Отговори
# 240
  • Пловдив
...Някой го е уведомил... hahaha

Клюкарката бързо да си признава  Laughing

# 241
може би е модератор априлка някоя реколта 04,05,06,07,08 и са го приели много навътре newsm78 Joyа сега не оже да ми дойде музата пак да го напиша Twisted Evilще отида да ги почета пак да се ядосам и да напиша нещо от душата Joyшегувам се приключвам с тази тема че както е тръгнало да не вземат да ме изключат от форума,или да ми намалят поведението ооне така се почуствх все едно съм в училище Crossing Arms
Ние утре сме на УНГ защото било с часове ама кой да знае bashта ние за срещата ще сме на линия след 11 така че ще ви търся там нейде при театъра  love001

# 242
  • София

точно така е станало

Гери честито зъбче.
Деси предлагам да забравиш всичко това и да гледаш напред.Оф има доста злобни хора.

И друго щях да пиша ама после, че се ядосах.
[/color]
[/color]

# 243
Аз знам кой е бил.....

Зелено око, информирай модератор за обидите и не се занимавай повече. Каквото е имало да си го кажете, явно сте си го казали с Деси.  Peace dideroncho, ти в случая се явяваш? ...  

hahaha   Joy   Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 12:08 от dideroncho

# 244

Клюкарката бързо да си признава  Laughing
така отивам в тяхната тема и каквото не ми хареса и се почуствам обидена ще си намеря модератор февруарка и ще я замоля да трие ли трие....вече се ядосах....,.......... ... ....... .....,  ......това дали ще ми го изтрият???

# 245
  • Пловдив
Ааааааааааааа РОНИ значи е подстрикателят  smile3544

# 246
Гери, честито зъбче на малкия сладък Гошко!    bouquet

# 247

Клюкарката бързо да си признава  Laughing
така отивам в тяхната тема и каквото не ми хареса и се почуствам обидена ще си намеря модератор февруарка и ще я замоля да трие ли трие....вече се ядосах....,.......... ... ....... .....,  ......това дали ще ми го изтрият???
Не се занимавай... Туй тичане при учителката най-много го мразя. Личното ми мнение е, че явно и модераторката се е издразнила, защото не е писала никъде коментар или предупреждение.

# 248
  • sofia
Елфи абе каква е тая декларация по чл.163,ал.1 и ал.2 ,че вчера шевката ми даде да я попълня ама са си я печатали те и аз неможах да я намеря в ОДИТ.,а нещо ми е съмнителна.Да не вземат да ме прецакат нещо,като ги знам какви са.

# 249
  • Пловдив
Елфи абе каква е тая декларация по чл.163,ал.1 и ал.2 ,че вчера шевката ми даде да я попълня ама са си я печатали те и аз неможах да я намеря в ОДИТ.,а нещо ми е съмнителна.Да не вземат да ме прецакат нещо,като ги знам какви са.

Не са ли ти дали молба за отпуск по чл 163,а не декларация.

трябва горе-долу това да пише в тази молба

На основание чл.163, ал.1 от Кодекса на труда, чл.45,ал.1,т.2 от Наредбата за работното време, почивките и отпуските и приложените молба-декларация за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50 и 51 от КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни и акт за раждане на ...................................................................

Моля

Да ми бъде разрешено да ползвам отпуск за бременност и раждане за разликата

# 250
  • sofia
Значи аз съм и дала приложение 2,а тя ми даде тази декларация и едно заявление (молба) за отпуската по чл.163 ,това което си дала ти.Но ми стана странно защото не са бланки ,а са писани от тях и като неможах да ги намеря по сайтовете ми стана странно какво всъщност ми дават да попълвам,след като няма такива бланки ,там където трябва да ги има

# 251
# 252
  • Пловдив
Значи аз съм и дала приложение 2,а тя ми даде тази декларация и едно заявление (молба) за отпуската по чл.163 ,това което си дала ти.Но ми стана странно защото не са бланки ,а са писани от тях и като неможах да ги намеря по сайтовете ми стана странно какво всъщност ми дават да попълвам,след като няма такива бланки ,там където трябва да ги има

Да,този молба за отпуск по чл.163 е свободен текст т.е няма я като бланка

за периода от 135 дин до 410 дни се попълмат следните неща

- Молба за отпуск в свободен текст до работодателя-това,което са ти дали
- Декларация 2 по образец – изтегли тук: http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.2.doc

- копие на акта за раждане на детето;

# 253
Момичета,не си хабете нервите вече Hugаз съм ви много благодарна за подкрепата и ви казвам Благодаря,страхотни сте!
Моят мъж си дойде,бесен та бесен Twisted Evilно с букет цветя  bouquetза мен..е това направи деня ми отново весел и щастлив..и знам че каквато и търговка или дребнава да ме изкарат съм права за себе си.Една позната ми каза че съм се понемчила..е ако точността и чувството за отговорност са немски..то тогава да съм германка Wink
Днес ще се порадвам на слънчевият ден и на живота,ще благодаря на съдбата че въпреки този случай остава вярата ми в хората.
Много ви благодаря момичета  bouquet  bouquet  bouquet
Хайде дати за среща не чувам..има ли вече newsm78 newsm78 newsm78

# 254
  • Пловдив
Ееееееее Деси,ама страшен мъж имаш.Браво на него  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт