Отговори
# 90
Кайрен, видимо сякаш засуква добре, т.е. не само зърното а и ареолата, пуска когато реши и пак сякаш без проблеми, но явно самото дърпане нещо го е разранило и сега докато мине е голяма мъка. А това, че има прозрачно мехурче /като малка пришка/ не е проблем така ли? Че и за това се притесних, че нещо ми е станало. А като продължавам да му давам да суче от ннея, не пречи ли на оздравяването или то ще си мине въпреки това. Ако е така, ще търпя ужасната болка, стига да знам, че ще се оправи а няма да се влоши, че както ти казах и с цедене не се получава, като изпие кърмата пак си иска да суче

Честит рожден ден Мариса  newsm51  love001

# 91
Мили момичета, въпреки че си падам малко индианец... по отношение на Фотошопа, ще пробвам в близките теми, да направя колаж на снимките на нашите бебоци. Моля всички мами да си изберат любима снимка, да я надпишат и вкарат в албума "Снимки за фотоколаж",който направих в снимка.бг. Така ще ме улесните много,защото и без това не съм сигурна дали ще успея. Също така, ако снимките са в подходящ малък формат ще съм ви много благодарна. Нещо като този размер:

ПП. Новият албум е в нашия профил - май2009
 Паролата я знаете! Peace

# 92
  • о`майна лунна нощ е
Бях ви писала, че имаме доса пъпчици.
Купих шампоана на Бюбхен за коса и тяло с лайка /с помпичка/ и още на третото измиване се позачистиха доста.

# 93
Бях ви писала, че имаме доса пъпчици.
Купих шампоана на Бюбхен за коса и тяло с лайка /с помпичка/ и още на третото измиване се позачистиха доста.

и аз ползвам същия,но по лицето й има едни ситни пъпчици,които не се виждат,но се усщат при допир  аз предполагам,че са от слънцето.Та се чудя как да ги изчистя newsm78

# 94
  • София
Dendri  аз така и не се научих как става това с намаляването на размера на снимката Embarassed
ще ти изпратя  по скайпа.
Иначе днес си взехме акта за раждане най-накрая

# 95
М арси а, честит рожден ден. От всичко най- хубаво по-мноооого.

Ще водите ли майските ни сладкиши на море? Аз доста се позамислям и не виждам нищо лошо, но все пак....

# 96
marsia__kz, Честит Рожден Ден newsm51
На море мислим да ходим Септември, в Гърция...Да се надяваме,че няма да си останем само с мисленето..Simple Smile) Mr. Green Иначе следващия месец го "заточваме " на вилата,че тук стана егати жегата.Там на въздух, да му пеят птичките, ще му купим едно наудваемо басейнче и мисля да открием сезона на слънчевите бани:))  grinning039  sport027
Вчера Криско ми ака едно такова супер странно..течно,все едно има разстройство, а днес още не е акал..напъва се малко по-силно от обикновено..но не знам- това признак на запек ли е, или е от жегата...вчера имахме  малък маратон с него навън и може да съм го претоплила..знам ли...  newsm78
За слънцезащитните кремчета- препоръчаха ми на Мустела и Себамед,а вчера в аптеката видях и едно на Виши,на опаковката пишеше ,че става за новородени..аз не знам да купувам ли..гледам да го пазя от пряка слънчева светлина от 11 до 17:30,а после ми се струва,че слънцето не е толкова силно и го разхождам по късо ръкавче и  голи крачка..да чукна на дърво не ми се е зачервил до сега Laughing

# 97
Марсиа newsm59
За морето-аз вече открих сезона, водихме Рая още миналия уикенд!Мисля септември пак да я заведа за 10 дена.
Наште пъпчици са позавехнали, но все още са адски много и се чудя вече какво да правя newsm78Много ми е жал като я гледам така SadСега като се позамисля, май пъпчиците са появиха след като я намазах два пъти със слънцезащитния крем на Бюбхен, който е 50 фактор, но не съм сигурна Thinking
Вчера бяхме на първото ни гости.Ходихме с бебка на погача на първата й приятелка, с която заедно се родиха Two Hearts
Нашата погача ще е тази неделя, а на молитвата ще отидем в сряда.С каката спазихме традицията, не виждам причина да не ги спазя и с Рая.Тъкмо ще имаме повод за купон!
Момичета, ползвате ли бейбифони и каква марка? Аз съм в голяма чуденка newsm78 Докато бяхме в Младост, в едната стая, не ми трябваше, но тук на Редута са 5 стай и непрекъснато трябва да се ослушвам и да я проверям дали не се е събудила Crazy

# 98
Марсиа  party023
Благодаря на всички ви за честитките и пожеланията  Hug   bouquet.
Да ви се връща и на вас.Съжалявам че толкова кратко но съм болна .гадният пиелонефрит пак се обади  Sick.

# 99
  • гр.Стара Загора
                                                                   marsia__kz  baloni newsm59 baloni
                      Желая ти да си жива и здрава и много щастлива мама и съпруга,нека радостта е винаги с теб!!!

Относно морето обожавам го  smile3549   и говорихме с Борислав да ходим началото на септември за няколко дена със Евелин тук или в Гърция,но от няколко дни ни се върти на идея да отидем сега двамата ,а догодина със нея но аз ще се спукам от рев най-вероятно и едва ли ще издържа и ден без нея  ooooh!

# 100
  • София
За оре - щеходим август-септември. Само дето само поединично ли ще се къпем с таткото не знам  newsm78

Малкият имаше запек, после веднага разстройство.. И то мина вече  Peace

Бебефон не ползваме, нищо че имаме - двукнален е и на единия канал много пращи, а на другия хващаме бебата на съседите кристално ясно, че и тях можем да слушаме ако искаме  hahaha Няма много смисъл..

ЧРД marsia__kzl  newsm67

# 101
Бебефон имаме- Philips- много съм доволна от него,а и ми върши чудесна работа,защото предавателя и приемника са и на ток и на батерии-т.е мога да се размотавам навсякъде из апартамента и да имам "контакт" с бебето:) Нашия има 4 канала и в упътването пише като се синхронизират каналите между двете устройства да се остави да поработи поне 30 минути на канал,за да се провери дали няма да хване чистотата на бебефона на съседите и да слушаме тяхното бебе , вместо нашето:) Mr. Green

# 102
Момичета, мноого съм закъсняла като гледам, но нямах до днес сутринта интернет...
Да се отчета, че родих нормално на 24 май, момиченце Моника, 3080г. 49см. Кърмим се засега успешно, малко намаля кърмата ,но с чая на Хип да чукам на дърво май се пооправиха нещата.

Вече имам опит и от двата вида раждане /първото ми дете е със секцио/ и определено нормалното предпочитам откъм възстановяване.
Дайте някакъв линк и парола да кача и аз малко снимчици pls. Praynig

# 103
Качих снимка на Калин в подходящ размер за колажа  Grinning

Ние сме в кооперация на 4 етажа, по един апартамент на етаж. На 2-я, 3-я и 4-я етаж сме с бебета. Бейбифони различни марки, различни канали.....не става. Чуваме си разговорите, пращят. Даже по вида на едното пращене знам, че реве бебето от горния етаж  Mr. Green

# 104
  • София
  nunchi честита дъщеричка. Май ти си единствената, коята е успяла да роди след секцио, нормално от всички нас канещите се. Моята лекарка каза, че ако Ели е била около 3 кг може би и аз щях да успея. Сега стигнах само до 9 см разкритие, но тя така и не слизаше надолу, важното е че всичко завърши ок Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт