ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 539
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Честито на днешните рожденници!

Рапунцел, мисля, че Ивето си намери партньор з … 89;ки...  Каква техника, каква вдигната китка...

# 226
Хахаха, Дони, той танцува с тялото Joy

# 227
Рапунцел, мисля, че Ивето си намери партньор за Стравински...  Каква техника, каква вдигната китка...
    Joy Joy Joy  Ще падна! Страхотен е ! И каква джаз постановка вади само....тц тц тц Heart Eyes

# 228
Влизам само да пусна снимките от Кръщенето, после ще чета:
http://rossidimitrova.multiply.com/photos/album/88/88

# 229
Честити ходещи крачета на Мамаиви!

Честити рожденици! Нека за здрави и много щастливи!

190гр Хип с месо е 75p (което 1,73лв), сухата каша е 2,05 паунда (което е 4,72лв), памперси от 56 бр са 8.98 паунда (което е 20,66лв или 37ст на бройка). Има пюрета на Хайнц, които са по-евтини, но имат захар и консерванти. Има и марки на съответния магазин. Та равносметката ми е, че Памперсите са по-евтини от бг с около 4-5ст на бройка, Хип отново са най-скъпите масови пюрета, но разликата им с бг е около 1лв по-ниска цена в Англия. Прави ми впечетление, че навсякъде където има тоалетна има и стая за повиване, но няма много ползващи я. Бях в 3 парка вчера, масово майките са с колички Макларън тип чадър и се движат самостоятелно, а не в компания. Видях само една група от 3 майки. Количките се използват главно за носене на торби, а децата са на ръце. Не видях хора с кенгури или слинг. Видях само една детска площадка с люлки и катерушки. Нещо, което ми направи лошо впечатление - има много млади майки (на по 15-16 години). Жените крещят на децата си по улицата и раздават шамари. Ние се движим с влак (понеже сестра ми живее в Кингстън) и въпреки че има много добри условия за пътуване с влак с количка, бебета нямаше по влаковете и метрото.

НБМ, кварталът по-точно е в между Кингстън и Сърбинтън. Ако е нещо дребно никакъв проблем за доставка Simple Smile, но ако е нещо по-обемисто не знам дали ще успея, че ще има доста наши покупки. Пиши ЛС, ако мога да ти свърша работа.

# 230
Добро утро!

Рапунцел, мисля, че Ивето си намери партньор за Стравински...  Каква техника, каква вдигната китка...
Joy Много е добър! Трябва да изсвири някое парче на Лора. Тя пък ще му потанцува Laughing

# 231
Добро утро!

Рапунцел, мисля, че Ивето си намери партньор за Стравински...  Каква техника, каква вдигната китка...
Joy Много е добър! Трябва да изсвири някое парче на Лора. Тя пък ще му потанцува Laughing
Сега ако вземеш да си погледнеш и скайпа, хич няма да е лошо.. Peace

Рапунцел, то джаза му е в кръвчицата. Докато бях бременна, брат ми ми галеше корема и му му нареждаше : о, на вуйчо малкото контрабасистче! (той е саксофонист и си урежда джаз триото от рано...  Laughing)

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:54 от Донка

# 232
Браво на Боян,вижда се че е интелектуалец от малък  Heart Eyes

Кръщенето е било страхотно  bowuu  а  това  направо  newsm10

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ СЛАДУРЧЕТА  newsm59!!!  да са здрави и послушни!!!

за държането на детето и аз Мики го държа както *Puhtulka*. но определено от 2 вечери ме боли кръста  Tired.

Разгледах снимките от кръщенето. Много сладък малкия  Heart Eyes ,.......... ама  то наистина много народ имало  Shocked.

И малкия пианист голяма терца  Heart Eyes , пък на мъжа до него му е разкопчан колана  Mr. Green (това беше първото нещо, което забелазох  Blush

# 234
Бясна съм и ще стрелям на месо.
В хотела в св. Константин и Елена си забравих едни сандали(змийските по средата) от Виктория Сикрет. На следващия ден една моя приятелка, която работи там при д-р Емилова отиде на рецепцията да ги вземе и й казали, че на следващият ден камериерката ще ги донесе Shocked Моята приятелка се възмутила, от къде на къде ще ми задигат сандалите така, нямат ли място за забравени вещи при тях, но голям праз.
Взе ги мъжът ми на следващият ден, аз докато бях в морската на среща с варненки и сега тръгвам да ги обувам, ми те са отрязани и приличат вече на чехли #Shocked
Обадих се в хотела, но голям праз, хубавите ми сандалки вече са опропастени smile3518
 #2gunfire

# 235
  • София
Леле Дуци, как е възможно това ?! Shocked
 Hug

# 236
Да са живи и здрави днешните рожденици !
  bouquet  bouquet  bouquet

Аелия
голямо кръщене, много народ, браво на вас!!!

Дуци
 Rolling Eyes ...пак добре са ти ги върнали  Tired

Доне
нов талант имаш в къщи  Mr. Green

Честити ходещи крачета на пъргавите ИУлчета!

Нинче
вие къде на края решихте... или още си в трескаво търсене  Grinning

# 237
мале, Дуци, досега да съм поискала да ми ги платят #2gunfire

Аеля, мн. ти харесах полата, а църквата толкова модерна...но наистина лудницата е била пълна.

Честита 1 годинка на двете ни пораснали бебчета! Много да са щастливи и весели!

# 238
Дуци, нямам думи #Crazy.

Аелиа, страшно си отслабнала, изглеждаш прекрасно Peace.

Боян е много сладък какъвто е въодушевен пианист Heart Eyes.

Джоли, приятно изкарване в Лондон. И ще чакаме снимки Simple Smile.

# 239
  • гр.София
Честита първа годинка на малките ни рожденици  nbirthday .Да са ни жива и здрави и много послушни.Да растат все така усмихнати и да празнуват още много рожденни дни   ura .Техните майчици също искам да ги поздравя,че преди 1 година са се мъчили за да дарят на света тези красавци smile3501.

А сега да се похваля че вчера пробих ушите на Андреа  newsm44.Така че за РД-то си имаме обички.

Общи условия

Активация на акаунт