ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 533
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Вариш вино със зърна черен пипер, но точно преди морето според мен не рискувай.
Гъбите ще ги избегнеш, като успоредно пиеш витамин Б комплекс и лактофлор. А и не е нужно да пиеш АБ, ти иди да те видят поне.
Ако е слезнало надолу можеш да минеш със Салбутамол, той става за кърмачки и бременни.

# 31
  • Sofia
Аз зимата спасих гърлото по съвети оттук - с гаргара с вода за уста от тези по-силничките, че трепат точно бактериите и хомеопатичното Хомеожен, по едно на всеки два часа.

# 32
  • София
Добро утро !

Белинда, за гърлото освен гаргара с вода за уста, можеш да пробваш и гаргара с лайка със сода. Също така компрес със мед на гърлото - на мен когато бях бременна с Билянка този компрес ме облекчи за една нощ. По принцип не е особено приятно, че става лепкаво, но ти ще сложош мед и после ще го завържеш с някаква кърпа или шалче и на сутринтта взимаш един душ и толкоз. А за смучене - Ефизол.  Peace

# 33
Белинда, ти ли си писала книга, не разбрах добре newsm78

За гърлото антибактериално - гаргара с отвара от лайка и Проповит С.

# 34
  • София
Дени, уби ме Joy Не, книгата не съм я писала аз /макар че, признавам си, имах така ва идея по едно време, кратък наръчник за кърменето, за мързеливи майки, на които не им се чете цялата библиотека Laughing/, просто я заех на НБМ.

Мерси на всички за съветите. Почвам сериозна борба, че ми писна #Cussing out

# 35
Белинда за гърло - гаргара с клеева тинктура, гадничко е горчи, но е страшно ефикасно, особено за възпалени сливици  Peace
а виното - греяно с 2-3 зърна карамфил  Peace

# 36
Лена, седя и се хиля самичка. Лецитина на Донка просто ме уби!  hahaha
Парфюмът, който си поръчах е Омния кристалин. Аз не съм голям фен на парфюмите, този път обаче няма накъде да ходя.  Mr. Green
Откакто подстригахме Боян, той има физиономия на голямо момче. Така че свикнах с идеята зо "голямото" кърмаче..

Белинда,  spoko

# 37
Пак зъби. 4ти ден няма спане. Ще ви чета друг път.  smile3511

# 38
Маски,  при мен пак голям екшън!!!!!  Ох седнах да се успокоя , да успокоя и детето и отивам да чистя. Бяхме  с Мики в кухнята (приготвях му храна за обяд). и той щъка с проходилката около мен. Изл;изам аз на терасата да видя дали са се сварили картофите и Мики бутна вратата и ме затвоти   #Crazy . Как стана ли- ми вратите ни са две той затвори тази откъм него и аз останах без да мога да се докопам до дръжката за да си отворя. оххх цялата се разтрепетах . Детето само в къщи .........и ме гледа и ми се хили. Блъсках  вратата , блъсках , ама то смисъл никакъв  #Crazy , ужас. И взех една тенджера и разбих прозорците (пак са два) . Малкия ревна  аз цялата треперя, ужас. Сега вече  си играе в кошарата. Звъннах на нашия тати да му се оплача, той му пуши главата, даже не ме и разбра точно какво му казах  ooooh!.
Ох поуспокойх се малко, отивам да чистя стъкла. Добре че е лято, че в неделя къде да го търся тоя стъклар  Tired.

# 39
  • София
ооо, Юцка, това е стар номер Laughing Доста майки и баби отдавна простират на терасата с ключове за външната врата/ евентуален прескок в комшиите и оттам влизане обратно вкъщи/ или джиесем за спешно привикване на таткото Peace
Успокой се, на всички се е случвало Hug

# 40
  • Варна
iucka,  Hug.

Оле,  hug. Дано излязат бързо.

Снимката с Дуци и мъжа и много забавна  Laughing.

Тъкмо го приспах и някой взе да пробива нещо  Party.

Редактирам. Снимки от предишната ни среща:

http://inka26.multiply.com/photos/album/56/56

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 12:09 от inka 26

# 41
Варненки,
ако случайно някоя от вас нещо не е разбрала, а има желание
ОБЩА СРЕЩА НА ВАРНЕНКИ
КОГА - ПОНЕДЕЛНИК
КЪДЕ - НА ЦЕНТРАЛНИЯ ВХОД ДО ФК В НАЧАЛОТО, ПОСЛЕ СЕ ТЪРСИМ ПО ПЛАЖА!
ЧАС - ОТ 11 ДО КЪСЕН СЛЕДОБЕД
ОБЛЕКЛО - КАКВОТО ИСКАТЕ, НО С  УДОБНИ ОБУВКИ  Naughty
ДОНЕСЕТЕ СИ БЕБЕТАТА, ПЮРЕТАТА И ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ!

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ - КАКА ВИ ДУЦКА  bowuu

# 42
  • Sofia
OOO Доне, омниата си заслужава, вЕрвай ми Peace Кристала кой беше - нали светлия вариант? Аз съм имала от светлата, много е хубава. При мен проблемът е, че след 1 ползване всеки парфюм ми омръзва (с изключение на Жадор-а на Диор, той е класика). Сга съм на този и този.
Мале Юцка, направо се стреснах и аз с тези разбити стъкла.  Shocked

# 43
Лена, този втория на Нина Ричи го имаше братовчедка ми миналото лято и бях омагьосана! Само че като не му запомних името... Сега ще потърся, поне една мостричка да си поръчам.  hahaha
А Омнията - да, най-светлата е - също съм я душила от една приятелка и много ми хареса, затова я търсих като цена във Фрагранс.
Ще видим дали ще свикна. Нямам навик да слагам парфюми - от силни миризми ми се гади, винаги... И слагам обикновено само ролки..
Сетих се по този повод..
Като бях запушила каналче, ходих на ехография. Докторката, която преглежда - една възрастна леля. Влизам в кабинета й и тя се разкашля. Сестрата записва данните ми, а онази я спира: "Остави сега, тя май се е напръскала здраво, аз имам алергия и не мога да я преглеждам такава парфюмирана" Обяснявам, че имам само ролка, обаче бабата настоява, че щом се е разкашляла - не може.
Примолих се аз, че ме боли и т.н., та се съгласи. После, докато ме преглеждаше, носът и беше буквално на 10 см от подмишниците ми и не се разкашля нито веднъж, но първоначалната й постановка ме уби!  Shocked

Редактирам се да ви пусна снимки на новия Боян - тук и тук 

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 18:34 от Донка

# 44
  • София
Лелееее, той същия Сами Shocked

Общи условия

Активация на акаунт