ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 556
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Лучия, благодаря за отговора   bouquet
Ще пробвам!

# 76
Здравейте мацки  Hug

Днес цял ден се каня да пиша на Юцка и я забравям - а, бе, мацко, като разбиваше стъклата, къде беше детето? Как не е отхвръкнало някое стъкло при него... Страшен екшън, наистина, аз много щях да се уплаша. В такива моменти се радвам, че Боян не пълзи, не ходи и мрази проходилките.
Ми то в квартирата е толкова тясно, че дори и стъклата не могат да се разхвърчат настрани,а се изсипаха  Joy . Ми детето беше пред вратата, а аз разбих двата в най-крайни. От към стаята има перде което (поради липса на място  Tired) е затиснато към стената от една легло...................та стъклата се изсипаха в пердето.

МъжО каза, че трябвало да се занесът рамките , за да може стълкларят направо да сложи прозорците  #Crazy  ooooh! , което означава , че ще сме доста време без стъкла (Цецо излиза рано и се прибира късно  ooooh! )

Айде ние излизаме ........., ще чакам след обяд снимки от варненките  Mr. Green

п.п. Hristush на мен ми искаха адресна регистрация (причината била, че за лятото идвали мн мами и си записвали децата за по месец, а капацитета на кухнята не бил толкова голям). Другото lucia го е написала.  Hug

# 77
Христуш, ако нямаш бележка от педиатъра, може да помолиш някоя майка да ти взема купони. Не е проблем да се взимат двойни купони.

# 78
Лучия, съжалявам за татко ти Sad. Приеми мойте съболезнования Hug!

Дони, така е, права си Peace. Аз написах нещата така, както ги виждам от мойта камбанария, пречупени през мойте терзания и чувства. Но ти звучиш наистина логично и обосновано, така че приех гледната ти точка Hug.

Инка,  Heart Eyes

# 79
добро утро и от мен! Hug

# 80
Привет!

Изчетох последните 2 теми, тази не съм. Прибрахме се вчера от морето, в същия хотел като Кетито бяхме, Paradise Beach на Влас. Хотелът си е много добър, всъщност, и ние, и семейството на Кетито останахме много доволни. На тях само първите ден-два не им харесваше много, че стаята им беше гадна. Те си идват днес, дано пътуват добре!

Та супер почивка си направихме на морето, а и от Трявна сме много доволни. Вече мисля за второ море след сватбата Simple Smile Нинче, и ние сме се ориентирали към Хърватия, но още не сме взели окончателно решение.

Както казах, не съм прочела още тази тема, но се надявам, че Белинда са овладели вече ангината, а Тони е споделила добри новини за близките си, пострадали в катастрофа  Praynig
Много се радвам, че в Трявна се запознахме на живо с толкова много мами и бебета и да, задължително трябва да превърнем тези срещи в традиция.

# 81
Благодаря на iucka и E.L. за отговорите   bouquet
Не се бях сетила, че мога да помоля някоя приятелка да ми вземи купони.
Благодаря!!!

# 82
  • София
Евридика, добре дошли обратно !  Simple Smile Ние в крайна сметка май се ориентираме към Гърция и по-специално Халкидики, а Хърватска мислим да я оставим за някоя следваща година  Simple Smile

# 83
мамаиви, пътуваме края на месеца към Каварна и ще сме там до септември-октомври. Много ще се радвам да видим. А мога и аз да се вдигна до Варна, да се запозная с варненските мами Heart Eyes

# 84
Евридика, добре дошли  Hug И на нас така не ни се тръгваше от морето... Като гледахме Сами колко е щастлив там, играе на воля по чистите поляни и на пясъка на плажа, джапа в морето..ех Sunglasses
Рапунцел, от вчера с Пламен мислим варианти за концертите на Scorpions и Dream theater. Нищо чудно да намерим пак начин да идем до морето и да ви се натресем   WhistlingRolling Eyes
Деница, като го записахме за кръщенето, Сами беше четвърто дете. Не очаквах че ще запишат всички желаещи за деня и ще ги сложат в един час.  #2gunfire По 5-6 деца е нормално, но 15  #Crazy
Астарта, какво стана с твоята щитовидна жлеза? Какъв е проблема? Ако искаш ми пиши на лични.
Чакам Дуци с отзиви от сватбата  Whistling

Тая нощ Сами спа непробудно и в кошарката си за първи път. В 6 ме събуди, че искаше да суче. Може да е ефект от кръщенето  Mr. Green или чиста случайност, която скоро няма да ме огрее пак  Laughing Вече му се подаде и третото зъбче, може и това да е причината, но би било прекрасно ако по-честичко ме изненадва така Crazy

# 85
Aelia пусни снимки от кръщенето де , какво си ги криеш  Mr. Green

# 86
Юцка, още не съм ги обработила и качила. Ще пусна непременно.

# 87
Вале, свекърва ми купува само домашни яйца, пилета, кокошки...разбира се там с разни хора от едно село. Кашкавал, сирене и масло се стараем да купуваме хубави и истински, когато има възможност взимаме от един Институт по животновъдство или нещо от сорта - от Троян - по-еко са... Кисело мляко взимам на Лазарова, всъщност това е местна фирма в един близък малък град, с него квася, имат специално за бебета и малки деца - вкусно е, разваля се сравнително бързо, киселее - като от едно време. Няколко пъти съм и давала от него - с малко натрошена бисквита от обикновените на Победа.
Сиренето го изкисваме и за нас си, така че с него няма проблем. Когато поръчваме в заведение пържени картофи със сирене за кака и -доста често и изяжда сиренето,опитвам да видя дали не е прекалено солено, ако е - тя самата не го яде, явно си усеща.

Вие в Сф предполагам може да взимате Био милк на Маги Малеева на фирмата, двойно по-скъпо е, но за бебетата може да се дава на три-четири пъти, може и разредено с малко вода, така си избива парите, поне е сигурно. Тук почти не се намира.

Ели като беше с разстройството и купих лечебното на Хумана с пробиотици и не и хареса, после и добавих малко към овесени ядки - яде ги.

Сега пека ориз с тиквички на фурна, сложила съм и  зърна чер пипер и дафинов лист, но ще и отделя и се надявам да си хапне, настъргала съм и морков вътре, дано и хареса.

# 88
Две недели вече готвя на Сами тиквичка и всякакви зеленчуци вътре, малко ориз и сиренце. Облизва всичко. За подправка слагам копър. Освен това и малко чесънче.
Киселото мляко и  Момо /вчера му извадихме първия зъб/ трудно го прояде, затова ви питам как го давате.
Само се чудя като тръгнем на почивка и на път изобщо, дали няма да е досадно с купените пюрета. Моля, почиващите да споделят как хранят децата си. ще нося разни бързовари за АМ и попара, в ресторантите малко ме е страх да давам супа, да живеят бисквитите и плодовете. Предлагам да се изработи едно меню за почивка Grinning Може би ще си помогнем взаимно.

Аеля, много познати са ми казвали, че след кръщенето децата спят спокойно. Но и след пробиването на зъби -също Wink На големия кръщенето беше в цяла катедрала в Търново, съвсем сам. Много съм доволна  от отец Асен. Страхотен е. Ще се старая и дребното там да кръстим.

# 89
Яна не е кръщавана, а спи като пор от бебе та досега. Ели вече и тя спи все по-спокойно, тази нощ май сука само веднъж и се събуди не за да яде, ами защото е с хрема. Много интересно, че този път като и дам цица и и се отпушва носа, в началото и е гадно стои запушен, но като засмуче хубаво и почва и да диша през нослето, явно организмът си знае работата. вече я е страх от прахосмукачената помпа обаче, мн гадно. Кака и пък с конюктивит, който много бърз реагира на някакви антибиотични капки за очи и уши.

За път не знам, ако има възможност да се вари поне - вариш едни картофи за салатка, или ориз..ако има възможност за печене на принцески - може принцеса със сирене и само жълтък..или с масло и малко настърган кашкавал... Кисели млека с бисквити, кус кус, овесени ядки и прочие..но все някъде трябва да вариш - може с кана за вода.  newsm78
Вече ще стават на годинка, на тази възраст Яна ядеше салатка от настъргана краставица и настъргана сурова тиквичка, много обичаше.

Общи условия

Активация на акаунт