Отговори
# 210
Аууу,вчера цял ден не съм влизала във форума и колко интересни неща са се случили...

Преди да ми се е скапал отново компютъра искам да напиша нещо на Зеленото око,ако случайно все още наднича в темата ни...
Миличка,това с едномесечното бебе /да ти е живо и здраво/ наистина,ама наистина изобщо не звучи убедително..Без да се правя на майка-героиня,мога да ти кажа,че аз гледам две,сама по цял ден,откакто са се родили и винаги съм имала време да свърша много неща..А пък да не говорим ако съм имала вече поет ангажимент... Сигурна съм ,че сама за себе си си права,но и ти трябва да разбереш,че тук не ставаше въпрос за някакви си скапани 10 лв,а за лоялност и благодарност,че някой,съвършено непознат човек е направил такъв жеста към теб.И да,обсъждахме те,но не защото сме искали да си почешем езиците,а защото всички бяхме ядосани как може майка,независимо коя,да постъпва така с човек,който се е отнесъл с внимание и разбиране към нея...И този "превод" дали изисква толкова много време,че чак сега и се обиждаш? Извинявай,ама превод в Б-я става за един ден..Друг е въпроса кога точно си го изпратила.След като си поела ангажимент трябва да намериш време и да си свършиш работата... И твоите съфорумки също не трябва да се обиждат,защото ако това се беше случило с някоя мама от вашите,сигурно и вие щяхте да ни обсъждате теми наред...

Абе много неща исках да напиша,ама не искам да продължавам вече темата.Просто си мисля,че човек,в такъв момент трябва да бъде по-съвестен и най-малкото достатъчно благодарен,за да направи всичко възможно да изпълния поетото от него обещание..Нашата Деси най-малкото е взела да "припада" от притеснение за "крупната сума" от 10 лв..Повярвай ми,тя е толкова добър човек,че дори и не си е помисляла да го прави...Както тя каза "не иска да я правят на идиот".
Радвам се,че всичко завърши благополучно и за двете страни,макар че не разбирам защо ти беше нужно да се доказваш като изпращаш не 10 ами 30 лв..Сега тя ли трябва да ти се чувства задължена?

За пореден път се уверих,че винаги човек си пати от добрината...

Мили мами ФЕВРУАРКИ,връщам се да чета темата,защото съм изпуснала мъничко и после пак се връщам Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 10:47 от foxy81

# 211
  • София
не прочетох внимателно цялата тема, но много болни бебчета имаме Sad

Исках по-положително да продължа, но съм прекалено афектирана от ОЧИте /зелени, кафяви и прочие/  Joy
Деси, моля те, не обръщай внимание!!! Доброто, което си направила е за бебчето, не за майка му  Hug

Само накратко да ви кажа за гастрото - занесохме един демо памперс, който по мое мнение беше почти без слуз и коментара на док беше "ммм, наиситна много слуз имате". Но прегледа /едно преслушване и опипване по коремчето/ не показа нищо. Каза, че най-вероятно е било някаква инфекция на стомахчето, която е преминала. Предписа ни 2-3 месеца БиоГая и 15 дни Ентеросан-Д. Също така аз да не ям крави продукти... при условие, че аз мляко и прочие не обичам и ям само кашкавал в много ограничени количества  newsm78
Уж вчера бях спокойна, но днес акото на малката пак е яко слузесто.
Единственото, което се е променило е че сме си вкъщи и пак й дадох БиоГая и Ентерол /защото ги бяхме забравили за почивката/
От утре започваме Ентеросанта и ще видим...
Иначе не било пречка за втори Пентаксим, така че днес или утре ще я вода да й го бият...
А за захранването беше твърда - само кърма до 6я месец, щом й стига..

Тя все още не се обръща, но на консултацията на 12-ти педи каза че всеки момент ще го направи и да покажа как. Не беше притеснена по никакъв начин, така че споко!!!

Коте, това да си лапат краката е най-големия кеф - нашата малка кифличка винаги се сърди когато няма възможност да го прави - това ще ти гарантира поне още 15минути свободно време Simple Smile

Пък на таз-сутрешния памперс имаше една розова лигичка... май е от жабката на малката жабка... дано нещо да сме се объркали но ще я следя тия дни, че според мен вече е късно за хормонално чистене... де да знам..

