ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 536
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на Тея! newsm51
Доне, чакаме снимки  Mr. Green
Дуци, супер е хотела. Явно е 7 звезди  Laughing А оная с лаптопите много ме разсмя. Пепи ли ви снима?
Тони  Praynig Praynig

# 16
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Тея!!!
Много здраве и усмивки!!!

Влизам само да се запиша, че и ние вече сме във Варна  Party

# 17
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Тея!   newsm59

Заглавието много ми харесва  bouquet

Hristush,добре дошла във Варна  newsm51

# 18
хелоууу
Честит първи рожден ден на малката Тея - весело детство   Gift newsm38  party041  bigdance2
Тони дано всичко се оправи  Praynig
ауууу Дуци хотела изглежда доста шикозен, хубаво да си изкарате  Hug
ние ще видим морето евентуално август, сънувам го вече  Crazy

аз да се похваля че имаме нов зъб, нали чакаме горните ама нъцки сега се е появил втори ляв горен, иначе всичко е побеляло и ги чакаме един след друг да наизкачат  tooth Smile

аз се зарибих по тия турските сериали и оня ден  newsm45 ама като засвирил един с една цигулка тъжно тъжно да ти се скъса сърцето...

# 19
  • Бургас
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041  bigdance2

4естит първи Рожден Ден,мило дете! Бъди много здрава,усмихната и горда! Радвай се на вси4ко,което животът ще ти поднесе,много смях,радост и безгрижни игри ти желаем!!!!

Аз пък у4а по маркетинг,4е го изтървах и не се явих,нали бяхме в Турция Confused много дебел тоз у4ебник... Shocked

Тони,тони Бог да пази семейството и да даде сили на мом4ето...млад е,силен е-дано уъ стигнат силите да преодолее това изпитание Praynig Praynig Praynig

# 20
Честит първи рожден ден на Тея!  nbirthday
На Боян,честита прическа!
Дуци,много са хубави снимките!
Честито зъбче на Маякуб(и аз се зарибих с тези сапунки  Cry )
Toni_baraboni,дано стане чудо и да се подобри състоянието му  Praynig Praynig
Маймунка,ще се справиш с изпита  Peace
Морето и аз го сънувам вече,но първо да мине защитата на дипломната работа и тогава.
Лека нощ  sleepuu

# 21
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКАТА ТЕА! ДА БЪДЕ МНОГО ВЕСЕЛА И ЗДРАВА! Hug Heart Eyes Hug
Дуци, много е готин хотела! Последната снимка-също Grinning!
Днес ходихме до магазина на Чиполино, за да купим дървена къщичка за бутане и се оказа, че са свършили. Села-ви, вие като ходихте имаше ли? Казаха, че повече няма да произвеждат заради кризата Shocked. Купихме уокър и количка 2 в 1 на Плейскуул от Джъмбо, но Ивето се изплаши от нея Laughing. Явно и трябва време да свикне.

# 22
ЧРД на Теа!!! Да расте щастлива и здрава!

При нас нищо ново, освен,че Ели се опитва да повтаря всичко, което чуе и е мн смешна
Най-готина е като гушка куклите и ги люлее и им казва нани нани  Heart Eyes

Влизам и с молба за идеи, посъбраха се няколко добри, но винаги може още  Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405035.0

Тони, дано семейството успее да бъде добре след всичко, което им се случва Колко са големи децата?

Дуци, снимката с лаптопите е супер  Laughing

# 23
ДеЩо, готина тема си направила. Ще я следя, пък ако ми хрумне нещо - ще пиша Hug

# 24
  • Sofia
Честит първи рожден ден на Теа, да расте жива, здрава и щастлива!

Дуци, ше почна да вярвам в зодиите, егати. Моят шефка рак, същия вкус за мебели, ама едно към едно с твоя. Къщата и в Англия е в тоя стил, масив, желязо, огледала, финтифлюшки Wink Ние даже обзавеждаме с такива мебели нашите англичани, английски са, много са яки, ще ти пусна сайта в скайпа да поразгледаш за идейки ако искаш.

# 25
Честит рожден ден на Тея! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

# 26
Оф, хора, не ми стига колко пари изръсих в тоя ибей, ами днес по погрешка си поръчах един парфюм от Фрагранс...  ooooh! Като поръчваш без акаунт само те препраща в пейпал и там като натиснеш "продължи" - поръчката готова...
От една страна се кефя - това ще ми е първия марков парфюм...  Embarassed, но от друга ме е яд, щото не съм искала да поръчвам на момента и не беше честно.  Naughty

# 27
  • Sofia
Дони, кой е парфюма кажи поне Wink
Моето дете тази нощ спа при баба си в Дружба. С мъжо бяхме като младоженци, кекс, мекс, всичко Sunglasses
Обаче тази сутрин в 7 се събуждам от болка, сутиена- мокър, ще ми гръмнат гърдите.  bombs Пък аз мислех, че вече почти нямам кърма. А то детето явно си хапва нощно време, нали спи до мен по принцип, и те явно си произвеждат нощем. За 5мин с ръчната помпа изкарах 80мл, пък не съм цедила много, че да не ги изпразня. Пих и един от лецитините на Донка (на теб съм ги кръстила щото благодарение на теб се запасих  bouquet) та сега ще заминавам обратно да спя.

ПП. Все забравям- на Белинда книгата за кърменето е много приятна. Притеснявах се да няма сложни обяснения, но вместо това е толкова лек и увлекателен стила, че тази сутрин се усещам, че вместо как ще отбия съм почнала да мисля в колко часа преди и след работа ще кърмя следващата една година hahaha Дали да не стана най-дългокърмещата силиконова мама в света? Joy Joy

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 08:28 от NBM

# 28
Хахахах, Лена, разсмя ме рано рано Joy Като нищо ще вземеш приза Mr. Green
Прати ми по скайп всичко, което се сетиш, като нищо ще се възползвам от услугите ти. Пък приятелски това онова да не ми режеш главата Whistling  Money

Дони, не се ядосвай, аз така си взех едни неща от Ларедут, като най-скъпото ми беше една туника, която едва ли някога бих взела без намаление, обаче пък тя се оказа много готина и се харесвам в нея. Честит ти парфюм с други думи, ще се оправиш Simple Smile  

Рапунзел, това с кризата и къщичката ме уби просто Shocked И аз исках такава. Имаш предвид уокъра, нали?

ДеЩо, само това, че сте на двор им стига на децата да полудеят и за други игри я ги събереш, я не Laughing

# 29
  • София
Дали да не стана най-дългокърмещата силиконова мама в света? Joy Joy
Това ми беше задната мисъл Twisted Evil Отдавна усещам в теб един съмишленик, който само чака да бъде изровен на повърхността Heart Eyes Hug

Аз не съм добре, момичета Sad Не ми минава пуста хрема и гърлото...Вече колко дни минаха от Трявна, аз съм си все така Sad Имам подозрения, че съм лепнама никините бактерии, но понеже нямам сливици, при мене е станало нещо друго. Не смея да ида на лекар, че ще ми изпишат АБ, а като пия такова, после един месец лекувам гъби Close Сега точно преди морето, айде, не, благодаря Naughty Дайте някаква идея за бабешки илач? Само гърлото ми е възпалено и носа, не кашлям, не ме болят гърдите...Чай в тая жега нещо не мога да пия Confused Някакъв компрес може би? Или имаше едно топло вино с нещо си, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт