да стане и това е вариант. На снимките Клер ни показа много жени, които са раждали преди това 1 или 2 пъти със секцио и след това раждат нормално, което ме обнадеждава.

За храната питах понеже все едно виждам моя приятел Mr. Green

Амаринова, защо така си траеш Crossing Arms Къде ходите на плаж? Аз сега съм в цикъл и не мога де, но да знам за по-нататък.

# 203
Бяхме днес на плаж на Кабакум. Симона отново не хареса морето, но този път опита пясъка. Даже го гарнира и с няколко фаса. Голяма игра падна с пясъка и с бирени бутилки, тъй като баща й забрави кофичките. Но те не се пият, така, че нормално да ги забрави тях. Иначе бири си зареди в хладилна чанта, да не си купувал от заведението, че щял да се разкарва   33uu

На който му се гледа: цък

Ау, Бухти, що не ме подсети. Съвсем забравих.  ooooh!

# 204
Сисони, голяма скица е Никол Joy. Напомня ми за сина на приятелката ми, той заспиваше по същия начин на храненето, но на нея хич не й беше весело, понеже беше слабичък и злояд и храненето му й се беше превърнало в нещо като мания Crazy. Другият му номер беше да заспи по пътя за вкъщи преди да е обядвал. Ама заспива като от куршум, както си седи и гледа и изведнъж пада като подкосен на борда на количката. Не мога да ти опиша колко се е мъчила да го събужда, за да не си проспи обяда, а аз колко й завиждах на поспаливото дете hahaha. Нали кой каквото си няма... Илия сега прави един брутален номер, от който не мога да го отуча. Докато го храня, още преди да си е преглътнал храната, си бута палеца в уста и го засмуква. След като го извади за следващата лъжичка, цялата му ръка е в манджа. И започва да ме пипа по дрехите, да се пипа него си, а в най-лошия случай, започва да си трие очите и да се гали по главата #Crazy. За секунди става на прасе Sick.

Преди малко правих снимки на слънцето (в 5.20), ще гледам да кача и да ви покажа колко е високо и силно. Белите нощи съвсем разбиха биологичния ни часовник. Тази сутрин Илия се събужда и започва да протестира силно. Обикновено винаги се буди към 5 и пие мляко, но днес слънцето беше толкова силно през тъмното перде, че реших, че е обяд. Скочих с мисълта, че е гладен, направих му мляко с бисквити и се сетих да погледна часовника все пак. Беше 5.20 Shocked.

Много се разписах сутрешно Blush.

Олето, не мога да позная Симона на аватара ти, добре че пусна снимките, да се убедя, че е тя Simple Smile. Много е пораснала от последните снимки, които гледах. И огърличката й ми хареса. А за бирите ... прав е мъжа ти  Wink.

Дуци, много сте хубави с Анна на сватбените снимки Heart Eyes. Харесва ми как подбираш дрехите ви с Анна да са съчетани.

# 205
Астарта,ние без бели нощи сме на крак от 6 без петнадесет  ooooh!

Да се похваля,Алекс се пусна снощи и направи две крачки към баща си,а тази сутрин направи пак две да стигне до мен  Heart Eyes

# 206
Иви, честити ходещи крачета  Hug

# 207
  • София
И ние на крак от 5.30 Simple Smile Спахме супер, нямаше Т и се буди май само веднъж, но не съм сигурна, може и хич да не е newsm78 сутринта обаче пак имаше малко, дадох панадол и сега бушува весел наоколо. Не мога да ви опиша колко съм щастлива, че си пълзи и прави обичайните бели Heart Eyes Уф, дано да се свърши вече Praynig

Мъжът на Олето ме кефи Joy Всичките са един дол дренки, ама все едно под калъп беееее Joy

# 208
Мамаиви, честито!
И Сами вече се пуска, вчера направи 2-3 крачки сам. Но е рано за питка!

# 209
Ех радвам се, че ви поразвеселихме. За съжаление обаче Никол не е от поспаливите бебета. В понеделник за срещата сутринта бях на изпит и помолих мъжът ми да я оправи и да ми я доведе за да не се бавя по пътищата /той все пак е с колата/. Първо я бил облякъл и ми се обажда да каже как е – е що да не й облече малки дрехи и се чуди защо не могат да й влезнат през главата. Като му казах че са малки да я преоблича той се изнерви. Почти целия багаж й беше събрал като изключим водата на детето / добре че не сме по водата/ Както и да е. Та Никол сутринта се е била събудила в 8:45, а когато я хранех беше 14:30 През това време изобщо не е заспивала как няма да заспи от раз. Вчера например е спала от 11:30 до 12:00 и след това от 15:30 до 16:00 Вечерта като я къпах беше много сърдита и като я извадих от коритото взе да се изпъва, щях да я изтърва на земята, защото е мокра и се пързаля, но в последната секунда успях да я метна на леглото. ЕЕЕЕЕЕййййййй това дете като се изплаши /ама по добре на леглото отколкото на земята/ така ревна че 2 пъти се задушаваше чак неможеше да си поеме въздух / много се изплаших/ на третия път взе да се оригва и мислех че ще повърне върху мен, но поне испя да глътне въздух и се оправи. Нараво ми изкара акъла отнова. Що така реве и се захласва незнам. Иначе не е ревлива, но като ревне е така. Та по принцип много време се държи да не спи и накрая заспива като талпа. Като ми остане време ще ви събера в един албум позьорските снимки за да се посмеете още. Особено позите й за спане са невероятни. Чудя се как може да се спи така. Ох аз не съм писала отдавна и гледайте сега какво става - няма спирка  Mr. Green

Иве честити ви крачета!
Дени и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт