Любители на котки - тема 25

• 21 825
  • 391
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Разбира се, добре дошли, голям е бонбон, големичък ми се вижда за два месеца, братчето на нашата Мери беше същия цвят Grinning
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hr … itki_03/n8281.gif
Едно следобедно кафенце Simple Smile
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hr … otii_02/n8261.gif
И един гладник Laughing
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hr … azni_03/n7842.gif
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/jivotni/kotki_07/i169.gif

http://www.animacii.net/images/stories/pictures/jivotni/kotki_20/n9438.gif

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 18:06 от margita

# 271
 Hug Благодаря момичета-изглежда голям заради козината, едва 800грама е Embarassed гледала съм котки, но никога дългокосмести, сега се ровя из нета и чета за да знам как да се грижа за него.Не знаех, че имало кърпички за почистване на очите,лосиони някакви -някой ползва ли?След 1 седмица сме на ваксина, вчера забравих да попитам ветеринара Thinking

# 272
Близначе, значи си била съседка на един наш приятел от Симеоново - Чавдар се казва, горе долу наш набор.
А работата е супер, адски ми харесва.
Между другото, днес бях на гости на Таня  Blush и видях Мацо, Мъро не се показа  Mr. Green

Shocked Shocked Shocked  Не само му бях съседка, аз живеех в къщата му !  Mr. Green Той е синът на хазайката, или иначе казано - Чочи.И понеже нямам добри отзиви за него, ще си замълча, че не знам какво мога да избълвам.... smile3505

Ей, Томас е много сладичък !

За срещата нямам против да е в Симеоново, където кажете.Само дето подозирам, че докато се наканим ще дойде зимата  Mr. Green Така че да действаме, а ? Чакат се идеи.Тъй като Емел е заета до изборите, предлагам да я изчакаме и да се видим след това. Thinking

# 273
  • София
Е има няма до изборите са десетина дни, тъкмо ще изляза отпуска newsm44

Любима поза на половината ни любимци Laughing

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 21:16 от margita

# 274
  • In a surreal moment!
Ууулииииииии, ули , малиии....бях готова да се закълна , че моите бебешочки Котка Панда - Боби и Котка Мишка - Маша са най , най-сладурестите ....ама.....тази рижа напаст (това е от един горчив спомен свързан с кренвирши и крос в царевица Mr. Green) ме умили невероятно.
Много , изключително сладък Томас , ако знае само какво му мисля хахахах Laughing - пращам му един голям ЦУУУУН. Heart Eyes

Момичета , моя любовчия Шуши е наблизо . Разкрих го в понеделник като отивах на работа. Висеше като нащастен селски ерген пред вратата на едни комшии , които имат нежна и фина черна дама. Мотка се човека пред вратата им , наднича през процепките и като ме видя 5 минути се чуди дали да ме познае или да се прави на тралала....
Кат му се скарах ме позна и се заоправдава - той си е устатен де ....хахахах Laughing
След два дни си дойде да хапне и пак изчезна - там е , имам вече точен източник.

Писанчо продължава да е влюбен в мен и адски ревнува като си играя с дичата....съска ги и ръмжи тихо....гуркото дИбело мУмченци...ще му мине.

Имам малко нови снимки , ама такива калпави стават с телефона и то само като спят....бавно щрака и е изключено да ги хвана в будно състояние щото те скачат , премятат се и прочие...сещате се.
По цял ден липсвам , като се прибера слагам нещо да се готви и полягвам . Познайте дали имам спокойствие. В най-скоро време ще хвана някоя екзема от облизване на лицето , а носа ми ще падне , защото Маша така ми се радва - близ , близ , ръп носа....ох , тежка е съдбата на обичаната мама.....скромна съм Embarassed Mr. Green...
Боби е по-спокоен , Маша е дивачката , която ме държи на нокти....добре , че заспа най-накрая на стола до мен , че на спокойствие да ви пиша , то иначе само скача подир пръстите ми и злизат едни думи едно чууудо....

Емел - дано си здрава , дръж се , дечичата ти са страхотни !

Момичета и вашите дича са ми инзвънредно хубавки , няма да изброявам , за да не изпусна някой и да се сърди.  Heart Eyes Hug

# 275
  • Costa Rica
Добре дошъл на сладурест Томас! Може ли и аз да се наредя на опашката за мачкане?

# 276
Здравейте!
Много ми хареса новото попълнение Томас! Shocked Shocked Shocked Малееееее, че е пухкав...дайте ми го намачкам  newsm48
Снощи направих малко снимки на диванетата-чернилки. То се виждат едни черни петна само, но......
blizna4e много ме разсмя с тази случка....  newsm62 newsm62 newsm62

# 277
# 278
  • Costa Rica
margita, по въпроса за любимата котешка поза: 

# 279
  • София
Тъй като Емел е заета до изборите, предлагам да я изчакаме и да се видим след това. Thinking

Трогната съм. Grinning

Благодаря за подкрепата във връзка с новопоявилия се проблем с изследванията. Смятало се, че наличието на алергия е достатъчно основание за такъв резултат. За всеки случай ще се консултирам и с др. специалист.

Снощи до 3 часа пълних кошницата в Ларедут, сега приключих с пазаруването и лягам да спя. После ще стана да вечерям.  Joy Тази сутрин, след само 4.5 часа сън телефонът звънна нахално, но аз продължих да се излежавам. Моите котета са свикнали веднага да ставаме и да ядем, а ако не станем, то поне да се гушкаме докато станем. Та наш Дундьо се настани до лицето ми и започна да ме мачка, но без да иска опря нокътя си в най-нежното място на шията ми. Както бях радразнена рязко го отблъснах. Идея си нямах колко е чувствителен - отиде си, просто ме остави и си отиде. Цял ден ми бе кофти на работата и нямах търпение да се прибера. Сега се гушкаме и хич не се сърдим.

П.с. Друг път ще ви чета задълбочено, колкото и да не ми се ще.

# 280
Хайде и аз да вкарам малко фото-сесия newsm53

Или се търкалят и хапят или са в хоризонтално положение.

# 281
  • София
*Didi_Hris* , как успяваш да ги накараш да ти позират така подредени  Laughing? Големи сладури са!

Добре дошъл на бонбона Томас   love001!

# 282
Didi_Hris* прекрасни пантерки си имаш ти newsm51

margita "много ви обичам" снимката е  Heart Eyes какви очи има само.

HugБлагодаря на всички за гостоприемството!

# 283
  • Варна
Емел, аз също ровнах в Гугъл вчера и тези показатели, които имаш, ги пишат просто като указател за наличие на алергия. Така че според мен е нормално при теб да са такива. Но не пречи да се консултираш с док за собствено спокойствие Peace
Миг незабравим, ама си колоритен разказвач, направо паднах от смях докато четох за твоите дИца Laughing
Мери е голям образ Grinning
Дидиии, твоите сладури отдавна не бяхме ги виждали Party
Делфина, позата е просто трепач, наша Кетя както се видя на предната страница също и е почитател hahaha
Тази сутрин кюфтето повали първата си муха или пчела (не съм сигурна каква беше гадинката) в диви условия, демек на терасата bowuu Седяхме си с нея в единия край на балкона и по едно време някаква твар долетя и взе да лети ниско около мушкатата ми в другия край. Наша Кетя я видя и се юрна към нея. Докато кажа "не", че не я знам дали не е хапеща или жилеща, нашето я беше нокаутирало с лапичка. Наложи се да я реанимирам с чехъла (обърнах я, че беше паднала по гръб и се гърчеше, да не си помислите, че съм я размазала Whistling) Та си отлетя гадинката Crazy Ама Кетя не се разсърди, явно не е умирала от желание да я яде Rolling Eyes

# 284
  • София
Добро утро!

Не е много по темата, но заслужава да се види:

http://vbox7.com/play:eb0c971d

Последна редакция:
темата е почти на 3-та стр. Пак си зарязахте животните и тръгнахте по купони. Ех, пусти му изпит /не, че уча, но ми е съвестно да се забавлявам навън, докато книгите ме чакат у дома/.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 22:03 от Емел

Общи условия

Активация на акаунт