Любители на котки - тема 25

• 21 850
  • 391
  •   1
Отговори
# 240
Ха дубрютру от мене.
wb, наистина са ужасно сладки бебоците, а найден  е прелест!
Снощи мой Нико спал навън... нали майка и татко доведоха децата, та радост, суетня, сваляне на багажи, и Нико издебнал и офейкал през отворената врата. Чак сутринта към 5 чувам аз едно драскане по вратата и мяукане - прибрал се хайманата, че си и познава вратата  Laughing Като му отворих, то не беше мъркане, умилкване...
А децата как намачкотиха котаците, не е истина. В Д4 само малки котета - бебета и сега Нико и Бени им се видиаха огромни  Mr. Green
Имам 2 снимки на бебетата на малкото Мими,  кофти са, че е снимал Мони, но все пак ще ги кача довечера да ви ги покажа, едното е копие на баба си  Laughing

# 241
  • София
Чак сутринта към 5 чувам аз едно драскане по вратата и мяукане - прибрал се хайманата, че си и познава вратата  Laughing

Браво на Нико! Знае къде живее и няма нужда да се притесняваш, че ще се загуби  Mr. Green. Веднъж Мъро бяхмо го затворили на стълбите, но не беше нацелил вратата  Grinning. Звъни съседката от долния етаж и пита "На вратата ми скача коте - да не е ваше?"  Тъпчото дори не усетил, че мирише на куче и се опитва да отвори и да влезе в чуждия апартамент  Mr. Green! Представям си ако беше излязло кучето - каквото е злобно #Crazy!

Горкия Нико, как ли се е уплашил часове да е навън и никой да не му отваря! Дано му държи поне за известно време и да няма мерак за нови разходки!

# 242
  • София
Таня, и нашата беше драскала на долния етаж, но стоя на стълбите около час, ама цяла нощ сигурно ще умре от страх, каквато е бъзла Laughing

# 243
Ами той Нико ако беше драскал по- рано щях да го чуя, аз спя много леко и усещам и дребните шумове. Кой го знае де е обикалял. Отде има такъв мерак да хайманосва не знам, като от бебе е в апартамент и навън никога не е живял.
И беше един прашен... което не ми попречи да го мушна под завивките с мене  Laughing Ушите му пламтяха, като че ли имаше температура, но не беше омурлушен, та сигурно от  вълнение,  че е пак вкъщи се е затоплил така.

# 244
  • Враца
Доста похвално за Нико че си знае вратата...при нас все още е тема табу и се дебнем като се приберем...иначе къщата безпогрешно я разпознава още от колата...включително и разпознава и колата ни (и докато се вози че  енашата)...докато живеехме в къщата Java вечер (пусната към 4-5 от зетя да се разхожда) в момента в който наближим с колата хукваше да ни посреща на портата...включително един път я няблюдавахме как дотича от съседната улица през училището само като чу че завиваме а аз бях  Shocked не успях да повярвам че е тя докато не се цопна пред портата все едно цял ден там си е била..но с апартамента е малко Х работата още...сега забелязвам че ни обръща повечко внимание и не търпи ние да не и обръщаме  Joy Joy Joy онази вечер се прибираме с мъжа и след  хапването и галенето ни звъннаха тел и на двамата последователно и съответно лафим си ние порядъчно дълго и по едно време чувам мяу мяуууууууу, а нашата пухла ни се глези и си търси внимание...в момента в който затворихме телефоните хармонията беше пълна и ни се предостави играчка да я забавляваме  hahaha hahaha hahaha

иначе Джувания така си дойде още като бебенце с едно оченце...така и не разбрахме какво се е случило с нея...дали стопаните които я бяха изоставили и го бяха сторили или кучето с което си играеше две дни в двора на комшиите беше по - грубичко с нея (голяма любов бяха и двете бебета)...като дойде кехаше и си тръскаше главата и не знаехме ще оцелее ли, не търсеше храна (въпреки че опустоши скоростно парче наденица) искаше внимание...и като видяхме че сутринта още е пред вратата зет ми я изкъпа (само той успява да се пребори с нея) направи и къщичка от фибран (направо двустаен си беше), купихме и купички, тоалетна...но тя с характер така и не заживя в къщичката а при нас в голямата къща...въпреки възрастта си беше с хигиенни навици и нямаше проблем с ходенето до WC...даже много и се хилихме защото както си се разхожда на двора тича тича бързо по стълбите върши си работата в банята и отново навън  hahaha ...единственото което не знаеше е как да се мие след хранене и ближеше нас вместо себе си...ето какво беше в началото когато дойде при нас

с кучето-бебе на комшията от първия етаж както казах бяха любов и половина...дори Java имаше (и все още има на моменти) поведението на куче и се бие като куче, ръмжи като куче (много рядко може да я чуеш да съска повече ръмжи), напада като куче, често гонеше кучетата по улицата (дори и Лабрадора на комшийката изпитва ужас от нея)....та кучето на комшията като я видеше провиваше от удоволствие и двамката се боричкаха и хапеха...докато един ден кучето изчезна...така и не разбрахме той ли го премести и какво изобщо стана с него...остана си само кучешката нагласа на Джувания

# 245
  • Варна
Ох, буба златна Java Hug Голяма умница Party
Теди тоз твоя Нико рецидивист вече, само гледа да се измъкне Laughing Добре че не е хукнал по живота, ами си чака пред вратата. Наша Кетя и тя все гледа да излезе и да залепне за отсрещната врата да я души Simple Smile Или хуква по коридора и като стигне площадката и стълбите, заковава и почва да се оглежда Rolling Eyes

# 246
  • София
Ами Мери не помня разказвах ли ви като беше хванала първия път мишок, виждам я как гордо го носи, хващам я и я пускам пред външната врата на стълбището и затварям вратата да не изпусне мишока и да влезе обратно.Тя като видя че затворих пусна мишката и започна да мяука да си влезе  Laughing ,мишката съответно в стрес от ситуацията се завря под дупето на Мери да се скрие Joy, абе бяхме за скрита камера ама нямаше кога, много бързо се развиха събитията hahaha
Честит празник на всички именници, днес е Еньов ден Grinning
http://bgflash.com/flash/1731

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 19:19 от margita

# 247
  • София
Добър вечер и от нас.
Аз нали лекувам алергията към котките си с хомеопатия, та сега ще ме гледа един доктор-хомеопат, дошъл за лекции от Индия. За тази цел си направих куп изследвания и едно от тях показва повишено ниво на еозонофилите в кръвта - 10 %, при нормални стойности 0-6. Сън няма да ме хване днес. Гугъл дава толкова много възможни заболявания, вкл. и паразитни, тумори и т.н.

Ако някой си има лекар у дома, да помага с инфо!

# 248
  • София
Емел, моят мъж като се разболя от бъбреци си купи една дебела книга да е по информиран, като чете симптомите на болестите и все съвпадат, каквото чете и мисли че от това е болен, та по добре затвори гугъла, сипи си чаша мляко и чаша --майната му, да знаеш, после ще се смееш на страховете си Peace
За три минути дойдох до компа и Мери дудата свалила кебапчето на мъжа ми от чинията и чак мляска, не че го изяде, ама го нахапа от двете страни, а аз я държа на диета Laughing.Тя друг път и не помирисва кебапчета заради подправките, ама явно много е огладняла Joy
Емелче, а и ти сама казваш много възможни заболявания Peace

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 21:51 от margita

# 249
Здравейте,
влизам за бързо пак... но съм безкрайно уморена... и нямам сили дори да чета. Успях от любопитство да разгледам снимките от последните страници Heart Eyes МН хубави мацорани Simple Smile Прегръщам всички. Java и бебоци-  Crazy суперскиии
Близначе, радвам се за вас и за добрите резултати. Бързо да се оправя тогава детенце и гушки за нея и Зари
Лека нощ от мен и моето слънчице  smile3524

# 250
Емел, не се притеснявай. Не си много над нормата, а и кой знае колко са верни изследванията.
Аз като бременна  с първия ми син си правех изследвания за кръвна захар в Медивата в Люлин. Уж частен център...  предполага се, че наистина правят изследването, не просто да напишат нещо на бележката. Изкараха ме диабетичка - всеки път със супер високи показатели. Минах на много строга диета, отивам пак на изследване, пак високи. И гинеколожката ми се видя в чудо, но се сети да ме пита къде си правя изследванията и като чу й стана ясно. След това си ги правих в поликлиниката и си бяха съвсем в норма!
А на онези измамници ми идеше такава майна да им тегля! И го правят просто, за да ходиш всяка седмица на изследване, и  пет пари не дават, че ти се гърчиш от  притеснение.

# 251
  • Варна
Емел, миличка, не съм лекар, но и аз да ти кажа да не се притесняваш Hug Сигурна съм, всичко ще е ок spoko
margita,
ще ме умори твоята Мери Laughing Сетих се как Кетя отмъкна последното парче агнешко от чинията на мъжа ми, че и после не го изяде Crazy Тази нощ пак беше запленена от светкавиците и гръмотевиците, какво е това коте безстрашно, не знам Grinning

# 252
Кетя верно смелчага  Grinning  Моите не съм ги заглеждала как реагират на бурите, май си спят и не им пука.
Айде, кога  ще си направим среща? Обещавам да донеса Бени, той е кротък и носи на мъкнене насам натам. Но пуска косми , та който ще го мачкоти да не е с черни дрехи  Mr. Green

# 253
  • София
Една сутрешна снимка - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13146852

# 254
Pinko ima прекрасен нос!!
Малко лирично отклонение, специално за Делфина Flutter
http://prikachi.com/files/949241p.jpg - МамаЗайка.
http://prikachi.com/files/949242s.jpg - бебешката кошарка.
http://prikachi.com/files/949243T.jpg - В мъжки ръце (а собственикът на ръцете му говореше: "Зайо, ако знаеш какво те чака като пораснеш... Ще станеш на вкусни скачащи кюфтета Mr. Green. Накарах му се, как ще ми травмира бебешока? Stop).
http://prikachi.com/files/949244S.jpg - и 1 сивушко.

Общи условия

Активация на акаунт