Преди да ми се е скапал отново компютъра искам да напиша нещо на Зеленото око,ако случайно все още наднича в темата ни...
Миличка,това с едномесечното бебе /да ти е живо и здраво/ наистина,ама наистина изобщо не звучи убедително..Без да се правя на майка-героиня,мога да ти кажа,че аз гледам две,сама по цял ден,откакто са се родили и винаги съм имала време да свърша много неща..А пък да не говорим ако съм имала вече поет ангажимент... Сигурна съм ,че сама за себе си си права,но и ти трябва да разбереш,че тук не ставаше въпрос за някакви си скапани 10 лв,а за лоялност и благодарност,че някой,съвършено непознат човек е направил такъв жеста към теб.И да,обсъждахме те,но не защото сме искали да си почешем езиците,а защото всички бяхме ядосани как може майка,независимо коя,да постъпва така с човек,който се е отнесъл с внимание и разбиране към нея...И този "превод" дали изисква толкова много време,че чак сега и се обиждаш? Извинявай,ама превод в Б-я става за един ден..Друг е въпроса кога точно си го изпратила.След като си поела ангажимент трябва да намериш време и да си свършиш работата... И твоите съфорумки също не трябва да се обиждат,защото ако това се беше случило с някоя мама от вашите,сигурно и вие щяхте да ни обсъждате теми наред...
Абе много неща исках да напиша,ама не искам да продължавам вече темата.Просто си мисля,че човек,в такъв момент трябва да бъде по-съвестен и най-малкото достатъчно благодарен,за да направи всичко възможно да изпълния поетото от него обещание..Нашата Деси най-малкото е взела да "припада" от притеснение за "крупната сума" от 10 лв..Повярвай ми,тя е толкова добър човек,че дори и не си е помисляла да го прави...Както тя каза "не иска да я правят на идиот".
Радвам се,че всичко завърши благополучно и за двете страни,макар че не разбирам защо ти беше нужно да се доказваш като изпращаш не 10 ами 30 лв..Сега тя ли трябва да ти се чувства задължена?
За пореден път се уверих,че винаги човек си пати от добрината...
Мили мами ФЕВРУАРКИ,връщам се да чета темата,защото съм изпуснала мъничко и после пак се връщам