Любители на котки - тема 25

• 21 847
  • 391
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Тази снимка ме разтопи.Така искам на живо да ги видя и нагушкам.

# 256
Ами, заповядай, на има-няма 2 часа път съм от теб Hug.
Някой път ще кача снимки на Пух, да видите той какъв дебелак беше Crazy.

# 257
Не мога да възприема яденето на зайци и това е. Как им дава сърце, че те са като котета.
Много са сладки бебоците. Дано да не станат на скачащи кюфтета.

# 258
  • Costa Rica
Отказвам коментар по темата.
Шайло няма да стане на кюфтета.

# 259
  • София
Не мога да възприема яденето на зайци и това е. Как им дава сърце, че те са като котета.
Много са сладки бебоците. Дано да не станат на скачащи кюфтета.
И аз, преди години гледахме на Симеоново, аз гледах на тях като на котета и дума не ставаше да ......, но веднъж бяхме се събрали семейството, питам какво ядем и майка ми вика пиле, аз опитвам и виждам сестра ми да се смее, веднага ми светна и да не казвам продължението, че е обяд Mr. Green

# 260
Шушулче, много сладинки зайчета  Heart Eyes Трудно ли се гледат зайци ? А има ли шанс да не ги сготвите ?  Аз не съм против яденето на зайци, ма то аз не съм против яденето на каквото и да е, щото съм си прасе  Blush
Емел, какво стана с резултатите ? Не се притеснявай излишно, всичко ще е наред   Peace

А мен това ме разтопи, лиги ми тръгнаха  Simple Smile

Тед, нищо не казваш, как ти върви работата ? Аз съм все още безработна..........
Маргита, ти пък къде в Симеоново имаш къща, аз живях там 6 години, защо не те познавам ?  Mr. Green /за протокола - живеех на Крайречна 7, до Детската градина/

Аз днес изпратих съпружеството за Испания.Ще стои един месец.Обаче го изпратих ааааа, амиииииии.......така де........сексуално незадоволен............  Blush Защо, ще попитате.Защото като почнахме да вършим уж нещо, Зари взе да скача отгоре ни, да хапе, драска и  дивее.Ама направо ни потроши.И мъжът ми вика - Ама тая котка така ли ще ми седи на главата ? Викам - така.Да я затворим в детската - ще врещи.В коридора - пак.В спалнята - дребка е там.Викам - дай да се преместим ние в детската...Ама мъж ми се ядоса, спомена всички роднини на Зари, хвърли и един жесток поглед и така замина.Ядосан.И незадоволен.  Embarassed  Ми какво съм виновна, че ми е диване животината ? Ама и той си е прав де, тоя дзвер като нищо може да му нарани достойнството  Mr. Green
Та така у нас, веселба.Преди малко я нахраних със създърма, което означава, че пак се очаква пърдеж от нейна страна  ooooh!  Иначе расте като гъба и става супер сладичка, не можем да се разберем с дребната коя първа да я намляска  Heart Eyes

И дайте сериозно да се замислим кога и къде ще се видим, несериозни сме  Naughty

# 261
  • София
Близначе Peace, създърмата е пълна с подправки, не ще пърди ами незнам дали ме разбираш, вета ми обясни че тези колбасите с подправки може да доведат до по сериозни проблеми, говорим за котки дето вътре живеят,  а за срещата ами хайде де Wink

# 262
Аз днес изпратих съпружеството за Испания.Ще стои един месец.Обаче го изпратих ааааа, амиииииии.......така де........сексуално незадоволен............  Blush Защо, ще попитате.Защото като почнахме да вършим уж нещо, Зари взе да скача отгоре ни, да хапе, драска и  дивее.Ама направо ни потроши.И мъжът ми вика - Ама тая котка така ли ще ми седи на главата ? Викам - така.Да я затворим в детската - ще врещи.В коридора - пак.В спалнята - дребка е там.Викам - дай да се преместим ние в детската...Ама мъж ми се ядоса, спомена всички роднини на Зари, хвърли и един жесток поглед и така замина.Ядосан.И незадоволен.  Embarassed  Ми какво съм виновна, че ми е диване животината ? Ама и той си е прав де, тоя дзвер като нищо може да му нарани достойнството  Mr. Green
Та така у нас, веселба.Преди малко я нахраних със създърма, което означава, че пак се очаква пърдеж от нейна страна  ooooh!  Иначе расте като гъба и става супер сладичка, не можем да се разберем с дребната коя първа да я намляска  Heart Eyes

И дайте сериозно да се замислим кога и къде ще се видим, несериозни сме  Naughty

Laughing Laughing Laughing Така не съм се смяла отдавна.

Ех, завиждам ви за срещата, хей вие там от София!!! Ама аз нали съм отскоро в тази темичка.  Sad

# 263
Близначе, значи си била съседка на един наш приятел от Симеоново - Чавдар се казва, горе долу наш набор.
А работата е супер, адски ми харесва.
Между другото, днес бях на гости на Таня  Blush и видях Мацо, Мъро не се показа  Mr. Green

# 264
  • София
Сладур! Аз предлагам като се видим да водим Мацо, Пинко, Кьорчо, Дундьо и  newsm78 май имаше още някой подобен, да ги размесим хубаво и после да видим ще си ги познаем ли  Mr. Green. Ако не - всеки си грабва някое коте и какъвто му късмета - такъв  Mr. Green

Шушулче, зайчетата са супер! Жалко е, че се досещам какво ще им се случи след време Cry.

И тъй като отдавна не бях писала, а сега прочетох за смелата Кетя, че не се плаши от гръмотевици - Мацо се крие под масата от страх  Mr. Green. Лъвско сърце, ей!

# 265
  • София
Ами като си говорим за Симеоново, може и натам да се срещнем, хем на въздух, хем ако някой има нужди ще съм насреща Mr. Green, има една прочута сладкарничка  Peace
Това незнам дали го има там ама да ви разхладя Grinning

http://www.animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hr … itki_04/n8356.gif

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 15:53 от margita

# 266
  • София
Пинко го отпишете за срещата,нали ви разправях как се напишка,много сме страхливи Crazy

# 267
  • София
Пинко го отпишете за срещата,нали ви разправях как се напишка,много сме страхливи Crazy

И ние сме така  Mr. Green.

# 268
 Blush Здравейте нови попълнения приемате ли?
Това е Томас
1

2

на 2 месеца е

# 269
  • Варна
galentinass,
 welcome
Много е сладък Томас Hug

Общи условия

Активация на акаунт