Отговори
# 105
  • пак там
Рися..ама това с бабата и дядото е сериозно...той големият син на мъжа ми е на 24години Peace

Ами нашите батковци са на по 14 и 17 Simple Smile А малкият е със сериозна приятелка вече половин година, тя само дето не се е пренесла при него Simple Smile обаче момичето е сладко, пък и го пази от неприятности, че какъвто е буен... Simple Smile

А за инфакола не се ядосвай - хора всякакви, рано или късно всичко се връща

# 106
Деси, мн се радвам, че най- накрая сте си оправили сметките с априлката Flutter

# 107
Лукрециана,приготвих едни неща..малко дрешки засега и скромна парична помощ за онези хорица.Със сигурност ще намеря още нещо,което мога да дам...Извинявай, че трябва да стане чрез теб,но ако е възможно пиши ми на лични адреса си,за да мога да пратя по теб колетче в някой от близките дни..А пък ако познаваш хората и са съгласни да дадат адреса си направо на тях ще пратя нещата...

# 108
Да,Лукрециана,кажи как точно бихме могли да помогнем-на какъв адрес?Бебето значи е голямо колкото са и нашите,а баткото на 3 годинки ли беше?(Много ме е яд сега-вчера изхвърлих цял плик бебешки момчешки дрешки за лятото,защото от месеци питам и на никого не трябват,а ги пазя толкова време... ooooh! )

# 109
Здравейте и от нас Simple Smile
да се включа по въпроса за по-голяма пауза при хранене или пропускане на хранене, нашето педи каза че за тази възраст е нормално.също било нормално в жегите акитата на бебетата да са по-редки заради по-голямото количестео течности, което майките приемат.
пък май ще открадна и аз някоя от рецептите за джолана че ми потекоха лигите с тия рецепти Laughing
нашата сл уз понамаля.педито ни има съмнения че е от жегите. пък аз се оказах майстор по претопляне Embarassed ама се опитвам вече да я поразсъбличам
да попитам мамите които бяха споделили че ще никнат зъбчета на бебчетата им, какво им давате за чесане.Сави много се сърди и опитва да се чеше с юмруче.купих и гумена дъвкалка с течност, но сякаш я боли и прави едни физиономии.май е по-добре да видя нещо в аптеката
за съжаление не разбрах как се пускат снимки в публикациите ми затова предлагам малко снимки на Сави на който му е интересно http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348283
много хубави тези наще бебоци  Heart Eyes

# 110
Мога да им нося и аз нещата, а може и да се разберете с мама Юлия тя тук в бг-мама има ник julia_81  a тук пише сметката и всичко за Фильо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389103.0

# 111
  • Sofia
Привет! Simple Smile
Сега и аз ще се информирам за това детенце и ще видя какво мога да изпратя. Лошото е, че са на една възраст с нашите и вероятно един размер, но ще заделя от дрешките, които в момента носим и ще пратя и аз!
Лукрециана, може ли и на мен адреса на хората на лични  Praynig Благодаря ти!

Инесита, публикувам снимки на наличните книжки. Днес ходих в магазина. Струват 16 лв. (нещо съм гледала за 19, ама какво ли newsm78) Ама така даже по-добре се получава Simple Smile Ето ги:

Пиши ми на лични, коя си харесваш и отивам да я взема  Hug

# 112
Здравейте и от нас! Не пиша много редовно, ама ми е трудно да се докопам до компа с тия моите зверчета. София както си беше кротка в началото и си лежеше сама и се забавляваше сама, така сега изведнъж стана точно обратното-оставя ли я някъде такъв рев наддава и така се сърди Shocked и като й изчезна от погледа веднага започва да плаче. И синът ми имаше такъв период ама беше към 9 месеца чак newsm78

И вашите бебета ли така плачат като ги оставите сами?

# 113
lukrecciana, момичето което е писало в темата с ник MMka е от нашата организация - ДБМ. Ще съберем каквото можем от къщите ни и от склада и ще изпратим по нея. Peace

# 114
lukrecciana, момичето което е писало в темата с ник MMka е от нашата организация - ДБМ. Ще съберем каквото можем от къщите ни и от склада и ще изпратим по нея. Peace
Чудесно!!! Много се радвам и съм благодарна на всички ви.! Hug

# 115
Привет мамчета!
Днес беше мнооого изморителен и горещ ден за нас.
Обикаляхме като луди целият град по задачи,важното-резултатите от урината Cryимаме възпаление на бъбреците-бактария e.coli.Толкова ми е гаднооо!Кой знае от колко време ги влачим.Аз никога не съм мерила температурката й преди,но винаги ми е била малко горещичка,а то какво било.И сега най-после разбрахме,защо Ника е толкова неспокойна,защо се напъва/и това не са колики вече,а бъбречета/ CryИ толкова ме е яд на нашата предна педи,дето все викаше"А,нищо ти няма на детето"Не можа да каже"Хайде да пуснем анализи,да видим дали всичко е наред",a тя все ме отпращаше"Стига си параноясвала!"
А нашите симптоми много се бъркат с колики,но не са колики,бях сигурна-ето какво значи майчиният инстинкт,знаех си,че нещо не е наред.Новата педи още като ми чу оплакванията,въобще не спомена за колики.  веднага ни прати на изследвания.Ами така се прави!Сега ще се лекуваме с антибиотик 5 дена и после ще ходим на ехограф и пак изследвания.Пожелайте ни бързо оздравяване PraynigКаза,че тази бактерия може освен от замърсяване,да попадне в бъбречета от запек или пък разтройство.Ние нали бяхме така със запек 1 месец и половина.Защото при запека,тази бактерия/която е нормално да се намира в червата/прекалено дълго се застоява там и започва да се предвижва към бъбречета/-така ми обясно педито.
Деси,дано и при вас нещата се оправят бързичко.
Толо,а вие защо лежахте в болница?/понеже и ние сме с бъбречна инфекция,но не се е споменавало за болница.Сега ще пием Зинат/антибиотик/и ще видим.
Момичета отивам да поразтребя и ще правя лекарството на малктата и после ще ви изчета по-подробно Hug

# 116
Ние се върнахме от консултация, вече сме 6850 г качил е само 650 г за месец и половина, ама било нормално,и е цели 66 см., макар че аз като си го меря го изкарвам по-висок ама както и да е, като започне да стъпва ще стане ясно колко е точно. Биха му е ваксините, ние сме по ЗК и едната му я боцкат в гръбчето и всъщност тя го боли най-много.Сто пъти се проклинам, че не започнахме с Пентаксима ама е късно вече.Добре поне че я понася сравнително добре, поплаква си малко и толкова, няма температура и други странични ефекти.Иначе аз пак съм бясна на нашата педиатърка, каза ми от този месец да давам картофено пюре направено със сирене, прясно мляко и масло, а за вкус сол и захар Shocked Все едно за нас ще го правим. И можело вече да го запиша на детска кухня #Crazy А от другия месец и кисели да му правя. Луда работа. Кога ли и при нас ще си обновят информацията, а не да карат като от преди 20 години. То и затова има толкова затлъстели деца, защото още от бебета ги тъпчат с гадости. Затова за себе си знам, че ще направя каквото смятам че е правилно пък нека ме съдят. "Как нямало да давам компотче зимата?" "Че то си е натурално"- да бе, блъскано със захар.
И да ви питам вас болят ли ви костите? Защото аз сутрин направо не мога да мръдна от леглото, първите 15 минути са кошмар. Малко ме е страх, защото майка ми почина от ревматоиден артрит на 34 години и беше по същия начин. Докторката ми каза, че може би е от кърменето и липсата на калций. Дано да е от това. Ама се замислям дали да не отида и на друг лекар. Взех си Калмацин, ако няма ефект ще я мисля тогава.
Приятна вечер и много целувки на бебоците. Ама всички са много сладки,както и вие Grinning

# 117
Мими,по-добре отиди на лекар да те видят!А за педитата,дето си карат по старому  #2gunfireТолкова съм бясна на нашата!/още се сещам като й споменах,че Ника има бяло течение,и тя вика..ами мажи я с Тридерм.Аз викам"не е ли по-дбре първо да видим анализи от микробиологията"И тя"Както искаш".Е,видяхме и нищо й няма,било хормонално и никакъв тридерм не ни трябва. #2gunfireчудя се дали да отида при нея на консултация и да й го кажа всичко,което мисля #Cussing out

# 118
  • Пловдив
Мими,при нас записват на детска кухня на 10 навършени месеца.Педито ви не е в час наистина

# 119
  • Стара Загора
 pretty_mimi ,ами що не й каже на твоята педиаторка,че смяташ да захранваш с кебапчета,кюфтета,пържени картофи и кетчуп ,какво е това картофено пюре ,ама че глупости  Crazy Че и от другия месец на ДК -що ,като така или иначе си готвиш за вас,ще си я храниш със салата,скара,манджи,тортички ,от време на време биричка  Crazy А бе какви са тия педита не знам  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт