Отговори
# 195
Здравейте, извинявам се, че влизам в темата ви, но като видях колко съм обсъждана в тази и особено в предната ви тема, реших и аз да драсна някой ред. Все пак след такова дълго обсъждане е редно и аз да ви уважа! Peace
Наистина съм задължена на dessi06 , за капките, още повече за жеста. Винаги ще й благодаря, рядко се срещат такива хора!!! Hug Вярно е, че нещата се пообъркаха малко, но чак пък да се крия за 10 лева, айде де !!! Stop Бях възложила ангажимента на мъжа ми, защото на мен с едномесечно бебе въобще не ми беше до търчане по банки... (без да звучи като оправдание).
Докато вие си "чешехте езиците" на мой гръб, 30-те левчета са били в пощата на "еди кое си" село и са чакали получателя си!!! (все още пазя разписката с точната дата)

Видях, че сте обсъждали "българския нрав". Докато ме нареждахте, че се крия за някакви си 10 лева, имаше голям сеир и изписвахте по 20 поста, а когато dessi06 вчера ви обясни ситуацията спряхте коментарите !!! newsm78 newsm78 newsm78
ИМА СЕИР - ИМА КОМЕНТАР
НЯМА СЕИР - НЯМА КОМЕНТАР
... това май е "българският нрав", върху който трябва да се замислите !

Бе момиче, ти на колко си, на 12? Rolling Eyes
Joy Joy Joy не не на 13.драма драма една истинска форумска драма.
Деска ти пък какво и се обясняваш,ще си обсъждаме каквото си искаме blahblahа между другото как е сестра ти мина ли и депресията?
Дидерончо честтито ти християнче Hugама мама каква е нагласена тоалет прическа мале мале Wink
Ками пак ни нахрани Heart Eyes
ние след малко отиваме на Унг да видим какво ще кажат.
а за една срещичка в четвъртък на народнияакво ще кажете?ама рано рано да не ни хващат жегите.
айде хубав ден и до по късно Hug

# 196
Добро утро момичета!

Честити месечинки на всички бебчета и на техните мамчета!  bouquet
Ками, благодарско за папкането! Ти нахрани мен, аз сега ще нахраня и малкото зверче Grinning
От Пентаксима ни се зачерви и втърди местенцето, но бебка си е веселка и няма температура.

Хубав ден на всички!

# 197
Добро утро, момиченца кокиченца. Днес влизам за малко и отивам да събирам багажа. Заминаваме при мама Mr. Green Ще си нося и литър - два кърма за да мога да ида до Арбанаси за една събота вечер- после ще докладвам как е там за срещичката, но от сегаа си знам ,ч е е страхотно. В Попово живее мама, но там няма интернет, тъй че изчезвам за две седмици.
 Благодаря на всички, които искат да помогнат на Юлия. Оставих нейния адрес на Фокси, ако някой иска да прати нещо. Надявам се докато се върна тя да е заминала за Германия.

# 198
Добро утро сладурки   bouquet

Закуската пак е на ниво  Grinning Ками  Hug

lukrecciana Лек път и приятно изкарване  Hug И да носиш много снимков материал  Naughty

# 199
Мили февруарки. Аз съм от Априлските мамита. Пиша ви относно Случката между вашата ДЕСИ06 и нашета ЗЕЛЕНО ОКО. Прочетох внимателно това, което е написала ДЕСИ06 за ЗЕЛЕНОТО ОКО. Обаче е забравила да напише, че са се разбрали. смятам да я цитирам

"Преди месец една от тях ми изпрати ИНФАКОЛ от Германия и искаше да й платя само транспортните разходи- 10 лева. За да ги преведа по банков път, обаче, ми искаха около 70 евро за разни суифт кодове и т.н. Заради това се забавих с плащането, но с момичето се разбрахме да пратя 10-те лева на неин роднина в България. Аз дори пратих 30 лв., но бабата или пък пощите нещо са се замотали незнам точно... През това време момичето явно си е помислило, че ще я завлека".
Не е хубаво така да се съди. Защото на всеки може да се случи. Пък освен това сме и съфорумки. някои познават това момиче и не са на вашето мнение, че тя би завлякла някого.
нека си имаме уважението. И не го приемайте като заяждане.

# 200
Мили февруарки. Аз съм от Априлските мамита. Пиша ви относно Случката между вашата ДЕСИ06 и нашета ЗЕЛЕНО ОКО. Прочетох внимателно това, което е написала ДЕСИ06 за ЗЕЛЕНОТО ОКО. Обаче е забравила да напише, че са се разбрали. смятам да я цитирам

"Преди месец една от тях ми изпрати ИНФАКОЛ от Германия и искаше да й платя само транспортните разходи- 10 лева. За да ги преведа по банков път, обаче, ми искаха около 70 евро за разни суифт кодове и т.н. Заради това се забавих с плащането, но с момичето се разбрахме да пратя 10-те лева на неин роднина в България. Аз дори пратих 30 лв., но бабата или пък пощите нещо са се замотали незнам точно... През това време момичето явно си е помислило, че ще я завлека".
Не е хубаво така да се съди. Защото на всеки може да се случи. Пък освен това сме и съфорумки. някои познават това момиче и не са на вашето мнение, че тя би завлякла някого.
нека си имаме уважението. И не го приемайте като заяждане.

Мисля си, че вече няма нужда от коментар случката с Деси ! Peace
Маминки, вие да не карате само на виртуални закуски, аз само ви подготвям за истинската Party

# 201
Dobro utro, sorry za latinicata, ama dnes 6te gledam da svalq flex type-a  Wink
Betunga, 2 sedmici sym v SZ - v4era cql den bqhme v gradinkata na Alana sys sestra mi, az mnogo iskam da si napravim sre6ta, taka 4e 6te 4akam da mi pishete  Simple Smile
Za obsyjdaneto - ami 4ovek kato pravi za obsyjdane go obsyjdat  Peace
O6te ne sym vi pro4ela, ama otivam ve4e  Party

# 202
Добро утро мили мамчета аз малко се позагубих, но още малко ще е така.

По горещата тема - Априлките.
Не знам какво сте седнали да ни убеждавате кой крив, кой прав. Големи хора сме и с думи се разбираме. Така, че въпросното момиче е можело да напише един ред по Скайп на Деси какво се случва. Не са много хората, които ще направят такъв жест. Така, че евалата на Деси, а на Зеленото Око нямам какво да кажа. Това за разходката с едномесечното бебе си е чисто оправдание, а за международния превод струващ 70 евро  Joy Joy Joy
Момиче ти явно мислиш, че ние от гората идваме  hahaha

Зари честито ти християнче  Hug

Миме тестове за алергия няма как да се направят на малките. Затова се пуска кръвен тест, в който се следят нивата на еузинофилите и базофилите. /това Силвето ти го беше казала вече/ Надявам се малката ни пчеличка бързичко и скоро да се оправя. Много целувки за нея по сладкото дупенце.

Момичета при нас разходките се превръщат в някакъв кошмар. Йоан не иска да лежи в количката, не иска да го возя. Настава един рев, ама рев. Чак срам ме хваща, защото това дете така се дере, че хората ще си помислят, че го малтретирам. Единствено се успокоява като е на ръце , но нали си представяте каква разходка правим - с едната ръка бутам количката с другата държа дундьо.
Най-новото удоволстие за него е да го държим изпраен и той да прави стъпчици. Такъв кеф настава, едно пищене, пръхтене, смях голям. Но пък аз се притеснявам да не му се изкривят крачетата така. Ние не го оставяме тежестта да му пада на крачетата, но не знам какво да правим.  newsm78

Чудих се дали не ни е време вече за летния кош, но на нег пише от 6-я месец. Пфу, какво ще правим още месец и половина не ми се мисли.

Теди Йоан също не се обръща от гръб по корем, завърта се на една страна и до там. Но има време, децата ни се развиват различно.

Инче, Иве извинявайте, че не успях да дойда до Борисовата. Първо доста късно видях и двата пъти за разходките ви и второ имах доста ангажименти по тези дни.

Взех си и последния изпит, сега трябва да понапиша една дипломна и до края на годината живот и здраве трябва да съм магистър вече  Joy

Доре какво представлява заповедтта, която взе от социалните? И аз получих една по пощата, но 1естно казано не мога да разбера одобрена ли съм или не. Защото на един ред пише :"" по член един кой си, алинея еди коя си Отпускам/Отказвам на..... ха разбери кое е, при положение, че вярното не е подчертано.

Мерси за инофото за Реденка на Яна и Теди Попова. Май ще се пробваме там, пък дано останем доволни.

