Епилепсия-тема 8

• 47 968
  • 626
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!
Мислех си, че нещата при нас по-лоши не могат да станат, но явно съм се лъгала. Преди малко правихме рентгенова снимка на Ели и се оказа, че е с двустранна пневмония. Десетдневното пиене на АБ не й е повлияло. Насочват ни за хоспитализация и утре влизаме в болница. Дано до 15-ти се излекува, защото за в Св. Наум ни искат да сме здрави.

# 196
  • гр.Гоце Делчев
Танита съжалявам миличка,как така не са забелязали вашите доктори по рано ,че сте с пневмония.Стискам палци до 15 да се оправите.Момичета някои от вас ми бяха обещали да ми дадат координатите на детските невролози в Пловдив.Чакам да ми ги изпратите.Искам и там да си кажат мнението за заболяването на дъщеря ми.Кажете си и мнението за тях ,кой е по-добър.

# 197
Здравей Танита съжалявам ,но ще се оправи душицата малка много ти се насабра по тези болници но няма как,стискай зъби и доскорошно оздравяване. Hug

# 198
  • Ямбол
Пепи, ето мобилния на Д-р Пачева в Пловдив - 0887948644.
Успех на всички дечица!  bouquet

# 199
pepi1963 , писах ти на ЛС. Ние точно в тази болница ще ходим утре, там ни препоръчва педиатърката да отидем. В нашия град няма детски невролози и няма кой да я наблюдава.

# 200
  • гр.Гоце Делчев
Танита ,Мария 4 благодаря ви много ,а д-р Пачева работи ли със здравната каса .Кой от двамата е по добър Иванов или Пачева.А за Пискова чували ли сте нещо Еми ми писа за нея.

# 201
  • Ямбол
Д-р Пачева ми беше препоръчана от д-р Панов в Стара Загора и съм адски доволна от нея. Другите лекари не ги познавам.

# 202
Иве ЧЕстит ти Рожденник,да ти е жив и здрав и много да те радва!!! newsm51
Илиянчо newsm38 newsm59 newsm59 newsm59 Tada  ura
Честит Първи Рожден Ден детенце, бъди вечно здраво като диаманта
бъди вечно усмихнато като слънчицето бъди вечно щастливо като своята майка.
Обичам те от все сърце!

# 203
Иве ,ЧЕСТИТО ТИ ГОДИНАЧЕ!

Пожелавам на твоя УСМИВКО, здраве , щастливо детство и много да ви изненадва с радостни моменти! Hug Heart Eyes

Весел празник и много целувки за едно пораснало усмихнато момченце!

# 204
Иве,честито и от мен.Да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва.
 Tada  party041 Tada newsm51 Hug Hug

# 205
Благодаря Ви, Емче и Ванче за поздравите. След празника ще пратя снимки.

# 206
Здравейте ,момичета!
Пак ходихме на Банкя и откакто сме се прибрали все нямам време да пиша, само прочитам набързо новостите.
Откакто спряхме Радедорма,Кевин започна да казва повече срички,да повтаря някои като му ги кажа,маха с ръчичка за здравей започва да показва че познава все по добре близките хора около нас.Много сме щастливи.Това е новото около нас.
Да кажа добре дошли на новите мами Hugс каквото можем ще помагаме.
Еленита,Кевин е с Уест и лекуващият невролог беше този който да каже до кога е необходимо отлагането на ваксините.Отделен въпрос е че след като разреши,аз не се решавам да му ги ги слагат и все увъртам пред личната лекарка.Още не са ни викали пред комисия(...но очаквам)Много се двоумя и все ми се ще ако му ги бият да поотрасне малко и тогава.
 spinki ,пожелавам ви бързо възстановяване и добри резултати от операцията.
Танитка,дано нещата се пооправят при вас вече и тръгне всичко към добро.
 iva i i,Честит Рожден ден на малкото ти слънце!Пожелавам му здраве и щастливо детство. Heart Eyes
На всички празнували вече пожелавам много,много здраве.

# 207
iva i, да ти е живо и здраво малкото съкровище и да ти носи само радост и щастливи моменти! Пожелаваме ви весел празник и ......... много подаръци разбира се Joy

kevi_geri, вашия Уест в следствие на ваксината ли се е получил и ако е така кой може да ми каже със сигурност, защото аз споделих с докторите от Св. Наум, но според тях е малко вероятно, а според личната почти няма вероятност, защото пентаксим била умъртвена и доста пречистена ваксина. За сега само генетичката смята, че е в следствие на нея. Ако не съм много нахална  Embarassed може ли да ни пишеш как минава лечението при вас и какви изменения търпите, защото от това лечение със синактен, Боби яде през 2,5 - 3 часа  започна да се буди от глад и през нощта и не се е усмихвал от седмица, само мрънка, надявам се бързо да мине този период. Чао за сега  и много здраве за нашите деца Laughing

# 208
Ние вече сме с дата за приемане в ,,Свети Наум"
Искат ни сутринта на 07.07. ,мале чак сега се светнах на каква дата ще ни приемат! Blush
Дано най-после да попаднем на отговорни лекари!

А искам  да изкажа огромни благодарности на една много специална за мен личност ,която ни сътрудничи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 209
  • гр.Гоце Делчев
Иве честит ти рожденник да ви е жив и здрав и много да ви радва  bouquet newsm59 newsm38  bigdance2 Tada  ura nbirthday  bigdance2 HugВанче много се радвам за вас че сте вече с дата за приемане ще стискам палци да попаднете най после на отговорни доктори.

Общи условия

Активация на акаунт