Хайде по-късно пак Simple Smile

Оо, пък да ви дам една тема за размисъл... една позната майка на бебоче колкото нашите ме помоли да й давам на нея кърмата вместо в банката... това хубаво, но момичето си има кърма и май просто иска тя самата да спре да кърми...
Аз нямам нищо против, на мен така и така ми е в повече, пък и вече се съгласих  Whistling но се замислих.... все пак в банката я дават на нуждаещи се, обикновено недоносени бебчета... ПОследния път като бях прочетох две стихотворенийца от благодарни майки... толкова мило ми стана, не мога да ви опиша, чак ми се насълзиха очите... Та така сега малко съм в чуденка какво да правя...
и май ще го реша въпроса така - 50% за банката, 50% за познатата малка госпожица

# 212
  • Sofia
Привет и от нас! Simple Smile

Честити месечинки на сладките ни бонбони!!! Да са живи и здрави и много усмихнати!

Няма да коментирам темата с априлките, защото ще избълвам нещо лошо... Само ще кажа на Деси - Моля те, не се ядосвай и не се чувствай неудобно (защото си деликатен човек и знам, че ти е гадно сега от всичко това). Направила си добро и си помогнала! Това е най-важното! Малката душа е по-добре и не я боли коремчето и това е хубавото!  Hug Hug Hug
Да кажа и аз за бебефона, че май пак съм бляла някъде и не съм разбрала, че се интересуваш  Embarassed Ние взехме Angelcare, но от Щатите, защото тук са безобразно скъпи  #Cussing out Взехме го за $130, а тук този модел е към 400 лв  #Crazy Хубав е, има подложка, която следи дишането (ако нещо не отчете до 20 сек, се пуска аларма) и се чуват разните му звуци, но не мога да преценя дали чак всяко промрънкване... newsm78 Мен по-скоро ме успокоява иконката за дишането на монитора Wink Предполагам, че в Германия ще е на хубава цена, само не знам дали си струва вече, тъй като бебчовците отминаха периода с възможността да забравят да дишат...

Теди, радвам се, че кърмата ти е ОК! Мен като ме болеше бъбрекът, само като си помислех, че може да ми спре кърмата и направо ми се ревеше... Слава Богу, всичко е ок засега.

Деси, и Венци реве от няколко дни на разходка  Thinking Предполагам, че е от жегата, ама знам ли..... Пробвах да го сложа седнал, ама още не се държи, свлича се и сякаш не му е много удобно...Засега така ще караме и ще събираме укорителни погледи  Mr. Green

Иве, аз онзи ден се видях с една мама, която сега ще ражда и ми беше много приятно да си припомня емоциите Simple Smile Струва ми се толкова отдавна! Rolling Eyes Хайде, дано се видим съботно-неделно в Борисовата, а утре пред Народния!  Hug

Мимеее, да нацелуваш хубавата ни снахичка! Дано нищо й няма сериозно и да се успокоиш, че много ти се събра! Ще я водиш ли в детския център? Или реши в ИСУЛ?
И да пишеш после, че ще ви мислим! Heart Eyes

А пък Венци тази сутрин такъв истеричен рев рева  Shocked Не щеше да яде, да лежи, да седи....накрая от изтощение хапна малко и заспа! Горкото, много беше жален! Sad

Отивам да пия кафенце, че съм от 6.30 на крак... Tired

Фоксунко, дай адреса на лични на тази женица, моля те! И пиши как сте? Юнаците мирясаха ли?  Hug Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Ама съм бърза, като градински охльов....... ooooh!

# 213
Само бърз запис
Алхимиче доно да се оправи скоро Мая ии да не е нещо сериозно   bouquet
Деси не обръщай внимание- ти си направила добро в крайна сметка и си чиста пред себе си   bouquet Малко са хората като тебе, което е жалко  Heart Eyes
Сега се притесних за това плезене и ще питам педи  newsm78

Айде цунки от нас ... отивам да уча че....  ooooh!

