Отговори
# 225
Хелооооу, сега пиша откомпютъра на сестра ми за да се похвалим - първото зъбче на Гого вече е факт  newsm68 Явно неспането вечер и аденето през 1 ч са си имали причина  Grinning

# 226
  • Пловдив
dessi06 ,миличка нямаш грам вина по случая.Не се измъчвай моля те   action032

# 227
Десиии,Деси... ooooh! ...мога да си представя как се чувстваш...А не би трябвало!Ти предложи ли си помоща?Предложи....Поискаха/приеха ли я? Приеха я....Ти коректна ли беше?Разбира се...ами тогава за какво точно се чувстваш съсипана?!?!Можеше да пуснеш инфакола за продажба в подфорума"На пазар" ...или най-лесно да изхвърлиш опаковките в боклука,вместо да се занимаваш да изпращаш колети...Но ти не си направила нито едно от тези неща и малко или много си си усложнила ежедневието,пък нищо ,че и ти си с малко бебе! Wink
 Сега се усмихни и споко...нищо не е станало!
А на "очите" мога само да кажа,че проблемът не е в "крупната сума",а в липсата на комуникация!....И в неадекватните реакции впоследствие.Хайде,стига с тази тема.Никой не е лош или добър,но си има някои елементарни етични норми и когато не се спазват е...как да го кажа...дразнещо!

Десика,не си само ти!Ралица реве ли реве в тази количка.. Confused Не може да си стои спокойно и да гледка.Или спи(с мнооого зор я приспивам задължително возейки я по павета..) или реве!Иска да я нося.Даже сега се прибрах.Поне вкъщи е спокойна.Сега си се люшка в шезлонга,гледа ме и си се радва нещо.То тази разходка с количка се превръща в задължение за мен,а не в облекчение!
Вчера обаче дребчо успя и се обърна от гръб по корем! newsm44

Гери,честито ви зъбче!!! tooth

Виви,стига бе! LaughingКакво се притесни с това плезене!Виж,че всяко бебе си има коронен номер!

Фокси,голямо плюнчене при вас!Лелеее...и голямо пране на квадрат,значи! Joy При нас и капчица плюнка не излиза от устата...Явно ще се озъбвате вече,няма как!

# 228
Деси, я се стегни, душата! Ако позволяваш подобна простотия да те срива... Приеми го от положителната страна- като един от житейските уроци.
А за другото- важното е, че лекарството е помогнало на малката, пък Зеленоочка да е жива и здрава!

# 229
Цвети май ще ни се провали срещичката  Confused като гледам се кани да вали  Wear Umbrella
Ама карай утре ще изпием  по ДВЕ бири  newsm47

Деси Я не се излагай  Naughty как ще се чувстваш зле Wink  Някой друг трябва да се чувства зле за постъпката си  Crossing Arms

# 230
Цвети май ще ни се провали срещичката  Confused като гледам се кани да вали  Wear Umbrella
Ама карай утре ще изпием  по ДВЕ бири  newsm47

Деси Я не се излагай  Naughty как ще се чувстваш зле Wink  Някой друг трябва да се чувства зле за постъпката си  Crossing Arms
Тука е ясно, ама сега пък Ралица заспа. Пък за бирите- то не се губи. Мале, Теди, да вземем да пишем от време на време, че е лактогонна цел, че ще излезем най-големите алкохолички от Февруарските кърмачки. Embarassed Wink

# 231
А, добър ден! Много неприятно наистина това с Деси!Ама аз нали не обичам конфликтите ще кажа - айде здраве да е и не се ядосвайте!
Уф, тука ще вали и то доста май, а излязохме само за един час с Пепчо! Разсеяната му майка си забрави портмонето в една банка - охраната ме гони, за да ми го върне! Embarassed Има и добри хора - да са живи и здрави! То не че имаше много пари, ама всичките ми документи бяха там - лична карта, дебитни и кредитни карти и маса други неща!Аз продължавам да уча пътните знаци, а детенце спи smile3524

# 232
  • Varna
Гери, честито ви "озъбване"  Grinning
Деси, запази доброто в себе си, това е най-важното в момента, въпреки че в такива ситуации е много трудно и човек започва да се запитва има ли смисъл да прави добро.... но наистина има!  Hug

# 233
Гери,честито ви зъбче!!!!!

Деси,айде горе главата!!!!!Я по-малко емоции по случая  Hug Много важно кой кво казал от априлки.Проблема се оказа в липсата на комуникация,за което ти нямаш вина  Peace И със забавянето на паричките - все пак всички знаем,че на всяка от нас ни се е налагало да вършим задачки с бебе в количката,така че ако си говорим честно това не е никакъв довод щом си поел анганжимент.Нормално е според мен да се почустваш като глупачка и да си излееш гнева при нас.Нормално е и ние да сме коментирали случая от твоя гледна точка,защото нямахме тази на Зеленото око.Нормално е и като съобщи,че паричките са преведени темата да бъде приключена.Нормално е и като Зеленото око е прочела постовете ни да се включи и да обясни какъв е бил проблема.И ако Деси приеме извинението за забавянето е НОРМАЛНО да спрем коментарите по въпроса,за да не натоварваме Деси!Така,че гушкайте си и двете прекрасните деца и стига толкова безсмислени вече коментари!

И един коментар към априлки - момичета,вие неразбрахте ли,че не става въпрос за пари,а за принципи.Все пак се изпращат капки за 60 лв,така че за 10 лв ми е малко смешно да си мислите,че е спора.Сигурна съм,че ако ситуацията беше обратната и при вас щеше да има жлъчни коментари.Още веднъж да подчертая,че грешката на Зеленото око,че не е предупредила Деси за забавянето и записа.Нормално е тя да си помисли,че я правят на глупачка!Чест пък и прави на Зеленото око,че за услугата е изпратила повечко парички.Аз също така бих постъпила  Peace Вярвам,че парите са изпратени преди да е прочела в темата за проблема.Уффффффф,стига съм писала  Whistling

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 13:12 от naiema

# 234
А на мен някой ми е изтрил единия пост,искам да знам кой и защо?Там бях писала че ни обсъждат в тяхната тема и внесто око бях написала АКО ,еми правописна грешка. Twisted Evil
Гери честито ви зъбче tooth
Деска няма да се нервираш душата,аман от такива нагли хора поне според мен в такава ситуация едно извинявай може да се каже айде стига вече сме и обръщали внимание Crossing Arms

# 235
Привеет! Laughing
Карбо,мерси  PeaceАма тоя преглед при гастрото..много странен.Нас така педито ни преглежда.Аз мислех,че ще ви гледат на ехограф,ала бала,нещо по-така.Иначе за слузта,и ние нали имаме отвреме навреме,дадохе акото за изследване-всичко си ни е наред.Така,че за акото вече не се притеснявам.А за хормоналното чистене/ние нали също имаме белички или прозрачни течения отдолу/та нашата педи ни каза,че понякога се случва и на по-късен етап. Peace
Деси,горе главата!Защо да се чувтваш скапана?!Стават такива работи.Не го мисли въобще.За какво трябва да изписваме 3 странички само за "Зеленото око".
А за рева в количката...много ми е познатоо.Но сега вече сме в летния вариант.Накрая като я извадих от опаковката,разбрах,че имаме 3 положения -легнало,полулегнало и седнало.Та я слагам полуседнала,отдолу слагам малка възглавничка,за да е по-легнала и хайде на разходка.Вече няма рев!/е не както пред поне Laughing/

Пък и педито също посъветва да я слагам полуседнала вече.
Хайде лек ден и  Hug

# 236
  • Sofia
Деси, душа, ама моля те, не се разстройвай!!! Премести си го от единия крачол в другия (Опс, екскюз май френч!  Mr. Green ) и не се трови повече! Гушни си сладуранкото и знай, че винаги има смисъл да си добър! Заради себе си и заради светлината, която ти дава това! Моля те, не плачи и не страдай повече! hug

Гери, честито зъбче!!! С радост и вещина да си гризкате разни неща!  bouquet

Дано и при нас е зъбче, а не нещо друго Sad От сутринта не е спрял да реве и мрънка... Милото ми коте! И ме гледа едно такова с упрек....

Ама, Алхимиче, кой ти изтри хубавия коментар!!! Така му се израдвах сутринта! Joy

# 237
А на мен някой ми е изтрил единия пост,искам да знам кой и защо?

Joy  Joy  Joy

# 238
  • Пловдив
Алхимиче,само мод може да трие.Но се учудвам,че някой мод се зачита в нашите безбройни писаници  newsm78

# 239
...Някой го е уведомил... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт