Отговори
# 150
РЕД  нашата се обръща плавно и на двете страни, още не се върти бързо hahaha

# 151
Съвсем се отнесох.
Ние днес правим 4 МЕСЕЦА!!!Да ви почерпя хем сладко,хем полезно!

# 152
  • София
Даримка, да ти е жива и здрава малката Ника, да оздравява по-бързо от гадните е-коли и да й бъде една спокойна и послушна млада дама Simple Smile))))

Добро утро и от мен, момичета Simple Smile

Инче, аз бях в Борисовата с събота, ама с татито, а в неделя чистих и вечерта към 5 излязохме в кварталния Дон Вито, добре че колегите му по проекта са свестни хора, та отказаха да идват вкъщи и си работиха всеки от у тях си, все пак за какво има и-нет, могат да си гледат и да си работат по десктопите даже, ама-ха Simple Smile))))

Незнам коя мама пита за Кремчето на Бочко за слънце и т.н., аз си го купих от Кауфланд, мажа дребсън вече 2 дни и много ми харесва, имаме и Саносан 50+, ама него ще го слагам по-рядко, та кремчето се казва Защитен крем с пантенол и витамин Е за всички сезони, има пантенол, зехтин, екстракт от невен, УВ-филтри, витамин Е. Предпазва кожата от атмосферни влияния, подхранва и омекотява - така пише Simple Smile

Алхимиче, дано Мая оздравява най-накрая и ти да си отдъхнеш и детенцето да не се мъчи, стискам палци  Praynig

Диде, честито християнче, да ти е живо и здраво и много, много да радва мама и тати Simple Smile)) Ама си много хубава с роклята от кръщенето, не че иначе не си, но тя много ти отива Simple Smile)))

Мама Пети, ми да не са излъгали пък хората и наш'те лиги текнаха преди месец и нещо даже Simple Smile)))))))

# 153
Честити месечитки на всички празнуващи днес дечица!

Дарима,дано Ника се оправи бързо и скоро това да е само един неприятен спомен.На всички останали болни дечица - бързо оздравяване.

РЕД,ние се обръщаме и на двете посоки.

Езичето не го плезим!

Честито ви християнче,Диде!!!!!!!
  bouquet
Утре сме на консултация с ваксина и ще видим колко сме пораснали  Peace

# 154
iva_angel ние ползваме същото кремче на Бочко, мн е леко и мн ми харесва. Мирише ми на плажно мляко на мен Laughing
В интерес на истина мн ми харесват на Лавена продуктите Hug Ползвам техен бебешки сапун с лайка, шампоан, кремчето за дупе/ свърши, сега съм с др/ и това слънцезащитното.
А, щях да забравя какво съм прибрала в трезора  ДентоГел с лайка, салвия и шипка за венци при никнене на зъбки, пак от серията Бочко бейби Grinning
 newsm59 newsm67  party002 на малката, Ника!!! Благодаря за почерпката Hug

# 155
  • София
Поздравявам ви с една прясна кихавица на Йойо:

http://www.youtube.com/watch?v=66QqC3TJzrU&feature=player_embedded

# 156
Поздравявам ви с една прясна кихавица на Йойо:

http://www.youtube.com/watch?v=66QqC3TJzrU&feature=player_embedded

hahaha, мн сладък Flutter
Това дето виси, активната гимнастика ли е?

# 157
  • София
Да, само че съм я закачила отстрани.

И от Related Videos на Йойо:

http://www.youtube.com/watch?v=NNYfZd8iV2k&feature=related

Joy Joy Joy

# 158
Добър ден и от мен! Simple Smile
По въпроса за плезенето и ние имахме такъв период ама за малко беше, сега се плези главно като дойде време за папкане и на мама цицата е наблизо, голям е смешко Joy
А за обръщането, объща се само от гръб по корем, даже напоследък и по корем спи ама обратното движение му е още трудно, макар че миналия месец точно така слезе от дивана, докато се опитваше да се обърне по гръб. Още като се сетя какво можеше да стане и изтръпвам. Вчера пак го направи този номер, но добре че бях точно до него. За секунда става белята.
Приятен и усмихнат ден, изпълнен с много разходки и весели емоции!
А на болничките бързо да им минава, че милите са толкова жални като не им е добре.

# 159
Хайде и ние да почерпим, че ставаме на 4 месеца!  newsm44  party023

За мамите                                                                                                                              И сега да почерпя бебоците  Laughing

Малко хард го подкарвам тая сутрин, но това намерих да кача  Simple Smile

Хайде да ви покажа нашия татко-герой  Joy

# 160

Darima, моята дъщеричка също днес става на 4 месеца. newsm51
Дидерончо, честито християнче и от мен!

Ей, ама много войнишки съпруги има тука. И аз съм от тях. Flutter
А аз съм войник...мъжът ми е офицер, а баща ми е офицер от резерва. Определено има на кой да отдавам чест. Wink И незнам докога ще съм войник, макар да ми е тръпка, но май е по-добре да поработя вече и според образованието си (бакалавър съм по "ПНУП" и магистър "Финанси"). А ето и малката като моряче!

# 161
Ламтурниче, кремчето е Алба/Джин Джира спрей.

Дидерончо, честито ти християнче! Сега ще те "светна" за именния й ден, защото аз дълги години се терзаех, че нямам. Но един много възрастен и достолепен свещеник ми каза да празнувам на Коледа, защото името ми идвало от светлина, озаряване, а в нощта на Рождество изгрява Витлеемската звезда. Аз, обаче, празнувам поне 7 пъти в годината - на св. Захарий, на вси светии, на квото се сетя. Laughing Така, че наречи си един ден на малката хубавица. Hug

Честити месечинки!  bouquet

Баща ми ни е на гости и отивам да готвя... морски език. Crazy Идея си нямам кво да го правя. Да се надяваме само, че няма да ме ухапе. Laughing
Хубав ден на всички!  bouquet

# 162
честито на всички празнуващи месечинки !

# 163
Диде,честито ти християнче  ...много добре изглеждаш и ти и Зари Hug
Честити месечинки на всички малки бебоци..цунки от леля им Деси и малкият Ивчо

И ние още не се обръщаме сами...да се притеснявам ли ????
Аз пак за бейбифоните да питам.....как са вашите,чувате ли като се въртят..или леко мрънкат...или отчитат само по силни звуци newsm78
Коте,нищо не каза за големият Венци...аз вчера питах..ама днес пак Winkнави ли го за срещата????
Малкият Ивчо снощи заспа в 21часа..и днес до 9 и 30..с едно кърмене в 7..не знам но това си му е навик..ако заспи в 22 ..сутрин в 10 е на линия,с две думи 12 часа с едно кърмене ранно сутрин,не е ли много малко за 12 часа едно кърмене newsm78 newsm78 newsm78

# 164
Ами нашия бебефон е от най-простите на Фишър Прайс,
всяко промънкване се чува, дори я да я изложа малката, закусваме една сутрин и баща й тъкмо захапва палачинката и по бебефона се чу звучно пръцване Mr. Green, определено му мина апетита.

Общи условия

Активация на акаунт