Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте, ние днес сме на консултация и ще ни бият последната ваксина/по ЗК/. Само дано не се окаже, че наистина имаме разстройство и това да не е проблем де.
Нащият бебефон е ТСМ, с камерка и долавя всеки шум от бебчо. Доволна съм Peace

А когато се обръщат вашите бебочета и на 2те страни ли го правят или... Моята се завърта все-още само на дясно. newsm78
И ние се въртим само на дясно засега.

# 166
dessi06 ние бебефони не сме купували. Като вечеряме, ако е будна я вземам с кошницата и при нас. Спи иначе в отделна стая, ама като се събуди се чува  така smile3514 и без бебефон newsm62

# 167
Да почерпя, че моя бебок става на 4 месеца!

Моят бебок Пепчо се обръща и от гръб по корем и обратното, но най му харесва по корем! Така може да стои по !цял ден! Лошото е, че иска да го прави и след ядене и много повръща!А относно бебефона, нашия е супер евтин (на чиполино), но съм много доволна - чува се и най-малкия шум - даже, когато бебчо се обръща, мрънка съвсем леко и дори по-тежко дишане!
Честито християнче на Дидерончо!

# 168
  • София
Честито християнче на Дидерончо!

Честити месечини на всички бебоци днес!

Атмосферче много сте сладки, ама и пандата  Joy
Ние днес за първи път си заспахме през деня в креватчето сами, а дано и занапред е така  Praynig

# 169
Честита месечинка на всички бебчовци  newsm32 да са живи, здрави и много да слушкат мама и тати!
autumnsphere голям смях му дръпнахме с мойте деца и на двете клипчета  Peace
За обръщането ние не се обръщаме на никъде. Надигаме главата като костенурка за седнало положение.
За зъбите - мажа я с Calgel в седмицата 2-3-ри пъти, когато е много нервна.
Колко мами имаме от Сливен  newsm78 в събота ще ходим до там и може да спретнем една среща.

# 170
  • Sofia
Привет, мамчета! Simple Smile

Честити месечинки на днешните герои!

Сега се прибрахме от разходка и за първи път имахме представление по улиците - рев и голямо оплакване Simple Smile
Ама много му е топло на дечко, разбирам го! Аз съм си майка садистка и го влача в жегите... ooooh! Ама няма вече!

Доре, ама много се смях и на двете клипчета! Страхотни са!!!  Joy Joy

Да ви кажа Венци от днес се опитва да си лапне краката  Mr. Green Ама не успява и много се тормози по този повод!  hahaha Пъшка, пъшка..... А за обръщането - никакви ни няма! И по корем не обича особено, тежи му главата и много се нерви!

Инесита, Гея, купих ви книжките Simple Smile Днес ще гледам да ви ги изпратя, дано се разхлади малко, та да отидем до пощата, ако не успея, най-късно утре ще ги пусна  Peace

Отивам да си играя с малкия, че е много сладък днес и само се хили Simple Smile

# 171
Инче, изчистих си пощата - пусни ми сметката! Да може да ти пратя парите утре сутринта, че ние излизаме само по хладно - рано сутрин или късно вечер! Освен когато мама има спешна работа и си влачи, горкото дете и в жегите Embarassed, ама гледам това да е рядкост!

# 172
Честита месечинка на всички бебчовци  newsm32 да са живи, здрави и много да слушкат мама и тати!
autumnsphere голям смях му дръпнахме с мойте деца и на двете клипчета  Peace
За обръщането ние не се обръщаме на никъде. Надигаме главата като костенурка за седнало положение.
За зъбите - мажа я с Calgel в седмицата 2-3-ри пъти, когато е много нервна.
Колко мами имаме от Сливен  newsm78 в събота ще ходим до там и може да спретнем една среща.

betunga аз ще съм до към 18 ч в събота в Сливен след това потегляме за Сев. България.

# 173
Ками, ние ще тръгваме рано сутрита.
Скайпа ми е betunga13 пиши ми да се уговорим  newsm71

# 174
здравейте момичета,ние ходихме на доктор за14 дни е дръпнала с 3 сантиметра но според кантара не е надала(ама не ми се вярва аз все пак и виждам дрехите как и седят.имаме направление за УНГ след него ще пуснем и микробиология.но за мой най голям ужас май ще се окаже че е алергична към котката.направо ще полудея аз не мога да си изхвърля животното.
Толо мерси за съвета ще искам и кръвна картина.странно но докторката каза че е малка за тестовете за алергии?????снощи не съм спала повече от 2часа защото се давеше непрекъснато.днес сякаш е по спокойна ама да видим.дайте идея къде да отида на УНГ.докито ми каза за някакъв център за детско здраве на Ами Буе чували ли сте го?
честити месечинки на всички които празнуват днес  bouquet

# 175
  • Sofia
Алхимиче, уффффф, много кофти ако е към котката алергична....Sad Ама все ще измислите нещо! Важното е малката душа да е здрава! Ето адресът на този център http://www.zdraveto.com/ Еми беше писала, че само там си води децата и е доволна! И от други места съм чувала хубави неща за там! Дано си намерите читав специалист.
А Мая е малка за тестовете за алергия, които се правят с драскането по ръката. За кръвен може и да е ок вече...Не съм много наясно с това, но за  ръката е малка.
А за УНГ май момичетата бяха писали, че най-големите специалисти са в ИСУЛ...

Оххх, дано скоро да ви мине, че е много гадно с тия хреми! Sad Венци е започнал да се дави в слюнка  Shocked Непрекъснате се плюнчи, ама много и като е по гръб се дави през 2 мин.....

# 176
  • Varna
Здравейте, мамчета и бебоци!
Най-накрая и аз да се включа, че нещо много ме мързи тази седмица, чета ама не ми се пише нещо..  Embarassed
 Връщаме се от консултация и вече сме 6600 и 64см, т.е. наддали сме 1 кг и сме порастнали 5 см за 1 месец, много съм доволна.
 Питах педито за климатика-каза да, стига да не духа директно върху бебо и да е настроен на 24-25градуса, обаче категорично ни забрани да водим бебо на плаж, каза че в тази ранна възраст това мoже да доведе до повече вреди отколкото ползи, така че явно тази година ще се разминем с моренцето и ще си останем само с топването на краченцата на бебо ония ден в Албена.  Grinning
 Поговорихме и за захранването, мисля да започвам от следващият месец със зеленчукови пюрета, които засега смятам да си приготвям сама.  Grinning
 Ние от седмица някъде много успешно се справяме с лапането и смукането на големите пръсти на краката и явно му е голям кеф, само дето вече стриктно трябва да режа и ноктите на краката, а не само ма ръцете.  Laughing

Да оздравяват бързо всички болни бебенца!  Hug

# 177
Миме,  Hug, няма ли начин да дадеш писанката някъде за 1-2 седмици/колкото и да ти е мъчно/ да видиш дали Мая ще има подобрение?
Иначе те разбирам, аз много време имах любимец и когато ми го блъсна кола бях откачила, то животното си става член на семейството, нищо че не може да говори. Ако трябва да избираш между котката и Мая...много гадно. Никак не е честно така.
Ние днес не сме излизали още, сега след малко тръгваме към центъра да оставя Яна на баба й, че мама и тати ще ходят самички на ресторант newsm44 newsm44 newsm44 Това ни е второ самостоятелно излизане, откак беба се роди, миналата седмица направихме едно кино като в доброто старо време.
А иначе , Коте , много са красиви тези книжки, смятам и аз да купя на Яна такава. Като направим някоя среща децата ще четат заедно Laughing.
Дидерончо, честито християнче. Да ви е жива и здрава Зари, да ви дарява с много усмивки и щастие.
Честито и на месечинковците и месечинките днес. smile3545 Да слушкат и папкат много!

# 178
Инче,пуснали са някакъв гел против слънчеви алергии на Eucerin.Съдържал мощен фито антиоксидант и вит Е. Peace

# 179
  • Sofia
Ооооо, Силве, много ти благодаря!!! Още днес ще го потърся да го видя, че тази година положението е още по-зле!  Sad Момичета, много е силно слънцето! Пазете се много и вие и бебоците!  Confused
Аз засега нападнах кремчето на Венци, че нали не било много хубаво да го мажа често и гледам да е плътно на сянка. Ама малко ми идва плътничко и ми е гадничко.... Mr. Green

Мадааа, ето го http://www.eucerin.bg/sun_sensitive_skin/sun-creme-gel-25.asp

Общи условия

Активация на акаунт