Ние днес сме на преглед при алерголожката. Да видим тя какво ще каже за разстройството, което вече нямаме.
Наде на Йоан му излезна резултата от акото. Нямаше нищо изолирано.

Хайде майчета сладки лек и спокоен ден

# 203
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile))

Ние днес сме на разходка с една бременна бъдеща мама в 21ва седмица и ми е много кеф, ще си припомня и аз доскорошните вълнения, пък мога и да помогна с нещо Simple Smile))

За априлките, хммм, айде и аз като на всяко гърне мерудия, ама все пак ми стана странно, ние не пишем лоши неща за въпросната госпожа в нейната тема, тя защо е решила да се оправдава пред целия свят не ми е ясно, че спами нашата, пък и даже и нейни приятелки също, Деси между другото си е написала, че е получила парите, не е скрила нищо, а пък въпросната дама, освен че не й е писала, че е пратила парите, след като е пратила 30 лв, а не 10 ми се струва, че се чувства гузна за нещо, тя си знае за какво, другото, което не й прави чест в цитата от приятелката й е, че обвинява или пощите или бабата на Деси за забавянето, а на нея се подиграва въпреки жеста, който е направила за нея, супер отношение, няма що и сега иска да започнем и ние да я харесваме, моля, моля...

Деси, няма проблем, имаме време да се организираме Simple Smile

За срещата пред Народния четох, че тази вечер ще вали до утре сутрин и после става хубаво времето, така че може да се направи, ама да не е много рано сутринта, че дори и да не вали, ще е студено от нощния дъжд, ако я направим срещата към 12 и си стоим в сенките до към 5-6, мисля че няма лошо да ни се отрази, Миме, не знам ти ако си с Едо, как ще се прибираш по горещото на обяд, може би това си имала предвид, ама  newsm78, ще измислим нещо, ще му спретнем на младежа едно легло на някоя пейка и така Simple SmileРРРР Успех на УНГ-то, аз се каня да водя Стаси от 28ми май, ама голям мързел съм, ей, да кажеш много ли се чака, какво е положението в ИСУЛ ако там ще ходите, че да съм подготвена, ние ще ходим заради едно тежко дишане, като хрипове, които си ги има от раждането, ама педито мисли, че е физиологично, пък са и от раждането, та не бързам много, много, само да не ми изтече направлението докато се туткам Simple Smile

# 204
Добро утрооооо!!!!
Ками,пак страхотна закусчица си спретнала!Аз си доядох кутията шоколадови бонбони от снощи  Peace

Гери,как  е когато има някой да ти помага в СЗ?  Heart Eyes

Честито на днес празнуващите ни вече пораснали момиченца и момченца!

# 205
Момичета, по Нова говорят за ваксините!

# 206
Честити месечинки на
Деница - на ioli
Ралица на Жълтия Ламтурник

Свилен  на linkata  
Никола  на k.penkova
Георги на duffy
Владимир  на iri_is

Да ви се похваля на мен май ми се оправи проблема с кърмата  Flutter Вече втори ден не съм давала АМ  newsm47 Явно е било заради цикъла  Tired

# 207
Хе-хе, мерси, Теди! И честито за подновената лактация!
Колко гости имаме на балкончето-те ли нас ще бият, ние ли тях?! Twisted Evil Със сигурност знам, че в началото на тази година преводът на 1000 евро до Германия беше към 50 евро. Колко точно съм забравила, но в никакъв случай не може на 10 таксата да е 70. Доколкото познавам Деси, неудобно и беше даже да настоява за паричките си, сега сигурно и е още по-неудобно. Това е най-гадното за мен в цялата ситуация- да те карат да се чувстваш неудобно, че си направил някому добро.
Вчера писах-писах, нещо ми се скапа връзката и всичко изчезна, а сега ме мързи.
Неукротима, да не би да се познавате с мъжо- и те имат жени в тяхното поделение?
Ха, вече няма никой, докато пишех.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 10:05 от Жълтият Ламтурник

# 208
Ламтурник айде на разходка  1stroller

# 209
Искам да ви покажа, как от вчера се опитваме да палим педалите Joy hahaha Joy Клипа е от тази сутрин Flutter
http://vodoleika.multiply.com/video/item/19/19

Теди, радвам се че се е оправил проблема с кърмата Flutter

Общи условия

Активация на акаунт