Епилепсия-тема 8

• 47 905
  • 626
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро на всички , Ели Танита  дай боже все добри новини да пишете пожелавам на всички да са здрави и усмихнати дечицата им,

Позволете ми извън темата да ви се похваля че вече си имам студентка в УНСС  дано всички вие един ден да изживеете такава радост каквато аз в момента преживявам,Лек и успешен ден и много целувки .

# 511
Честито ти студентка ,да ти е жива и здрава  Hug Hug Hug
и сааааааааамо хубави новини да четем
ние се приготвяме за морето,живот и здраве утре сме там

# 512
  • Варна
Момичета и аз се радвам за хубавите новини. Аз имам една гостенка казва се Ема. Утре отиваме на почивка заедно. И ще ви лишим от нашето присъствие още 5 дена, радвай те се докато не сме се върнали Mr. Green
Иначе Ема са добре и праща много поздрави и целувки на всички.

# 513
сияна,приятно изкарване
не разбрах за какво да се радваме,
явно този месец ще е кът на форумки,но това е добре ,
че повечето отиваме да починем

# 514
Tanita радвам се че вече сте си в къщи. Дано Ели се подобрява по-бързо. Elenita и на вас желая успешно лечение със Сабрил-а. Ще видим и ние да го започнем скоро .... Сега по-належащо ни е да направим консултация с опериращия ни неврохирург - доц. К. Георгиев за да види как е новия скенер и клапата. Утре ще го търсим и после ще пиша.
Ванче, благодаря за контактите за Сабрил-а дето ми даде, ще потърся хората, а пък и еленитка обеща да помогне ....
Успех на всички!!!
Приятни летни отпуски!

# 515
Сияна, ако Емчето още е при теб и сте на линия - МНОГО ЦЕЛУВКИ на ДИДКО и весело изкарване на двете Ви и на дечицата. Ще ни липсвате ... Wink

# 516
Охо ,аз вече получих и дадох целувки на Ема и Дидко! Laughing
А и се порадвах на бузестата Иренка,нищо ,че си спинкаше следко -сладко! Heart Eyes

# 517
  • Варна
Момичета аз се отбивам да ви кажа че след малко се изчезваме и ще си пишим в събота. Като се върнем ще ви покажем снимки. Ванче на Ема снощи много и харесала разходката в морската градина и по плажната алея.

# 518
Здравейте момичета,аз бях в дълга отпуска ,която за съжаление Свърши.Междувременно  посетих една интернет зала където се запознах с новостите във форума.Сиянка ,чудесна новина пожелавам ти безпроблемна бременност.
Ванче,надявам се малко да си се поуспокоила след престоя ви в София ?!
Иначе при нас нищо ново/Слава Богу/,почти всеки ден бяхме на плажа ,момака все из водата беше ... абе добре беше ама не стигна.Пием си хаповете,вече влязохме в пълната доза еи след около 20 дена ще правим изследванията ,както и ЕЕГ-то.Исках да ви питам при Радушева мога да си платя ЕЕГ-то нали?Мисля да звъня да си записвам час отсега ,че се оказва голям проблем.После трябва да звънна да си запазя час и за Делиганева!Тя все още ли само в събота приема?Резултатите от изследванията за колко време са готови? Hug

# 519
Радушева работи само в вторник и четвъртък след обяд.Можеш да се свържиш със регистратурата на ДКЦ ,,Света Марина" и да попиташ дали ще е на работа тази седмица,защото понякога се налага и отсъства.
А с регистратурата се свързваш чрез централа 302 851 до 55.
Да д-р делиганева само в събота е в детския медицински център.
А ако става дума за кръвните изследвания ,те са готови още към обяд.

# 520
  • Ямбол
Здравейте, мили мами! Знаете, че рядко пиша, но бих желала да споделя с вас една прекрасна новина - имам си студентка! Дъщеря ми е приета право в НБУ! Дано е здрава и да има късмет!
Успех на всички! И само хубави новини тук !  Hug

# 521
БРАВО на всички за хубавите новини!!!И ние утре отлитаме.Е няма да е за морето....както ни се иска.Ще постъпваме в Токуда.Та и аз няма да пиша скоро.Абе на изток или на запад аз все ще си почина поне от домакинстването! Wink

# 522
Момичета, дали при някое дете се е получила свръхактивност от радедорм? - знам че повечето сте минали през този медикамент. Ние го пием от 3 седмици, но от няколко дни не спи детето през деня както преди и се буди много рано сутрин. С краката много рита, като се има впредвид че не е много активен физически.
А искам и за Сабрила да ви питам - доволни ли сте от него като медикамент, този страничен ефект за влошаване на зрението не е ли опасен?

# 523
Ние сме така и без радедорм.

# 524
Момичета много се радвам за добрите новини Hug
Браво на студентките и успех.
Танитка,хубаво е че вече сте си в къщи живи и здрави.
 iva i,Кевин беше до скоро на Радедорм но от него той беше много отпуснат.Както обясняваш за ритането с крачета при нас така започнаха да се случват дългоочакваните движения обаче след спирането на пристъпите и намаляване на Радедорма преди това само спеше без никакви движения.При всяко дете е различно,аз знам деца на същите силни лекарства които са много по емоционални и физически подвижни.Може пък с тези движения да започнат да се  случват хубави неща с вас,както при нас.Силно се надявам да е така.

Общи условия

Активация на акаунт