# 214
Инче,пратих ти адреса. Peace

Моите лошотийки вчера бяха ангелчета..Цял ден се смяха,наско даже и с глас вече почна от няколко дни...Много е яко да чуеш гласчето на детето си Heart Eyes Жорето още се ослушва,но и той скоро май ще започне да се смее с глас.Засего само рита,подскача с цялото тяло и цялото му личице се смее,когато е щастлив Simple Smile

Иначе и двамата се плюнчат..да не ви говоря колко... ooooh! На ден сменям дрехи по 5 пъти /сериозно/ и като добавим факта че са двама,подготовката за излизане протича за около 3 часа... Joy Ама е яко..то са смешки,плезене,усмивки,гукане,крещене от радост и т.н. Накрая си излизаме благополучно и навън са много щастливи.От вчера им повдигам облегалките на количката на второто положение и сега са полулегнали.Много им е интересно,много е шарен света около тях и много усмивки раздават...
Вчера им дадох пюре от картоф и морков.На пръвите две-три лъжички малко набърчиха нослетата,ама после много им хареса...

# 215
Ламтурник айде на разходка  1stroller
Ами хайде, де! А на бира ще ме водиш ли? Flutter

# 216
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА!

Аз още не съм ви прочела, обаче разбрах за случая с Деси и яхнах метлата  afwitch  Изпуснала съм купона!

Деси, позволих си да напиша нещо на априлките, дано не се разсърдиш! Щом те си позволяват да коментират тук, значи и аз мога да те защитя там!  Hug Сигурно се чустваш много зле, но не се притеснявай, ние те разбираме и ще те подкрепим! Нека само някой да каже нещо лошо за теб и  fight !

# 217
Ламтурник айде на разходка  1stroller
Ами хайде, де! А на бира ще ме водиш ли? Flutter

Ама разбира се накъде без БИРАААААА
Обаче малко по-късно щото маймуната ме изненада ии взе , че заспа  Crazy Та като се събуди хапваме и сме готови  Party
Като тръгнем ще ти дрънна една шайба  smile3552

# 218
Влязох в темата на априлките и нашата Зеленоочка е писала,че Деси й била пратила Инфакола преди един месец,а Деси преди една седмица каза,че си чака парите от 6 седмици..Значи стават два месеца,ама карай..нали и онази девойка трябва да си защити по някакъв начин пред нейните си дружки Simple Smile

# 219
ОК, Теди. Гледам февруарки при априлките бяхме повече от самите априлки.
Що се занимаваме още? Мисля, че всяка ще си има вече обица на ухото. Поговорката "Направи добро и изяж лайно." се оказа вярна. Чак тук се разсмърдя.

# 220
Поговорката "Направи добро и изяж лайно." се оказа вярна. Чак тук се разсмърдя.
Joy   Peace

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:33 от foxy81

# 221
И аз ям лайната при априлки! Сега пък мен ме почнаха да коментират!  Mr. Green  Вече наистина много мирише!  Sick

# 222
Е, стига вече Crazy Няма смисъл никой никого да напада и обижда Praynig
Както е казала Жълтият Ламтурник , всеки ще си има обеца на ухото за др път  Flutter

# 223
  • Пловдив
Пловдивчанки помагайте-къде боядисват дрехи.Прецаках си чисто нова рокля.Мъжа ми вика купи си нова.Лесно е да се каже,но трудно да се направи.Който ме е виждал знае защо  Mr. Green

# 224
Момичета,много ви благодаря за подкрепата..но ако знаех че до тук ще стигнем,някой да си мисли че става въпрос за 10 лв Sad Sad Sad
Не ми го побира ума,защо аз си правя труда веднага на другият ден след като сме се разбрали с момичето пращам колета,а тя дори 6 седмици по късно твърди че едва ли не аз съм за 10 лв.
Момичета обадих се на мъжа ми да се прибере от работа че не съм в състояние да се грижа сега за бебо..срината съм..то бива бива но това е върха.
Не искам повече да ви занимавам и още веднъж ви благодаря за подкрепата Hug Hug Hug
Диде,мила и то колко други грижи имаш но и мен гледаш да оправиш Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт