ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 525
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
пуууу, че се ядосах наново ся  #Cussing out. Сега като се прибере , ще се чуди защо гледам като пиктодрел  Twisted Evil

пускам малко снимки на Мики и на негови приятели от градинката, в която ходим:
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390517        (двете мацки снимани с Мики са юлки Simple Smile )

# 271
Забравих да се изкажа и аз за поканата на Дещо: СТРАХОТНА Е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Точно за такива дребни и същевременно невероятно безценни и мили неща говорех. Браво на мъжът ти Деси.  Hands Clap  Hands Thumbsup  Hands Clap omm

Роси, права си, че трябва да се вглеждам в хубавите неща. Иначе не ми е лош мъжа просто и той си има своите кусури, които се проявяват чат-пат...

Олето, хубаво го казала... Малкия мъж отсрами големия...

Юцка, не ми е до датите, а до жеста... Peace Аз самата се усещам, че съм станала доста по-прагматична от преди, което е убило донякъде романтиката в мен...  Лошото е Дени , че не искам да се примиря  с това.... Mr. Green Все пак съм зодия овен  Whistling Mr. Green

А, и друго забравих: Малката на Сисони е невероятна. Как заспива само...  Crazy Laughing

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 22:53 от Desita Dimova

# 272
Аелия, снимките от празненството ви са много хубави, а питката изглежда страхотно:)

Ра, весело лято ви пожелавам. Ако не успяваш да се включваш, ще ни липсват образните и изчерпателни твои постове.  Hug

ДеЩо, картичката е много весела. Изобретателен е мъж ти.

Дуци, аз мисля, че трябва да дойдеш тук във Варна да им се караш на тези от Гранда няколко дни.  Mr. Green

Белинда, Аелия, скорошно оздравяване!

Астарта, там кухня няма ли? Щеше да ти спести доста тормоз с тези пюрета.

абе много хора ми се губят май а?

Напоследък не съм много в час и се връщам по 100 пъти да дописвам. Голяма активност.

# 273
Деси, като го казах това имах предвид, че мъжете след като се оженят престават да вършат всички онези неща, които са вършили докато ни ухажват преди брака. То им е биологично заложено. Ние сме вече техни и не се налага. Mr. Green Изключенията са единици. Нека се включи мама с такъв мъж! Whistling

# 274
  • София
Моят мъж пък винаги си е бил такъв,но аз не му се сърдя...защото го обичам и ми минава бързо Heart Eyes
Ра,къде ще ходиш Embarassedаз понеже съм чела недочела Wink
Аз да се похваля в събота отивам до Велинград "по женски"и мъжовете ще се гледат Mr. Greenкато не може да ме заведе никъде така му се пада Whistling
Нинче,писах ти Peace

# 275
# 276
И аз съм включ. Mr. Green Ама това не ми пречи да се оплаквам от него чат пат  Crazy Не може всичко да е идеално и по-добре чат пат да има някоя тресчица, за да си имаме извинение и ние за нашите Whistling

# 277
  • Sofia
И аз включ Peace

Моят мъж рядко забравя дати и дни и му се случва рядко и да не успее нищо да ми поднесе, но след това веднага ме изненадва, когато изобщо не очаквам.
И да ти кажа Деситка, аз съм сигурна, че твоят мъж сега съжалява и му се иска с нещо да те беше зарадвал. Понякога се отпускаме по енерцията, ама се усещаме, че не трябваше така да става. При следващият повод дано ти се реваншира Hug

# 278
Добър вечер,момичета!Докато нас ни обземат трепетите по прохождането,кръщенето и първия рожден ден,погледнете какво е при бъдещите юлки.Бебевалежа е започнал при тях и докато четях ме обзе едно такова носталгично и радостно чувство.Сякаш вчера раждахме и ние,треперихме и се питахме коя ли е следващата.А сега с интерес следим всяка нова щуротия на нашия мъник,всяко ново нещо,което той прави  и научава.На който му е любопитно и интересно може да се върне една година назад.

# 279
  • Варна
Честито на днешните рожденици  newsm59!
Оле, и аз се чудя същото за ревовете на Боби. Тези огърлици май само за красота  hahaha.
Според мен аз съм променена откакто се роди Борислав, спрямо мъжа ми. Ще видим докога ще ме търпи  Mr. Green. Иначе ме изненадва, нищо че например ми е забравял РД  Joy.
На Олето мъжа много и помага. Нищо, че е забравил лопатките и кофичките  Laughing.
Хайде да оздравяват вече болните.
Ра, дано може да се включваш отвреме навреме.

# 280
Дуци, язък за чехлите  #Cussing out

Десита, честити крачета! Бързо да бягат и малко да падат!

Открих майките в Лондон - били по моловете  Laughing Ама сериозно количество имаше и то навсякъде. Поне 10 пъти повече от мамите, които видях в 3 парка.

Пазарих от Мадъркейър, която се оказва много достъпна тук - плетена жилетка с качулка за 15лв примерно. Мислех, че и столчетата за кола са по-евтини тук, но след бърза справка с Данет излиза, че не е съвсем така. Това, което харесах дори излиза с 2лв по-евтино в Бг, а вторият ми вариант е по-скъп с 30лв. Обаче паднах от цени - обзаведен апартамент в Лондон (по-централната част) може да се намери за 400 паунда (920лв) на седмица  Crazy

# 281
Момичета, вие на държавна кухня ли сте се записали. Гледам, че много от мъниците тръгват на кухня от другата седмица, та се чудя newsm78 Ние хич не сме доволни от държавната и сега се чудя към коя частна да се насоча Confused

# 282
  • София
И аз се надявам етапа, в който примирението ще победи горчивината да ни застигне в много по-късен етап  Peace Simple Smile

# 283
  • София
Разгледала съм всички снимки , една спяща красавица и един талантлив пианист видях  Heart Eyes
Дуци, Много готина оная снимка пед огледалото и онази сърдитата  Laughing

Джоли Ако знаеш как искам и аззззз  Whistling Пазарувай и за мен, аз ще си представям, че съм с теб  Whistling Ако се колебаеш между две неща вземи и двете в моя чест  Mr. Green

Не мога да си включа нета на лаптопа да ви пусна снимки Crossing Arms Нещо ме изхвърля.

Десита  Laughing нЕма да се плашиш и на мен ми подариха за рождения ден пак същото....Нищо  Twisted Evil

# 284
  • Sofia
Амаринова, ние сме на Ози от 1-2 седмици. Доволна съм, въпреки че съм чела и негативни мнения. Супите са хубави, гъсти, Дени вечеря с тях, готвеното също е вкусно, не е солено или мазно. Приятно съм изненадана. Само десерта понякога е сладък повече, отколкото ми се иска, ако е овесени ядки или бисквитена торта го разреждам с кисело мляко като следобедна закуска.
Поръчвам от диетичното меню обаче, без яйца и мляко. Освен това си подбирам - в дните, когато има кайма и риба не поръчвам основно, само супа и десерт.

Общи условия

Активация на акаунт