ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 545
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, аз отдавна не съм писала, не съм ви и чела, така че хич не съм в час.  Laughing Само по последните постове да се изкажа Sunglasses
Дони, на Булгари всички парфюми са много хубави, така че не си сгрешила, на Кашарел не ги харесвам особено, а Прьомие жур на Нина Ричи за мен е н-е-в-е-р-о-я-т-е-н !
А Боян с новата прическа е пич, та дрънка newsm10
И малко актуални снимки на Лора http://www.snimka.bg/album.php?album_id=267817&pid=11907773

# 46
Лелееее, той същия Сами Shocked
Абсолютно! Още като ги видях в Борисовата на оная среща ми направи впечатление, че страшно много си приличат! Имаш много хубави деца, Доне Hug!
"Ноа"  на Кашарел ми е любимия парфюм. Ползвам го от години. Въпросният на Нина Ричи си го купих, защото една приятелка беше си сложила от него и направо се влюбих. В последствие се оказа, че на моята кожа не ухае по същия начин.
E.L, Лорчето е жива кукла Heart Eyes

# 47
Аз пак по пътищата тия дни  Rolling Eyes
Дони,аз ползвам омнията,много е хубав!Бобо е чаровник с новата прическа и сега още повече  ми прилича на Сами  Peace
Ели,голяма е красавица  Heart Eyes

Тити и Пърли ми се губят  Thinking

rapunzel,кога щяхде да заминавете за Каварна  newsm78

# 48
къде се изпокрихте ?????  
Много пусто тук  newsm78 ?
 Лора е просто невероятна.............и като кукла на две снимки ...............страхотна е  Heart Eyes

# 49
  • Варна
Здравейте мамита.
Ние днеска пак миткахме из улиците, та сега успях да седна на компа.
Днес купихме на Вики от онези търкалца, обикновените, че тя все реве и ходи да взема хорските, нищо че си има музикално такова. Та сега е много щастлива, заспа с него Joy
През деня вече няма хремичка, но нощно време когато лежи по гръб и се затъква носа и все хърка. Не може да спи спокойно милото вече седмица. Та днес й взех Стеримар и преди да си легне й пръснах. Сега спи като заклана и нищо не се чува Mr. Green
Лора е толкова сладка кукличка, направо ще я схрускам.
А Боян е такъв готин пич, направо ми взе акъла.
С нетърпение чакаме срещата с Дуцка bowuu

# 50
  • София
Боян наистина е голям сладур  Heart Eyes И Лорка е много сладка  Heart Eyes и с вързана коса прилича на мама  Simple Smile
Юцка,  Hug

Аз пък както за кремовете, така и за  парфюмите и др. козметики не мога да кажа ""Ето това е моят парфюм" например. Сменяла съм какви ли не марки и са много малко тези, които купувам за втори път. Просто някакси бързо ми омръзват и често нямам търпение да свърши шишето, за да си купя друг, защото иначе каквато съм ще се напълня с нови парфюми  Simple Smile
В момента съм с този напримерi :
http://parfums-bg.com/catalog/hugobossxx-p-1055.html

# 51
  • Варна
"Ноа"  на Кашарел ми е любимия парфюм. Ползвам го от години.

И на мен ми е любим  Simple Smile Напоследък обаче "въртя"  "Ange ou Demon", "Organza" и "Anaïs Anaïs" според настроението.

Дони,тази история с докторката ме разсмя  Grinning

Лора е много сладка,а косата и е пораснала  Heart Eyes

# 52
  • София
Леле, чак сега като погледнах датата във форума се сетих, че днес Дея и цялата дружина на 14-ти имат месечинка и стават на 11 месеца  Simple Smile Да ни е жива и здрава, както и всички други сладурковци празнуващи днес ! Heart Eyes

# 53
  • Варна
Как да отбия Боби? По какъв начин да му осигуря нужното мляко? АМ неиска.

# 54
Инче, много мами тук дават кисело мляко. Може би с него.  newsm78

# 55
  • София
Мисля, че вече децата са достатъчно големи, за да ядат и кисело мляко, още повече когато не искат АМ.

Има ли някой, който на почти годинка е още на 5 хранения на ден, като нас.
Питам само за инфо за сверяване на часовника дет се вика, че ние все още имаме 2-3 хранения на ден с АМ. По-точно са 2 с АМ, но някой път и за закуска минаваме с АМ, но гледам да не се случва много често. Искам обаче да махна едното следобедно АМ и уж все да почвам да работя по въпроса и досега както се вижда все отлагам.
Иначе сутрин ядем попара, после пюре, АМ, каша и пак АМ преди лягане, но това следобедното АМ към 15-16 ч., което се пада ще го махам уж.

