Магребска лятна предваканционна за 16 път

• 21 887
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Далка   bouquet благодаря ти за разбирането. Наистина ми е много много трудно защото от разстояние не може да си сигурна в нищо. И все се надяваш на момента когато наистина ще се случи нещо. Не съм искала да засегна никого с предишния пост просто наистина в последно време през повечето време ми е гадно но ще почакам още малко и аз да видя каква ще е развръзката, защото колкото и да обичаш някого не можеш да вярваш само на думи и обещания. Ако няма и действия които да подкрепят съответните думи малко трудно можеш да вярваш на думите.
  Hug на всички и приятен ден

# 91
Здравейте госпоици   bouquet

Дидонка как е паднал тоя Алекс бе ,ужассссс ,ох горкия ,хубо ,че само с това се е разминал и аз съм си пукала главата на 2 пъти ,бях доста лудо и енергично хлапе ,та малката има на кой да мяза нали  Laughing

Далке така е  ,аз не мога да разбера заЩот някой като каже по различно мнение от булшинството ,то е натрапено и нам си кво или пък както каза една девойка от арабската като ,чуете за исляма и се разтрепервате  - да, даже от нерви и от треперене  почвам и хашиш да пуша  Joy hahaha.Никой не разбра ниЩо ,те там си живеят по книгата ,в два различни свята сме просто ,нормално е да не се стигаме до консенсус  .Аз пък много мразя някой съЩо да ми заповяда ,да ми натрапва мнението си ,да ме убеждава ,сега ако има някакво логическо обяснение -да ,ама на там в книгата пише така и тоя така казал и ония ,доста несериозно звучи .Ама моето си мнение пак не го налагам на никой ,предварително пак да се застраховам ,че да пак да не кажете обратното ...

Никито ,сетих за твоята история  Simple Smile(ама виж колко малко ми трябва само ,забравана съм знам) ,хубаво е и на 2 дена един път да се разписваш и когато имаш време ,за да се опознаем ,Щом имаш време за четене по -малко ,значи и за 2 реда имаш време  Grinning.За паролата пиши на Марси ,тя раздава ,никой друг от тукашните ,няма право да ти я дава (по принцип).Успех с масрито

При на ниЩо интересно ,мъчи се да изгрее слънце ,а дано  Praynig Laughing

# 92
  • по пътеката
добър ден, преди да си полегна да си напи(а пост4ето, така  и така ме диигнаха да правя макарони за дребка, тя вчера е била с темп ,ама като беше над 40 гр да се чудиш горещо ли е или има темп, че к акто почна да бълнува през нощта ми светна ,че не е тамън и давай долипран, даваи инфламил, чакай да подейства! зор, днес няма ,но се чудя какво й беше  вчера! едно спане удари от 9 до 3 следобяд, една вяла беше! та чакам развитие или да няма нищо!
дидонке, върна ме 2 г назад ,как племенницата ми си разцепи челото в ръба на вратата ,полуотворена, толкова много кръв и спешно на ръце с такси до спешно, то спешно отиде 4 часа,де! като почнаха да ни връщат за нови снимки, сестра ми направо сдаде, то си е за страх! залепиха я и си го прибрахме, но се случват такива неща, сина на линдина възраст си разцепи веждата и така си остана непокрито мястото като,че е минал с бръснача! бог да пази, мене  ме хваща страх и от цицина! дано мине бързо и без белег! ooooh!
никито ,ако няма против ,пусни си емайл или скайп ник!

# 93
  • по пътеката
добър ден, преди да си полегна да си напиша постчето, така  и така ме диигнаха да правя макарони за дребка, тя вчера е била с темп ,ама като беше над 40 гр да се чудиш горещо ли е или има темп, че к акто почна да бълнува през нощта ми светна ,че не е тамън и давай долипран, даваи инфламил, чакай да подейства! зор, днес няма ,но се чудя какво й беше  вчера! едно спане удари от 9 до 3 следобяд, една вяла беше! та чакам развитие или да няма нищо!
дидонке, върна ме 2 г назад ,как племенницата ми си разцепи челото в ръба на вратата ,полуотворена, толкова много кръв и спешно на ръце с такси до спешно, то спешно отиде 4 часа,де! като почнаха да ни връщат за нови снимки, сестра ми направо сдаде, то си е за страх! залепиха я и си го прибрахме, но се случват такива неща, сина на линдина възраст си разцепи веждата и така си остана непокрито мястото като,че е минал с бръснача! бог да пази, мене  ме хваща страх и от цицина! дано мине бързо и без белег! ooooh!
никито ,ако няма против ,пусни си емайл или скайп ник!

# 94
ШЕКИ, ДАЛА- едва ли е необходимо  извинение всеки път ,когато някой не е съгласен с вашето мнение . Затова е мнение.... защото си е ваше.  Peace А това ,че някой не вярва в това в ,което друг е решил да вярва ....не означава грубост  Laughing. И аз си имам моя си вяра и принципи, които за мен са най логичните и прекрасни (логично обяснени и възприети) но точно защото всеки сам избира накъде и как...не обвинявам никой в агресивност и грубиянство ако не е избрал същото.. Laughing

Шеки- , май ти беше питала за наши снимки. Нямам против , само трябва да е  във вашия албум  защото не пускам за повече от половин час ей така свободно висящи снимки в нета.

Дидона- ще се оправите! ние пък до скоро бяхме със счупена ръка от у-щето. 2 дена  докато разберем... Crazy

Марси- айде този път да се видим в таз Варна ...ако искаш дай сигнал.  Peace

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 14:43 от harriet TJB

# 95
Хей идеята за среща във Варна не е никак лоша!!! Може ли и новоприсъединили се да се включат. А пък има мисля и от по-раншните(да не кажа по-старите че някой да се обиди имам предвид по-стари като време от което пишат във форума).
 Благодаря ти Шеки. Винаги с удоволствие пиша и следя какво пишете.

# 96
ШЕКИ, ДАЛА- едва ли е необходимо  извинение всеки път ,когато някой не е съгласен с вашето мнение . Затова е мнение.... защото си е ваше.
Така е. Peace
Писах го вече няколко пъти и понякога ми идва в повече това обясняване- затова заприличваме на детска градина, където се оправдаваме пред Другарката (Госпожата в днешно време Wink).
Събрали сме се тук от къде ли не, всеки с неговият си живот коренно различен от този на другия, житески опит, заобикаляща среда, събрани впечатления, всеки достигнал до определени изводи по свой път и начин,... няма нужда от доказване.
От този микс можем да сме си само полезни точно заради различните гледни точки.
Ако не ми харесва някой или не го чета или го подминавам по диагонал- и там си остава.
Това е колкото виртуален- толкова и реален свят.
Убедена съм, че ако сме заедно, на живо и чуваме интонацията и начина на изразяване на всеки- нещата щяха да са съвсем различни. И не трябва да го забравяме- така ще си спестим поредното: ''...ама аз...не'', ''то... така излезе'',.... Stop
Хари, съгласна съм за снимките.  Peace На мен също не ми е... комфортно като знам, че някъде имам лични снимки. Държах ги доста време от уважение към момичетата.
Когато трябва- пак ще сложа. Wink
Кой каза среща?  Thinking Laughing

# 97
Дидонка, как е малкият смелчага днес?
Дебела глава арабска (тя май българската по-дебела Laughing) не се чупи тъй лесно. Wink
Оправяйте се по-бързо и...  Naughty мий се преди да пипаш- ясно? Laughing
Близнаците- и вие оздравявайте, че при баба и дядо се играе- не се лежи болни. Hug
Марси, а при вас как е положението? Thinking
Хари, възстанови ли се ръчичката или още сте гипсирани?
Уффф, ooooh! кофти ми е да пиша, когато дечица не са добре. Rolling Eyes
Файма, приятен път и само положителни емоции.  Hug
Елип сигурно е на седмото небе от щастие. Heart Eyes  Дано са пътували добре. Praynig
Невена, аз не съм виждала такива сапуни по нашият край.
Може да си споменавала, но аз пак да питам- с какво си се занимавала преди майчинството?  Thinking
Само като те чета ме заболява главата  Wink от термини и обяснения за неща, които не съм и чувала понякога.  ooooh!
От къде тоя извор на информация в главата ти? newsm78   bouquet

# 98
ама..то това е повече от ясно-за различните хора и разичните мнения

Само че Ако вообще се позволи различното да се чуе и каже-за това  идеше реч!

Оттдълго време вече се получава по-ясни и по-точни обяснения от момичета,които са..така да се  каже-Гости в двете арабски теми....
Обидно е че ...дори когато решиш да се защитиш....ти се Подчертава че си Гостенин ,защото не решаваш Логически задачи и не участваш  във Викторини и си малко с по-различно становище и ориентация-  а всъщност ти живееш с мисълтта че.....пишеш УЖ сред Свой.А ставаш обект на Скритата им Ирония....
А иначе-за извиненито......то не се дава лесно.Много хора не паднаха по гръб и не се извиниха...а лъгаха,лъгаха и фантазираха,повеждаха и ...коолк ли хора омотаха така!
Мисля че да се извиниш - е да се спазва добия тон и да...няма Монопол
А аз винаги съм била ЗА Истината с двете и лица....Черното и бялото!

Нещо съм уморена момичета..... Hug

Ще си взема мааалка отпуска ,за да се порадвам на хубавото време и красивите  градини .
Много ме зарежда природата  bouquet

# 99
  • T"A
Дидона, Марси, бързо да се възстанят дечицата. Уж казват, че при малките бързо минава, но докато мине е толкова трудно да ги гледаш как страдат  Sad Близначкова, и вие да оздравявате и да минете на по-приятна вълна - вместо лечение, приготвяне на багажа  Hug

Алба,   bouquet аз така, за кратко наистина... но в тази тема се чувствам гост, но в добрия смисъл на думата, и наминавам рядко и за кратко  Grinning Но към който имам приятелски чувства, той си знае и без да пиша често... (поне така се надявам).
И понеже снимки и пароли обсъждате, да си кажа, че не за това съм тук - част от вас съм имала честта да видя на снимка, но и по принцип от мненията получавам по-добра представа кой кой е, отколкото от снимките. Това пиша, за да няма съмнения относно намеренията им  Peace

Аз, както често се случва  Blush, се включвам малко ни в клин, ни в ръкав, но с Шакира не ми се е случвало да обсъждам неща, а сега искам да и кажа... Първо, подкрепям това:
Пиши си Шеки-казвай си пак така Каквото ти е на Съце и уста.....Аз уважавам Позицията и мението ти!

Шакира, аз не познавам този свят, който вие виждате с директните си контакти и ми е интересно да ви чета, но най-вече от теб казани неща ми е много по-лесно да разбирам, защото твоята гледна точка в някои отношения явно е по-близо до моята.
Ето, напр. и аз съм от смесен брак, и майка ми е от смесен брак, не е да не знам какво е, и свобода на вярата ми е давана, и общочовешки ценности са ми предадени. Ясно, че между смесен брак и смесен брак има разлика и сигурно, ако единият ми родител беше мюсюлманин, по-друг начин би се стекъл живота ми... но това няма как да го знаем!
Както и да е, допада ми това, че дори да не си на всеобщото мнение, изказваш своето - това е черта, достойна за уважение  Hug Хубавото си е хубаво, но критиката допринася да се открие несъвършеното и да се мисли как и то да се подобри  Wink

Приятни емоции на всички!  bye

# 100
Делта, аз май ще тръгвам за Златните някъде след 3 юли. днес ми разписаха отпуската,но да видим,че очаквам всякакви ситуации вече. Така че , ако минаваш през Пловдив, дано да се засечем. Иначе тръгна ли към морето,задължително ще ти пиша.

Дидона, благодаря ти! Simple Smile   bouquet

момичета,още не съм ви разгледала албумите,за това не правя коментар,просто все не ми остава време...

# 101
Привет на всички!    bouquet
Ох,пак болни ,контузени деца! Tired
Направо вече сърцето ми се свива,като прочета ,че някой е болен,ударен.... ooooh!
Алби, Peace да знаеш,че се получило някакво взаимодействие на гените и резултата е на лице. hahaha
Шевовете са 3.Сами ще си паднат.Днес е в къщи,нищо му няма.Слава Богу! Praynig
Само при допир го боли,но то нормално,от удара.Смея ли да пипна! Twisted Evil
То само да го погледна си мих ръцете с антибактериален сапун. Crazy
Хари, Sad как пък сте си счупили ръката?!То толкова боли!Сега как е? Praynig
Аз също бях много луда,като малка и съм си чупила и главата и ръката и коленете.... Crazy и какво ли не?!
Стоях около 2-3 дни така.Спомням си,че много ме болеше и ми се беше подула много.
После 40 дни в гипс,през лятото. Crossing ArmsДобре,че Господ ни е пазил!
Все се моля,Господ да пази децата ни! Praynig Praynig Praynig
Марси,как е Линда? HugДано да не нещо сериозно! Praynig
Близначе, Hug твоите тревоги винаги са по 2. Sad
Дано се оправят бързо миличките! PraynigИгра ги чака там! Grinning
Мария,така е,децата растат,ние стареем.Само да е живот и здраве! Praynig
Виж теб сега,колко щастливи мигове те очакват!?  bouquet
Невена,при нас също го има зеления сапун.
Казват му сабун ляхдър.Използва се за всичко.Прави се по същата технология.
Пере петна,действа чудотворно при кожни заболявания,но не е ароматизиран.
Шеки,Далка,не се ядосвайте на празно! Peace
Всеки си има мнение и с право си го отстоява. Peace
Относно гледните ви точки,моята съвпада с вашите.
Мнението си позволявам да изразявам само тук,в тази тема,защото знам,че
няма да създам проблем и да ядосам някой,който
мисли по иначе от мен.Всеки има право да подреди и изживее живота си така,както е
угодно на него,разбира се съобразявайки се с хората,от които е заобиколен.
Относно религиите,аз не веднъж съм споменавала,че съм християнка по душа и убеждения.
Това,че живота ме е събрал с мъж от друга различна от моята религия,с нищо не
може да промени моите възгледи.Това,какви ще бъдат децата ми,аз също
мисля,че е много егоистично от страна на родителите да налагат дадена религия.
Така,както много от момичетата в арабската тема са сменили религията си,а и не само те(при родители християни)
защото така са го почувствали,и решили,че това е техният избор и са го направили,смятам,че е редно особено,когато
единия родител е християнин,няма нищо грешно в това детето да изповядва религията на майката,в случая.
Мъжа ми има чичо във Франция,който е женен за французойка.Имат 4-деца.3-ма са католици,само едно момиче
е мюсюлманка.Не виждам нищо не редно.Важно е вътрешния мир на човека,неговите морални ценности
характер и добро възпитание.Всичко това обаче не би притежавал човек,ако няма не страх от Бога,а любов към него. Peace
Дано съм разбрана правилно. Peace
Ники, за паролата ,нямам нищо против. Peace
Отивам до аптеката да си взема едно желязо и пак ще се включа по-късно.   Hug

# 102
Дидона, Марси, бързо да се възстанят дечицата.
Алба,   bouquet аз така, за кратко наистина... но в тази тема се чувствам гост, но в добрия смисъл на думата, и наминавам рядко и за кратко  Grinning
Благодаря ти Мента!    bouquet
В никакъв случай не се чувствай такава! Hug
Това,че се разписваш рядко,не означава че си гост в темата! Wink

# 103
  • София
...
Благодаря ти Мента!    bouquet
В никакъв случай не се чувствай такава! Hug
Това,че се разписваш рядко,не означава че си гост в темата! Wink

Що бе аз пък да ви кажа то в тая тема е хубаво да си гост. Нема нема па извадят нещо интересно та те почерпят.  Laughing

# 104
Мента  , винаги си добре дошла разбира се  Hug

Дидонка радвам се ,4е Алекс е по-добре ,горката му глави4ка Sad .Аз те разбрах  Hug Wink

Хариет вие пък със с4упено ,абе какви са тия деца бе ,кво ли ме 4ака мене ,ох божке  ooooh!.Да минава бързо и безааварйино  Hug

На6та Лина днес и тя падна и си обели колената и сега само за бобо ми говори ,ама така Ще е с това да се разминаваме само  Praynig

В на6ия парк ,сложиха нова комбинирана катеру6ка с пързалки ,голяма мода е при децата и вси4ки са струпани там и гледат и опознават ,голяма атракция бе6е

Близнаците бързо възтановяване на малките

после пак 6те пи6а 4е готжя ле6та да не загоря же4ерята

Общи условия

Активация на акаунт