Отговори
# 180
  • Варна
И ние се върнахме от консултация - тежим с 600гр повече и сме 5200гр. Ръст според педи - 58см, според нас - 61см. Биха ни и ваксината, плачка, но по-малко от предния път. Сега сладко си спинка. А за честото акане - каза няма проблем, нормално е. Храни се 6 пъти - може до 6 акания на ден да има  newsm78. Витамин Д продължаваме да даваме, а ни изписа и едни хомеопатични хапченца за изпотяването на крачетата, че понякога направо имам чувството че вода капе от тях. Мисля че е наследствено, прихванали сме го пак от тати. Аз отивам да си направя едно кафенце и да си го изпия на хладинка  Peace
За слънчевата алергия - и на мен ми се появиха едни ситни пъпчици по ръцете, много неприятно сърбят. Мажа се преди да изляза със слънцезащитен крем, но е 10 фактор и незнам дали е достатъчно, макар че аз съм си тъмничка  newsm78. Личната ми каза да съм ходела с дълъг ръкав, да ама в тия жеги......

# 181
  • София
Ооо, от този крем срещу слънчевите алергии ще си взема и аз!  bouquet

Миме, много ми е мъчно за милата душичка! Я кажи стъпка по стъпка какво сте изключили и какво казват лекарите.

Много се радвам, че ви харесват клипчетата!

Ето и малко (или по-скоро доста) нов фото материал:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338137&pid=12790099

# 182
Не съм прочела нито един ред още!  Close Малката от няколко дни е невъзможна!

Честити месечинки на бебчетата! Да са живи и здрави!

Много благодаря за комплиментите и поздравленията! Засрамих те ме!  Blush   bouquet

Мамо Зари, ще се възползвам от идеята за именния ден!  Wink

Ох, Миме, дано на Мая нищо и няма!  Hug  А за котката не се притеснявай, ще и намерим стопанин, но дано не е алергия!

Щях да ви агитирам за среща тия дни, но с тоя дзвер не смея да мръдна по далеч от беседката пред блока!

# 183
Оф аз отново ще питам вас защото педиатрите в България живеят в средновековието. племенницата на мъжа ми има две бели точки на венеца ( 3 мес ) и доки казала на майка и че не било зъби и при нея за първи път имало такъв случай. и дала направление за детски стоматолог днес забелязах че и мишо има бяла точка на венеца за мен това си е зъб
но да питам по разбиращите мами може ли да е нещо друго  newsm78 благодаря ви някакси на вас имам доверие и вече все по малко на докторите

# 184
Siolina, точно това се питам същото-току що се връщам от консултацията - ние също сме с такава точка, нашата каза, че не знае какво, обаче напоследък много бебета го имали-оф, ми аз ли да знам. Naughty
Иначе на три месеца и половина сме вече 67 см, и 7 кг и 800 гр #Crazy
И ние сме от големите Joy

# 185
Momi4eta, zdraveite! Ve4e sme v Stara Zagora, sorry za latinicata, ama nqmam fonetika tuk, samo BDS  Confused Taka 4e starozagorki haide na sre6i4ka - 4akam predlojeniq, az sym na linia  Hug
Otivam da vi 4eta, 4e mnogo sum izpusnala mai  Wink

# 186
Da vi se opla4a bez krust i kolena sum ostanala. Moeto kiuftense teji, ne se vdiga. Predi mesets beshe 8.500kg i 66 sm. Sega sigurno e blizo 10kg i neznam kolko sm. Drehite my dokato izsuhne praneto i my stavat malki. A sme samo na kurma, riadko dodavam AM.
Mnogo si tup4e iumrutsite v ystata. Mai i nie skoro ste se okajem s beli to4ki za zubi.
Ina4e da vi se pohvalia pishkame po 10tina puti na legen4e i daje si kazvame koga ni se pishka. Izpolzvame mnogo malko pampersi na den.

# 187
  • София
Ние се завърнахме Simple Smile
Утре - по-подробно, само на ДАРИМА да й кажа, че гастрото отсече - напълно нормално, макар и по-рядко срещано, е 4месечно бебе да има колики.

# 188
geri_kkoleva Добре дошла   bouquet    Hug  Колко време ще останете в Ст. Загора?
За белите точки по венците - едно време за Алекс ми казаха, че са някви кистички, който нещо не правихме... е, има си детето зъбки, а с кистите незнам какво стна, изчезнаха още преди да почнат да ни избиват зъбките.

# 189
Здравейте, извинявам се, че влизам в темата ви, но като видях колко съм обсъждана в тази и особено в предната ви тема, реших и аз да драсна някой ред. Все пак след такова дълго обсъждане е редно и аз да ви уважа! Peace
Наистина съм задължена на dessi06 , за капките, още повече за жеста. Винаги ще й благодаря, рядко се срещат такива хора!!! Hug Вярно е, че нещата се пообъркаха малко, но чак пък да се крия за 10 лева, айде де !!! Stop Бях възложила ангажимента на мъжа ми, защото на мен с едномесечно бебе въобще не ми беше до търчане по банки... (без да звучи като оправдание).
Докато вие си "чешехте езиците" на мой гръб, 30-те левчета са били в пощата на "еди кое си" село и са чакали получателя си!!! (все още пазя разписката с точната дата)

Видях, че сте обсъждали "българския нрав". Докато ме нареждахте, че се крия за някакви си 10 лева, имаше голям сеир и изписвахте по 20 поста, а когато dessi06 вчера ви обясни ситуацията спряхте коментарите !!! newsm78 newsm78 newsm78
ИМА СЕИР - ИМА КОМЕНТАР
НЯМА СЕИР - НЯМА КОМЕНТАР
... това май е "българският нрав", върху който трябва да се замислите !

# 190
  • Пловдив
zelenoto oko ,радваме се ,че навестяваш темичката ни.Не би трябвало да бъдеш засегната,че сме те обсъждали.Нещата са се проточили във времето,от което е нормално да последват коментари.

СЕИРА ГО ПРАВИШ ТИ,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ  Hug

Здравейте, извинявам се, че влизам в темата ви, но като видях колко съм обсъждана в тази и особено в предната ви тема, реших и аз да драсна някой ред. Все пак след такова дълго обсъждане е редно и аз да ви уважа! Peace
Наистина съм задължена на dessi06 , за капките, още повече за жеста. Винаги ще й благодаря, рядко се срещат такива хора!!! Hug Вярно е, че нещата се пообъркаха малко, но чак пък да се крия за 10 лева, айде де !!! Stop Бях възложила ангажимента на мъжа ми, защото на мен с едномесечно бебе въобще не ми беше до търчане по банки... (без да звучи като оправдание).
Докато вие си "чешехте езиците" на мой гръб, 30-те левчета са били в пощата на "еди кое си" село и са чакали получателя си!!! (все още пазя разписката с точната дата)

Видях, че сте обсъждали "българския нрав". Докато ме нареждахте, че се крия за някакви си 10 лева, имаше голям сеир и изписвахте по 20 поста, а когато dessi06 вчера ви обясни ситуацията спряхте коментарите !!! newsm78 newsm78 newsm78
ИМА СЕИР - ИМА КОМЕНТАР
[/size]

# 191
Да се изкажа и аз за последно по темата ........Зелено око,станалото станало..обаче ние имахме уговорка след като пратиш парите да ми драснеш 1 ред по скайпа че си ги пратила и аз да кажа на баба ми да отиде.....е този ред така и не дойде.Нали не очакваш жената да ходи всеки ден до пощата и да пита дали има запис.То ако ставаше въпрос за 10000  да си прави човек труда.Както и да е сега получих 30 лв...не знам защо... newsm78Аз тази инфакол исках да подаря на едно бебе което има нужда,надявам се да съм помогнала!
Просто казвам че баба ми е взела парите в понеделник...тогава са и пратили известие....Зелено око,не се сърди че съм обсъждала името ти,чувствам момичетата тук много близки и споделям и много по интимни неща просто защото те са ми като сестри Hug
Момичета благодаря ви за инфото за бейбифоните.. Hug Hug Hug

# 192
  • София

ИМА СЕИР - ИМА КОМЕНТАР

Бе момиче, ти на колко си, на 12? Rolling Eyes

# 193
ДОБРО УТРООО!!

# 194
добро утро  мерси за бързия отговор

лек ден и приятни разходки

Честити месечинки на всички бебчета !

Общи условия

Активация на акаунт