Любители на котки - тема 25

• 21 807
  • 391
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ААА, аз мисля че и на баща и има, Близначе пуснах ти в предния пост къщата, позна ли я Rolling Eyes

# 331
ahasver, имали сте гола сесия в гората, аааа  Grinning Много арт изглежда мъжа ти, нали и той е художник?
Айде и другите да се престрашат, след котките и децата, идва ред на мъжете  Joy

# 332
  • София
....ама ти май не го хареса.

Не смея да си дам мнението, щото си любител на фотошопа и от тази гледна точка незнам колко си го подобрила. Като се сетя за носленцето на Бени, дето не е никакъв кусур, сигурно ти си докарала онзи като Ален Делон на млади години. Joy

# 333
  • град-държава
.

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 22:31 от ahasver

# 334
  • София
Искам да предложа, понеже си пишем отдавна, можем да си показваме снимки на албумчето отпред с парола, просто като добавим снимки казваме, аз лично така предпочитам, сещате се защо Peace, а паролата на лични и естествено на който пише поне в две теми Hug

# 335
Абе margitaaaaa, как да не познах къщата бе !!! Минавала съм от там 1000000000000 пъти ! И теб съм виждала, и струва ми се баща ти - един възрастен човек съм виждала там  Thinking А точно пред тая къща пък съм виждала малки котета.Имаше и един котарак, който редовно просеше суха храна, като купувах от магазина за моята Галина.
ahasver , готино гадже !  Peace  Мацкииии, заменям моя мъж . Някоя да е навита ? Спортист е, стегнат е.Малко е мързелив и обича да мрънка.Светъл, със сини очи.Ръст - незадоволителен - 165 см.Другият ръст му е доста по-задоволителен  Mr. Green
Божкееееее, оспамих темата.Извинете , няма вече Embarassed

# 336
  • София
Близначе rotfImao, кажете си мнението моля за предложението, никак не е сложно Rolling Eyes

# 337
Близначе, що го заменяш твоя мъж, да не се е провинил нещо или просто за разнообразие  Mr. Green
Емелче, не съм го пипала ергена със шопа, ама грам. Пък той един срамежлииив, мисли се за грозен... бе мани, фотографска му работа  hahahaИма някакво зло гадже, дето не иска деца и аз го навивам да я разкара и да си намери свястно момиче.
Маргита, аз мнение за албуми нямам. Разглеждането на снимките ми от непознати не са проблем, качвам редовно във фликр, който иска знае къде са.
Нека останалите да дадат мнение.
Да дам данните за котаците сега-
Нико, 01/05/2008, кастриран на 8 месеца
Бени 08/10/2008
Снимки - http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/sets/72157606358250160/
Ветове - д-р Стефанова, д-р Якачкова, Люлин, блок 413, София

# 338
  • София
Близначе,  Joy

Недей така да рекламираш, че някоя съседка може да прочете. Аз имах подобно преживяване с моя колежка, която се оказа мнооого настъпателна.  Wink

Тед, мислех, че мацките, които не искат деца, ги има само по филмите.  ooooh!

# 339
Ted_cat и теб добавих в списъка..само да уточня Нико е момченце а Бени мома нали?
Емел  Blush чакам инфо и от теб и от другите дето се скатават 6 човека са ми пратили данни  newsm78 колко трябва да са ориентировъчно?
За албумче както кажете-кат трябва ще се показваме Wink котки,деца,мъже  hahaha къщи,коли
Близначе що така заменяш мъжа? Whistling

# 340
Абе, то преди и аз не исках  hahaha ама на, съдба. Сега мъжа ме навива за трето, но ще почака няколко години, като стана на 35 тогава мисля да се жертвам.
Бени не е мома  Mr. Green а и Нико отдавна не е момче   hahaha   hahaha   hahaha

# 341
Бени не е мома  Mr. Green а и Нико отдавна не е момче   hahaha   hahaha   hahaha

Нико кастриран...видях аз Whistling ама за пол на КотКозаврите МЪЖКИ ли да пиша hahaha  ам верно, че каза че  имате 4 мъже в къщата...пиша значи мъже и 2та  Crazy

# 342
Заменям мъж ми защото ми омръзна.Заедно сме от 1997. Абе то майтап, майтап,ама миналото лято до развод стигнахме  Confused Мъж ми го поиска.Ама нещо се уплаши та си промени мнението.Причината беше в огромната му ревност, беше решил , че всички мъже от танците /ходя на салса от две години/ са ми любовници  ooooh!
Аз за снимките нямам проблем и така да ги публикувам, нямам какво да крия.
Ако знаете мойте двете деца /че то Зари си ми е дете/ как спят......Стане ли време за сън, Зари си ляга в леглото на Калина, а Калина на спалнята.И докато дребната не се събуди, котето не мърда от там  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357519&pid=13182832

# 343
  • София
Дундьо и Кьорчо - близнаци.
Родени на 1 юни 2000 г. /идея си нямам кога, съвсем символично празнуваме на Деня на детето  Laughing/
Кастрирани на 4 г.

Кастрацията и ваксинациите, както и лечението на цистита и травмата на Кьорчо извършихме в клиника Байвет /до Руски паметник/. Кьорчо си има и персонален хомеопат. Simple Smile

Албум с мои снимки не мога да публикувам. Ще обясня защо като се видим.

# 344
  • Costa Rica
Добро утро  #Silly и от мен! Ми за мен си е утро, к'во! Т.е. станах рано, ходих на работа, после се наспах и денят едва сега започва наистина. Мнооооого яка изложба на котки и мъжове заварвам. Аз мъж си нямам, но мога да се похваля с детенце: .

Освен това съм мама и на:

Сикозу Свала Шанти Сугайси Шану - мома, родена на 15.07.2004г., тигърче
Уискас Джуниър - мома, родена на 05.09.2004г. ,бяла снежна топка

Всички животинки ходят на чичо доктор в клиника "Еклипс" в Търново, при едни много мили хора.

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 16:45 от Делфина фон Ю.

Общи условия

Активация на акаунт