Билянка я дохранвах още от по-малка, а я кърмих и нея до 10 месеца и си спомням, че към годинката тя сама ми отказа АМ, но сега на момента хич не мога да се сетя какъв точно й беше режима за хранене. Трябва да й погледна"дневникът", за да видя дали пише нещо по въпроса, че и аз не искам много да давам АМ - примерно само по 1 път на ден и то не още много дълго.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 23:30 от Ninche

# 56
Лора ми е сред фаворитите, невероятна е просто Heart Eyes.

Дони, Боян прилича на Сами, Сами прилича на теб Simple Smile. Много са ти хубави момчетата Peace.

Юцка, при теб всеки ден май има екшън Simple Smile.

Говорете ми за парфюми, говорете ми Crazy. Ако мъжът ми ме изгони някой ден, да знаете, че ще е защото съм прекалила с покупките на парфюми hahaha. Голяма мания са ми. Сега съм на Chanel Coco Mademoiselle и на Anais Anais на Cacharel (като Алегрия Wink). Обожавам Chanel Allure, Organza Indecense и Hot Couture на Givenchy, както и The Vert на Bvlgari. Нямам търпение да се заприбираме, за да си взема градините на Hermes от безмитните магазини на летището Embarassed.

# 57
  • София
Аз пък мисля, че въобще не са толкова големи, че да поемат кисело мляко в големи количества. Да не забравяме, че алергените предизвикват реакция чрез натрупване. Единственият що годе допусим заместител на кърмата е адаптето, даже се препоръчва до 3 години децата да пият мляко, адаптирано за възрастта им, а не чисто краве/ макар че това не съм сигурна дали не е чист заговор на производителите на адапте Laughing/.
Защо се засилихте всички да отбивате бе newsm78 Кърменето след годинката също е важно Wink

Астарта, когато пътуваш в ЕС по вътрешни линии, безмитните всъщност не са безмитни, цените са си съвсем като в обикновен магазин, някои неща даже са по-скъпи, така че не се точи много.

# 58
Честито на малката рожденичка!

Дони, наистина като голямо момче изглежда. Колкото до Кристалин - много лек и приятен парфюм е. Мисля дори, че за делови срещи се препоръчваше - демек не е натрапчив. Имам един Инканто, който страшно много ми хареса като бях бременна, а сега ме боли глава от него и ме подсетихте да го дам на систъра, която много му се радва. Иначе аз съм фен на Живанши. Сега съм с Ангел и Демон и ми е много смешно, че вчера гледах едноимения филм. Чудя се дали да не бъзикна Пепи, че парфюмът ми напомня на Дан Браун  Laughing

Дуци, това мъжът ти ли беше на последната снимка? Първоначално не го познах и се зачудих  Crazy

# 59
Ааа, Белинда, няма такова нещо... Ела да ни видиш с мамаиви  какво кърмене правим...  Laughing
Боян още дори не закусва... Днес на обяд отново се опитах да му пробутам сирене - безуспешно.
Та неговият режим е
към 5 - кърма
към 7 - кърма
към 9 -кърма (може дори и по-начесто да е, аз се водя спяща...  hahaha)
12-13  - зеленчуково пюре я с месо, я без
15  - кърма или плодово млечна закуска, според това колко ме мързи
18-19 каша с плод или без
21 кърма
от 22 до 5 се буди между 1 и 5 пъти според това дали го тормозят зъбите или го тормозят черешите, които майка му му е дала за вечеря...
Аз се чувствам комфортно с този негов режим, той също.

Днес цял ден се каня да пиша на Юцка и я забравям - а, бе, мацко, като разбиваше стъклата, къде беше детето? Как не е отхвръкнало някое стъкло при него... Страшен екшън, наистина, аз много щях да се уплаша. В такива моменти се радвам, че Боян не пълзи, не ходи и мрази проходилките.

Дуци днес се върти на сватбата по рокля на точки...
Утре ще я видим какво ще разказва...  Flutter

Астарта, никакви безмитни магазини, аз си купих Омнията за 29 долара с безплатна доставка от Щатите.  Whistling

Не знам ЕЛ дали чете, ама преди ви бяхме осведомили, че покрай нас нявсякъде расте марихуана. За да проверим дали е истина си набрахме. След сравнения и анализи Антон отсече - истинска е.  Сега кротко отлежава да съхне на терасата...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт