Епилепсия-тема 8

• 47 967
  • 626
  •   1
Отговори
# 210
Ванче миличка дано този път наистина намериш отговорите на толкова дългоочакваните ти въпроси.Стискам палци и дано всичко е наред и да се върнеш с добри резултати и новини. Hug Hug Hug

# 211
Пак да кажа Благодаря на всички за пожеланията. Детското парти мина много добре, децата се позабавляваха ... имаме много подаръци.
Ванче, радвам се за вас и си мисля че може и да се засечем там и да се видим. Ако не - УСПЕХ !!!
Много  Heart Eyes на всички слънчица.

# 212
iva i, да ти е живо и здраво момченцето Heart Eyes
kevi_geri, новините за бързото напредване на Кевин са супер Peace Предполагам как се чувстваш. Аз направо литвам от щастие, когато видя моите близнаци да правят нещо ново  Grinning
Ванче, успех на Петя  Hug

# 213
Така е момичета като се спре някое лекарство винаги има напредък в развитието на детето,аз също съдя по сина си  повече бърбори повече движения абе държанието е съвсем различно.Успех на всички дечица. Peace

# 214
Радвам се на новостите при малките малчовци ! Grinning Hug Hug Hug

А за тия ,които не знаят защо се вдигаме и отиваме на другия край на БГ.

Малко преди Коледа имахме проблем с цикъла,за който причина беше депакина,но невролога не обърна внимание ,разбутахме кг. и теглото ни се качи! Sad
Казах си ,че ще дойде април за нови протоколи и тогава ще оправим нещата ,Да ама НЕ.
ЕЕГ то тогава било добро и отново на старите медикаменти и дози,пуснах серумно ниво на депакина -ниско -27 при минимум 50.  и пак да изчакаме ,изчакахме и оокрай бала ,матири емоции ,цъфнахме с нещо ново ,пристъпи ли са кво е! newsm78
Още след 1вия отидох да споделя с невролога ни и отново ако повтори обади се. Обадих се когато се потрети,и пак запиши час за ЕЕГ. И тогава чашата преля ,консултирах се с друг невролог   bouquet,който се ужаси от лечение и по мое мнение безхаберие!
На 2ри юли отидохме и направихме ЕЕГ и мислех си ,да видим какво ще ни каже ,ДА ама НЕ ,отново ни беше казано да запишем час за консултация за да реши как да продължим! ooooh! ooooh! ooooh!

Мисля ,че прекалено дълго чакахме ,но от къде да зная ,че ще ни мотат толкова дълго! #Cussing out

# 215
Така е Ванче,не бива повече да те размотават .Та това са още 2 седмици да стоиш и да чакаш със сръстени ръце.Не бива.Успех,вярвам че постъпваш правилно ! Hug

# 216
Момичета днес след година и два месеца Диян ми направи пак пристъп #Cussing out #Cussing out #Cussing out от 4 дена спряхме топамакса и сега пак го връщаме идва ми да крещя от болка и отчаяние,а аз си мислих че нещата се нареждат и при нас,но уви дано като го почнем да няма пристъпи в момента незнам къде се намирам. smile3518

# 217
  • В къЩи.
Еми,съжалявам миличка  Hug ,не се отчайвай , с теб сме.
Целуни Дидко от нас  Heart Eyes

# 218
Мила Еми  Hug Hug Hug
Никой не е виновен за това ,което се е случило,опитай се да бъдеш до колкото можеш спокойна ,Дидко има нужда от това! Heart Eyes

# 219
  • гр.Гоце Делчев
 Hug Hug HugЕмче миличка съжалявам ,че Дидко е направил пак пристъп не се отчайвай кураж.

# 220
БЛАГОДАРЯ!!! Hug

# 221
emа-диди, съжалявам мила, ние сме с теб  Hug  Hug  Hug

# 222
Ема-диди кураж мила! Hug
Ванче,стискаме палци да се открие истината! Praynig Hug

# 223
еленита,нашия Уест се води симптомотичен.(демек се знае причината за заболяването)
Преди да ни направят еег направихме скенер:Кт на гл.мозък-значителна фроптотемпорална корова атрофия и вентрикулна дилатация(извинявам се ако има грешки преписа е от ръкопис на доц.Божинова).При раждането БЦЖ ваксината и хепатит В му беше отложена заради ранен неонатален сепсис и му е слагана само един път хепатит В в първия месец,следващите (полиомиелитните) ни ги бяха отложи също и така...продължи отлагането им.
Генетични иследвания не сме правили.
Ние бяхме на Синактен само 10 дни и имаше апетит но не за дълго и съм го хранила под час понеже той не е плакал,само няколко дни след като го спряхме той започна пак да бута храната и да плюе.Преди Синактена бяхме на Радедорм-2мг и Конвулекс
 3-3-3.След него ни намалиха Радедорма на 1/8 вечер и конвулекса на 3-2-3.Значително детето живна след намаляването на радедорм и спирането на пристъпи.Сега сме само на Конвулекс 3-2-3.Според мен да не го тъпчеш толкова на често,измисляй варианти за да го зълъжеш.
Ванче,успех Hug
Съжелявам за направения пристъп на Дидко. Sad Дано не се повтаря,желая му го най искрено.Целувки и от нас. Hug

# 224
Здравейте момичета малко се успокоих и благодаря ви за подкрепата,но днес ми се скапаха всичките представи че детето ще се оправи,въпреки че пие големи дози и три медикамента има напредък в развитието но имах малката надежда че лека полека ще спираме лекарствата но..........Иначе е голям дивак и хитър ако става въпрос за него си,лекарите се чудят също откъде тази енергия и какво чудо ще е ако не пие толкова лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт