Епилепсия-тема 8

• 47 945
  • 626
  •   1
Отговори
# 270
Танитка ,кураж и търпение ние сме с вас  Praynig Hug
Ема виж тук.Пише кои са синоними на Радедорма,има и Могадон.Дано съм била полезна. Peace

# 271
  • Варна
Момичета, ние се завърнахме. До сега оправяхме багажи и не съм чела кой какво е писал, утре няма да ви пропусна и ще разкажа как сме изкарали там. Въпреки че последната седмица беше пълна загуба на време. Двете с Иренка се разболяхме здравата. Но утре ще разказвам, отивам да почивам.

# 272
Сиянке радвам се че се върнахте най-после в къщи доскорошно оздравяване.
Много поздрави имате от Ванчето,тая вечер се прибира за Варна.
Гергана благодаря,аз питах вече д-р Попова и тя потвърди дано стане както сме го намислили да ми пратят радедорма,поне това да не ме притеснява.

# 273
момичета  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet
Преминавам на бързо, обадиха ми се преди малко, че извеждат Ели от Интензивното и я слагат на легло, отивам при нея.
Лекуващата ни от Св. Наум ми се обади, че доц. Димова е в отпуск и ни преместиха датата от 15-ти на 22-ри.

# 274
 newsm53 добра новина, tanita ! Доброто има уши и е чуло молбите. Дано бързо се оправи малкото зайче и да става от леглото  Praynig Вярвай и чудото ще стане! Hug

# 275
newsm53 добра новина, tanita ! Доброто има уши и е чуло молбите. Дано бързо се оправи малкото зайче и да става от леглото  Praynig Вярвай и чудото ще стане! Hug
И ОТ МЕН!!! Hug Hug Hug

# 276
  • гр.Гоце Делчев
И ОТ МЕН!!! Hug Hug Hug
Сиянче радвам се ,че сте се прибрали съжалявам,че сте се поразболяли ,но да минава по бързо настинката. Hug

# 277
Отдавна не съм писала, но това е , защото отдавна не съм сядала.. Mr. Green
Да споделя, че малката е добре, малко по нервна, по-здрава, а всичко останало случващо се бледнее!
Пожелавам го на всички дечица, защото те са борците и рано или късно трябва да си заслужат здраве и спокойствие !....

Прегръщам ви!!! Hug

пп.. Отивам да чета назад, че съм изгубила не само представа за времето... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 23:14 от nikiki

# 278
tanita, кураж, мила  Hug Моля се за бързо оздравяване на детенцето
Сиянка, да оздравявате бързо. Ще чакам да разкажеш какво сте постигнали след престоя в Банкя. Ние ще ходим там на 24 август.
Поздрави Grinning

# 279
Галини може да се видим аз съм се записала за 18 август да видим кво ще стане след морето и хоп в Банкя.

# 280
Момичета,минавам само за да ви почерпя
Днес моя син става на 9г    bigdance2 cheers smile3510 cook cook

# 281
Честит Рожден Ден МирКО
        да е жив и здрав,пожелавам му най щастливото детство на земята!!!

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 12:24 от emа-диди

# 282
МИРО И ПОЛИ Честито на рожденика да ви е жив и здрав и много да ви радва!
 ura newsm59  ura
 Hug Hug

# 283
  • гр.Гоце Делчев
Поли да ти е жив и здрав рожденника и много да ви радва newsm59  bigdance2  ura Tada Hug

# 284
  • Варна
Най накрая ви изчетох  Joy.
Честит рожден ден на Миро, да е жив и здрав и много да радва мама и тати.

Добре дошли на новите майчета, въпреки че виждам, че не са много активни в писането.
Радвам се за хубавите новини който сте писали и съжалявам за лошите-да отминават по бързо.

Ние изкарахме много добре, доволна съм от рехабилитациите който прилагаха на Ирена. Има някакъв напредък, има доста по добрен контрол на главата, намаляла спастичност, по добър опит за седеш, въпреки че й е трудно още и залита, но има тук та ме задръжки, започна изобщо да не слуша, научи се много яко да щипе, издава повече звуци и започна повече да посяга към играчките си, има една на която започна сама да си пуска мелодиите от една ръчка, преди не можеше да го прави. Започна да дели хора, беше забравила баба си и като я видя плака от нея, но леля си не я беше забравила и много й се радва. Научихме се да ядем тортички и сега като чуе се облизва  Joy Joy Joy ама много ни е голямо дупето  hahaha hahaha hahaha. Оправи си режима на сън и будуване, въпреки че сега тия два дни дни в къщи малко се по развали, но е нормално от пътя, от смяната на климата и т.н. В общи линии това е при нас. Видях се с доста хора от форума, видях се с кеви-гери, миро и поли, сиси-дани-въпреки че тя само ни чете не пише тук и с още доста ама няма да ги изреждам всичките. Това е със нас, сега Иренка оздравя пък аз се мъча направо ще умра, така ме мъчи едно главоболие и една гадна хрема ама ще мине няма де да иде   Wink.

Общи условия

Активация на акаунт