Отговори
# 135
  • Стара Загора
dessie83,и аз съм ходила в Рибарица във военния комплекс,много е хубаво ,а самият курорт е много красив  Peace
mama_pettty,страхотно е  Joy
Гея ,малката яде в 13:00 и спа до 18:10  Shocked,но после изяде 180 мл  Shocked и сега пак толкова и заспа  Laughing

# 136
Dessie83 и ние от 1 юли сме на Рибарица във военния комплекс. Вече нямам търпение да отидем, че малко да си почина от готвене и шетане.Малко пътя ме притеснява, ама малкия се е метнал на нас и от малък обича да се вози, така че дано всичко е наред. Ние миналата година с мъжа ми за първи път ходихме, че и той военен и беше в Афганистан и ни бяха дали 7 дни. Много готино си изкарахме, ама сега ще е още по-хубаво, защото ще сме трима. Луди глави сте военните Simple Smile
Моят малък мъж голям рев му удари днес миличкия дано до утре му мине.Гадна работа са тези ваксини. Сега си спинка сладко и аз отивам да си го гушна.
Лека нощ и на вас!

# 137
Коте тук съм ама цял ден сме на ръце.нямам търпение да дойде утре много ми е притеснено вече взе и хрипове да има Мая,като  я сложа да легне  веднага почва да се дави и така жално плаче.дали може толкова малко бебе да се снима вече не вярвам че са и  чисти гърдите.оф и на милото не искам да му кажа че ми е свито че той е по притеснителен от мен,дано само не ни шпионира и тази вечер,че аз съм при сестра ми.
за темата на нова вчера гледах и аз,толкова мъчно ми стана,някаква си комисия ше решава кой да се лекува и кой не,МЪРЛЬОВЦИ а тая свиня долна дебелия мазник дето се изказа че трябвало родителите да се примиряват с това което им казвали докторите само да го срещна някъде така ще го наплюя в лицето педе...нещастен,да го питам ако на неговото дете се наложи да зависи от шепа хора така ли ще мисли пумияр,ох извинете ме за речника ама така съм полудяла че ми трябва боксова круша.
айде лека нощ да не развалям и вашето настроение.

# 138
Дарима, важното е, че сте го хванали! Не се обвинявай! Напротив, браво, че си се вслушала в сърцето си! Всичко ще отмине бързичко и ще се успокои детенцето!

Алхимиче, пробвай тази нощ да отстраниш от стаята на бебка всички видове дразнители - плюшени неща, животни, цветя и т.н. Сложи я да спи на височко. Ако трябва на твоята ръка я гушкай. Hug

# 139
Привет мамчета  Hug
Даримка стискам палци малката хубавица да се оправи скоро   bouquet
Алхимиче успокой се, нека пак да и чуят гърдичките за да се успокоиш! И ние имахме такъв период дето кашляше и се давеше и аз ден през ден ходих на доктори и гърдичките и бяха чисти, а накрая се оказа че се дави от повишено слюноотделяне (ще ни никнат зъбки) Така че не бързай да се панираш   bouquet

А и исках да ви питам (дано вече да не съм ви задавала този въпрос) вашите бечета плезят ли си езичето, моята бебка го държи доста често на вън и си го дъвче ... и три вас ли е така   newsm78

Айде отивам да спя че тоя държавен ще ми вземе здравето  hahaha

# 140
Мама3,Виви махнала съм съм всичко което може да я дразни,стаята е идеално лъсната няма цветя и миналата седмица и нас 2 пъти ни преглеждат,даже от както е така  и пера дрехите с минимално количество прах.оф  да дойде утре пак да я преслушат поне да не ме тресат нервите от мислене,мерси за вниманието и лека вечер.

# 141
Здравейте, мами!
Извинявам се предварително, че не съм чела нищо! Имам да чета 2 теми!

Честито на всички с повод и без повод за празнуване!

Честити месечинки на бебчетата!

Мими, дано нищо и няма на сладката Мая! Нека бързо да се оправя!  Hug

Минавам само да ви покажа как мина кръщаването на Зари! Тя много плака! Има и по-хубави снимки, но на апарата на зълвата, но още не ми ги е изпратила.

Ние с кумувете ( от ляво на дясно- кумата, кума, дъщеричката им, мъжа ми и аз):

Семейна снимка (почти, повечето дойдоха направо в заведението):

Айде на купона, по-точно на хорото:

Ето тук има още малко снимки:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343551&pid=12945236

# 142
И ние сме в групата на болничките. Много е сополива малката, дави се постоянно, взе и да кашля. Май ще отидем утре да я преслушат за мое успокоение. Освен това май има разстройство, защото днес ка сигурно към 6 пъти. Не е много като количество и не ми се струва различно като цвят или като консистенция, ама явно я присвива коремчето, проплаква, а и дупето и вече се зачерви като на маймунка и никакъв крем не помага. Confused Отделно я кърмя през 2 часа, защото ме е страх да не се обезводни и все ми виси на ръцете. За пръв път от много време се приспахме на ръце и то няколко пъти, защото се буди, нервничи и т.н. Мисля си дали няма да изкара някой зъб? newsm78 Онзи ден я пипах, уж няма признаци, но много се лигави, а майка ми разправя, че сестра ми изкарвала всеки зъб така- с разстройство и хрема. Поживем-увидим.
Мама З, как се казваше това българското мазило против слънце за бебоци?
Лека вечер и бързо оздравяване на всички болнички!
Ей, ама много войнишки съпруги има тука. И аз съм от тях. Flutter
Дидерончо, честито ти християнче!

# 143
  • Пловдив
dideroncho ,честито християнче  Heart Eyes

# 144
Здравейте муцки   bouquet
Искам да ви покажа това клипче
http://missby.wordpress.com/2009/06/14/vote/
много ми хареса и песента към него  Hug

Диде Честито ! Да ви е жива и здрава малката хрисиянка  newsm51

Момичета, мойта мързелана още не се обръща по корем дали е притеснително вече  newsm78
Като чета , че ваште вече се въртят като пумпали и се замислям само ние ли останахме дето не се обръщаме още  Thinking

# 145
Добро утро!!!
Диде, честита малка християнка и от мен Laughing!
Алхимиче, дано вс да е наред  и бързо да се оправи бебка Flutter Да не я дразнят космите от домашният любимец Thinking
mama_pettty, хубаво е заглавието ама не е ли за мартенските бебоци newsm78
wondertedy7 , мн е сладко Flutter

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 06:32 от kamelllia19

# 146
Тема: Слънце жарко вън пече, на MAРТенчето лига му тече![/b

Joy  Joy  Joy
mama petty,имаш набито око! "Съсектантките" трябва да внимават повече... Laughing

Дидерончо,честито християнче!Как се държа Заринка на церемонията?

Виви,моята Раличка не се плези... Laughing

Алхимиче,в крайна сметка с какво я лекувате Мая сега?Защо не й вземат секрет от носа и гърлото за микробиологично изследване...Така ще се разбере има ли  инфекция или е алергия.А по кръвната картина също би могло да се предположи евентуална алергия(увеличават се еозинофилните гранулоцити ).А дано днес ви насочат към нещо конкретно,че се измъчихте вече!

# 147
Гуд морнинг от нас!
Станахме,изпихме си антибиотика,още малко посукахме,сложих я да си играе и тя мъничко върна.Дали антибиотика се е усвоил или е част от "върнатото"??? newsm78/не смея да й давам още една доза.Иначе температурката ни сега е точно 37.Вчера какви ли не работи четох из нета за тая бактерия в бъбречетата и се изплаших.Но ще послушам съвета на педито да не се ровя из нета повече Mr. Green
Ками,мерси за закуската!
Момичета благодаря ви за успокоителните думи,знаете как е,когато става въпрос за детето ви всичко друго изглежда без значение.
Алхимиче,подкрепям мнението на Толо-направете й изследвания,ако вашата педи не ви е споменала,ти повдигни въпроса.
Теди,и ние не се обръщаме и май нямаме такива изгледи Laughingпонякога ,когато лежи по гръбче,извива се ,ляга сякаш на една страна и мааалко й остава да се обърна,ама не знае как!Но не съм се запритеснявала,защото тя иначе си гука много,подвижна и жизнена,според мен се развива добре.
Диде,честито!  bouquet

Търновки,ако имате снимки от срещата хайде покажете,само ние сме почти без снимчици!

# 148
  • Бургас
А когато се обръщат вашите бебочета и на 2те страни ли го правят или... Моята се завърта все-още само на дясно. newsm78

# 149
Здравейте и от нас.Ние вчера бяхме на консултация,вече тежим 7200 гр и сме високи 62 см.Ивелина почна да се обръща по корем от една седмица и го прави само като се завърти на ляво.А от снощи я гледам че като се обърне по корем и после се обърна и сама по гръб.Иначе скоро и ние ще имаме зъбче,появила ни се е бяла точица на едното долно зъбче,но може и след месец чак да избие.Иначе гледам че вече Ивелина си прави желязен рецим,с какъвто не можех да се похваля от както се е родила.Сутрин в 7 се събужда,хапва мляко,малко игра.В 8.00 прави лека дрямка,като се събуди давам плодово пюре и излизаме и наобяд в 12.00 се прибираме и хапва зеленчуково пюре и после в 3,6 мляко и вечер я къпем към 10.00 часа и тогава хапва мляко и заспива.Мене за сега този режим много ми харесва и ме устройва:)
Това е от нас.Лек ден и приятни разходки Hug

Общи условия

Активация на акаунт