Любители на котки - тема 25

• 21 853
  • 391
  •   1
Отговори
# 225
 newsm44 Здрави сме, здрави сме !
Днес бяхме в ИСУЛ на детски онкохематолог, д-р Щерев, Щърбанов или нещо подобно.Имаше и студенти при него, някои от които особено заинтригуваха окото ми  Mr. Green Та той взе пак кръв и направи изследване, както и деференциално броене /каквото и да е това/.Гледа някакви там неща под микроскоп......Каза, че кръвната картина е супер и имаме едно напълно здраво дете.Обясни, че тъй като вече е боледувала от инфекциозно заболяване, лимфните възли остават чуствителни и вече имат свойството да реагират на всеки вирус и бактерия.И това е станало.Разболявайки се, аз и мъжът ми сме заразили дребната.Но тя не се е предала, защото лимфата и веднага е реагирала и не е допуснала натрапника.И сега лимфата сама щяла да си спадне.Без лекарства даже ! Той каза, че това е една прекрасна реакция на организма.Обясних му за Зари, той беше категотичен че ваксинирано домашно коте по никой начин не може да навреди на детето.Мъжът ми беше, чу и той.Така че спасихме Зари и я оневинихме напълно !  ooooh!

# 226
  • Варна
Близначе, много се радвам, най-вече че щерка ти е здрава, а и за Зари разбира се Hug

# 227
  • София
blizna4e, smile3501

# 228
margita , с какъв апарат снима мъжа ти, ако не е тайна и снима ли по сватби?

# 229
  • София
Близначе   Hands Clap радвам се за детенце и за коте естествено,Теди снима на сватби, но само на приятели, а апарата му е Практика, слага и телеобектив, а тази снимка от фото форума на котарака е на щерката и тя се запали покрай баща и Laughing

Приятна следобедна дрямка smile3507

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 15:22 от margita

# 230
blizna4e много се радвам, че малката е добре и че оневиниха Зара. Почти сигурна бях, че тя не е причината! Hug

Тед Бени е голям мъж.. не прилича вече на бебе. Убавец Flutter

Месечинка голяма скица е Кетя.

mausbeni много ми е любим Пинко като се разпльока на пода Sunglasses

# 231
Близначе,много се радвам на положителните резултати!
Само,че моят съвет е да махнете котката,колкото и да сте привързани към нея.“

Да махна котката ?! Защо ? Няма абсолютно никаква причина за това ! Котката е обезпаразитена и ваксинирана, има и паспорт.Живее само у дома.По никакъв повод не бих я махнала. Не съм от хората, които махат ей така животинките си,поела съм отговорност към животното и след като то по никакъв начин не застрашава живота и здравето на детето ми не бих я махнала !
Прощавай, нищо лично към теб, но се озадачих.......

Това е цитат от темата ми в Здравния.Абе какво им става на тия хора бе ? Дава ми съвети да махна котката, при все че ясно съм написла, че не в нея е проблема.Честно да си кажа, ядосах се  #Cussing out Аман вече от чели-недочели и бързащи да дават неадекватен съвет  Naughty Че и котката да махам....ама-ха.

# 232
Защо се чудиш, Близначе? Все пак дали ще те разбере зависи от това дали и тя е привързана към някакво животно (дори да не е точно котка). Всеки, който е имал или има в момента домашен любимец ще те разбере, който е нямал - не. Това е. А и наситина за незанимаващите се с животни, те са имено "доамшен любимец". За нас - останалите - е ... Мишо, Мъро, Арчи, Кьорчо... "Домашен любимец" звучи някак стерилно. Не можеш да очакваш разбиране.

# 233
  • Варна
Аз толкова съм се начела и наслушала на подобни схващания, че вече грам не им обръщам внимание. И ако ги питаш що по дяволите да си махнеш котката и с какво конкретно може да ти навреди - не знаят. Много им здраве, мога само да съжалявам такива хора. Не се коси за глупости Hug

# 234
  • Costa Rica
А и наситина за незанимаващите се с животни, те са имено "доамшен любимец". За нас - останалите - е ... Мишо, Мъро, Арчи, Кьорчо... "Домашен любимец" звучи някак стерилно. Не можеш да очакваш разбиране.
...а за някои е просто "някакво си животно" Twisted Evil Отказала съм се да се занимавам с такива хора. Ей сега се прибрах, избушила от работа и простотии, Уискас заврещя още като отключвах вратата. После ми изтанцува един балет, като междувременно се посресахме и свалихме малко козинка, най-накрая се сгуши в мен и отмърка. Дали някой човек ще ми се зарадва така като се прибирам?

Близна4е  newsm44 , много се радвам, че си случила на доктор!

Впрочем ето нещо за размисъл от един блог http://valsodar.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/06/21/po-umniiat-ot-dvama-ni.352161

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 16:56 от Делфина фон Ю.

# 235
  • Варна
И аз обожавам момента, когато се прибирам, отварям вратата и виждам как Кетя промушва нетърпеливо глава - чакала този миг цял ден Hug Големи съкровища са нашите пухчета Heart Eyes

# 236
  • Враца
Близна4е супер новини  smile3501

аз да Ви покажа скорошни снимки моите калпазани...от тук запо … 84;ки

Найден

бебоците 

и моята пухла Java

Голям кеф е вкъщи...девойката ни си има импровизирана драскалка...бащата и мъж ми се спретнаха в неделя и я сътвориха...първоначално не и обърна внимание, но нощем е голям кеф...да не говорим в 5 часа като докопа мишката или някое топче за какво иде реч  ooooh! половин час след като е нощното хранене e диво тичане и скачане ...и после отново дрямка  hahaha

# 237
  • София
Ами моят отговор е Grinning
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://bgflash.com/data/th … tart%3D36%26um%3D
ААА, отговора беше за поста на Близначе, wb  писали сме заедно, много са сладки Grinning
Тази е страхотна Wink
http://picasaweb.google.com/warbaby3/JavaIBebocite2?authkey=Gv1s … 50510043277828514
За лека нощ от мен Grinning
http://www.vbox7.com/play:7963d4ff
http://vbox7.com/play:4d3a2956      -това е едно весело клипче- smile3524 newsm46

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 21:15 от margita

# 238
  • Варна
wb,
снимките са уникално сладки Heart Eyes

# 239
  • София
wb, много са сладки котетата! Найден ми е легнал на сърцето! Късметлия е! А  Java каква е сладурана! Какво се е случило с окото? Болест или и тя е пострадала от някой изверг като Кьорчо? А за топчетата и мишките не е виновна девойката  Grinning, а майка и, че не ги е скрила преди лягане.  Mr. Green

Много интересно звуците на "пеещата" котка от клипчето на  margita и Мъро ги издава, но ....малко преди повръщане  Shocked. Това за мен е знак, че трябва да го "изхвърля" на плочките в коридора или банята. Дали е монтаж  или просто съвпадение newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт