Епилепсия-тема 8

• 47 964
  • 626
  •   1
Отговори
# 225
Ема,надеждата никога не свършва!Не се отчайвай,просто продължавате още малко по старата схема!Рано или късно ще почнете да ги махате пак!Дано е рано!Целувки на палавника от нас! Hug

# 226
Благодаря Ети но за момент си помислих че слънцето е изгряло и на нашата улица,но ми трябва малко време да се осъзная от вчерашния кошмар който изпитах,божа работа каквото е писано това ще стане само да са живи и здрави децата малки и големи. Hug

# 227
Здравейте момичета , Еми съжалявам  много  за всичко което  си преживяла вчера дано не се повторят  пристъпите,кураж миличка знам трудно е в такъв момент имаш чувството че светът се срутва около теб но  искренно се моля и ви пожелавам  да няма повече такива   проблеми.
А вие колко време нямахте пристъпи за да ви  спрат едното лекарство питам защото на нас все ни казваха че трябва повече от две години да нямаме и тогава постепенно ако е възможно да се спира.

# 228
Момичета днес пак ми направи пристъп по-силен и по-продължителен,сигорно докато си възстанови отново дозата на топамакса ще ги прави незнам не мога да мисля.Нонче година и два месеца нямахме пристъпи топамакса го спряхме защото не защото нямаше пристъпи,а защото нямаше насищане в организма му и си мислехме че може и без него,но уви може да е било малко но му е помагало.

# 229
  • гр.Гоце Делчев
Емче съжалявам мила,явно наистина трябва да се продължи лекарството

# 230
Еми , не губи кураж знам лесно е да се дават съвети но ...а Дидко как се чувства сега , с литвиненко разговаря ли след тези пристъпи той ли ти каза да върнеш дозата отново

# 231
Нонче аз приемам съвети затова и пиша тук с вас ми е по-леко Дидко е като кашкавал но е весел досега се гонихме много е емоционален,да с Литвиненко веднага се чух вчера и той каза да върнем лекарството.

# 232
Еми,съжалявам,че така  се случва с Дидко,но нали за това сме тук за добро и лошо
явно,чедори ималко да му е
влияло лекарството детенце се нуждае от него,а знай че рано или късно
ще дойде момента в който няма да има нужда от лекартва
А Литвиненко не ви ли иска да отидет да го види и да му се направи поне ЕЕГ

# 233
Еми ,изглежда нишката е била много тънка и важна ,въпреки малката наситеност,топамакса е играел важна роля.
До колкото се сещам от скоро започнахте спирането му и дано скоро подейства отново положително за пристъпите! Praynig Hug

# 234
Еми съжалявам за това което сте изживели,с теб сме. Hug Hug
Ванче на вас успех. Hug Hug

# 235
Момичета искам да ви попитам нещо Дидко ми направи 2 пристъпа вчера и днес само на обяд като заспива а сутринта в 9.30 и вечерта слава богу не прави нищо според вас на какво се дължи само на обедното заспиване да ги прави.
Миро и Поли ние  на 9 юни правихме еег, и сега на 14 юли ни викаше да правим еег пак за да види като сме спрели лекарството как е,но той почна пристъпите и вчера като се обадих на Литвиненко той ни върна лекарството и ни каза че няма смисал да ходим да правим сега защото трябва топамакса  пак да се насити в организма, и аз го попитах дали можем да отидем на море защото бяхме планували той ми каза че може не ни пречи напротив там е по хладно ние тръгваме на 24юли и ще се върнем към 7 август и тогава след това ще правим еег,офф много объркано стана.
Ванче напълно си права нишката ебила толкова тънка и важна направо ме яд защо въобще го спряхме детето си беше добре #Cussing out #Cussing out #Cussing out.Спряхме го в вторник и в събота направи 4 дена не е пил топамакс но ....
Благодаря ви момичета  ако не бяхте вие незнам кво щях да правя вие сте ми другото семейство,което ме разбира след моето. Hug

# 236
Спокойно ,нещата ще си дойдат на място
сега се пригответе за една хубава почивка на море
явно момента за спирането не е бил сега,а е  и лято
на мене ми е по притеснен този сезон,може би заради жегите и резките промени,повече емоции ,игри и превъзбуждане

# 237
emа-диди, съжалявам за случилото се с Дидко. Явно още не му е дошло времето за спиране на лекарството.  Sad
И от мен лоша новина - едното бебе отново направи гърч в събота. Случи се, докато бяхме в църква, на вечерна молитва. Може би затова отчаянието ми е безкрайно.Това му е четвъртия гърч през 2 седмици. Мисля, че взема тавана от дозата на Конвулекса за килограмите си. Литвиненко спомена за включване на Радедорм... Не ми се иска.
Но пък и тези пусти гърчове не спират. Аз всеки път си казвам, че е за последно. Дано да е така.
Моля, дайте ми тел. за записване час при Литвиненко. Мерси!
Да си пожелаем седмица без проблеми Grinning

# 238
galini ,телефонът в клиниката за записване час при доц.Литвиненко е:02/8154239

# 239
  • София
Успешна седмица на всички HugДано тази седмица никое детенце да не получи гърч и само хубави новини да четем. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт