Дикси уникално местенце

bebZz
дано нещата при теб са се наредили по най-добрия начин и мъжа ти много до ви гледа
Капките за рахит се казват вигантол.На нас педито ни каза по 2 капки сутрин на гладно
Ама двадена да не седна на тоз компютър и айде нова темичка-ми немога да сваря да ви изчета!
То от баткото няма фреда,а и от разходки,дом.работа,а и една голяма градинка имам и отделно другата с китки............!А как ми се ходи на моренце
Ама бабите на работа,но все едната ще излезе в отпуск.....И аз да кажа и бебка има люспички по веждите,а и по челцето и док каза,че и е суха кожата и да мажем с мляко.Е отивам да пийна кафенцето,че то изстина.Много усмивки през деня ви желая и да ви слушкат бебоците.
стягай Еви и да се чуем.......,че то няколко дни не съм ви виждала и ми домъчня вече
Капките п/в рахит и аз давам по две капки сутрин на гладно
Дикси страхотно е това местенце,сподели в кой край се намира,че може да идем някой ден с мъжо
Хайде много гуш и целувки на всички......Сиска как така те няма днес рано -рано хайде ставай на кафе
Абе я споделете сега като кърмим кога ще трябва да дойде първия цикъл
и май докато не дойде не мога да си сваля килцата не мърдам и това е ,а нищо не ми става от миналото лято то всичко ми е S
споделете при вас как e.......

Да гушкаш Божко и да му се радваш 

така,че давайте смело
Аз като съм гладна сядам и ям и за менлично няма нищо срамно или притеснително.Те хората се по......т вън пък аз няма да си нахраня детето 

сменя си му и памперса и той си спинка блажено нахранен и чистичък
а за пейзажчето ще споделя с мъжо пък да видим какво ще каже....Вчера мъжът ми ме пита нямали да ходим на море,че що да не идем с бебо де.....но незнам за какво море ще става на въпрос
бебо ще е под чадъра и трябва и слънцезащ.кремчета,абе ще е чудо.....вие ще ходите ли.... 
, въобще няма да 

!
! Пожелавам ти с години доктор да не видиш /само за мерене и теглене
/!
! Много здраве, любов и късмет!
.
: