ЮНСКИ бебета и мами! Тема N77

• 17 921
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
  • София
lsb, Честито бебенце!

Момичета, благодаря ви още веднъж за пожеланията!  Hug

polito, абсолютно изключвам вариант претопляне, защото го държа само по една дрешка, ако е по-хладно е с дълъг ръкав, а ако е като днес с къс ръкав и голи крачета. Навън не го завивам, освен, ако не сме на сянка и е по-хладно там. А и е само по лицето, от претопляне би трябвало и по тялото да е, а и чак такъв силен обрив ми се струва, че е по-скоро алергичен.  newsm78

# 121
Привет на всички Simple Smile
 Честит рожден ден Петя ! Да си жива и здрава и много да те радват всички Simple Smile

Честити бебета на всички , да са много послушни и само да ви радват Simple Smile

Наде , моля те кажи кога ще се появи моят младеж според теб , че нещо след прегледа днес доки каза че има достатъчно води и няма проблеми, а и аз нямам никакви признаци Simple SmileSimple SmileSimple Smile Като гледам познаваш Simple Smile

# 122
Ами Наде, ако толкова познаваш, вземи предскажи и за мен една дата  newsm53

# 123
  • Ловеч

Наде,и на мен ми е доста напечено,така че ако ще предсказваш дати не ме забравяй Laughing
Момичета благодаря ви за отговорите,доста по добре се чувствам сега  :remybuss
И аз гледам много много да не мисля как ще ми се промени живота след това че ме хваща страх...

# 124
Здравейте момичета,
Ние със малката красавица Стела сме вече в къщи. Добре сме и двете, кърмя я на поискване и за сега кърма имам. Безсънието е тежко поне докато посвикна. Малката сучи по час-час и половина понякога но после по 2-3 спи и така. Трудно и е много е мъничка и бързо се уморява и за това се храним толкова дълго - тя хапва, придремва, пак хапва и така докато заспи за по-дълго.
Раждането мога да кажа не беше леко, влязох за нормално раждане (предизвикано-хапчета, системи), но така и не поучих разкритие повече от 1 см, имах силни контракции, но неефективни, спукаха ми водите уж да ускорят, но така и не стана, а тоновете започнаха да се губят и така набързо ме вкараха за секцио.
Честито на всички майчета, които гушкат вече своите рожби и успех на все още очакващите появата на един малък бонбон или бонбонка.
След малко ще кача снимки в албума  baby_neutral
Лека вечер от мен!  Hug

# 125
  • София
Здравейте момичета,
lsb,честио бебече!Много да ви радва малкия Антон.

Петя,честит рожден ден! Бъди много обичана майка и съпруга

Петя,обривчето за което говориш като петънца ли е ? Възможно е ти да си яла нещо алергично и чрез кърмата малкия да е реагирал .
Аз с баткото от ядене на  мед  получавах червени петна по лицето,като малки ситни пъпчици.

# 126
Здравейте на всички вече майки и бъдещи такива.
Извинявам се първо ,че нахлувам в темата ви,но си признавам ,че от време на време поглеждам другите темички на тези който очакват свойте съкровища и си спомнят с много добри чувства как преди 5 месеца и аз бях като вас.
сега имам страхотна малка дъщеричка на почти 5 месеца,и искам да ви кажа ,че ви очакват страхотни моменти с малките съкровища.
На тези който тепърва им предстой да родят ,искам да кажа няма страшно,раждането не е страшно ,напротив само като знаеш,за какво го правиш и болката отшумява.
Няма вечер от както съм родила да не си припомням моето такова и всеки път очите ми се насълзяват от радост.
УСПЕХ на всички,чакаме ви в родени 2009  bouquet

# 127
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ АНТОН НА Isb.
Радвам се че са добре, ще ги чакам в Търново, защото тя каза че е от тук и ще си идва след раждането!

Ама много кофти така - да чакаш нормално, а изведнъж - секцио  Sad

Момичета, докато се разхождах, си мислех, как животът ми се промени...
Обикновено такива мисли идват, когато нямаме какво по-важно да правим и се отпускаме в равносметки за живота ни Simple Smile Аз още в началото го минах този период, но съм сигурна, че ще съм като ударена с нещо след като се появи бебето. Най-силното ми вълнение през бременността и сега е, че създаваме живот. Аз участвам в това! Правим човек, който трябва да мисли, действа, чувства и в голяма степен какъв ще бъде ще зависи от нас двамата. И тук ме втриса и спирам да мисля  Joy
snowwhite и аз съм се размислила...цялата еуфория свършва до раждането, след това НИЕ трябва да направим човек това малко същество

somebody къде сииииии???

# 128
ISB честит Антон, много да е здрав, щастлив, а ти бързо да забравиш всички неприятни преживелици около раждането   bouquet

Петя, Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти много щастие, мир и любов в семейството!

Snowwhite, пожелавам ти в най-скоро време да ти се случи това, с което ще затвориш вратата към предишния си живот и ще минеш през тази, която се отваря с раждането, за да разбереш какво те очаква там! Може и да е още по-интересно, но със сигурност нищо няма да е същото  Peace !
Gydiiiiiiiii, айде да ви изписват за да можем да нащипем по бузаците Боянчо!!!

# 129
Isb Честито бебче. да сте живи и здрави и бързо да се възстановяваш.  

gloria83  не се шашкай и аз съм с твоя термин и още не съм родила, има време, то си знае работата. И на мен ми е малко нервно, но гледам да не се психирам и да запазя спокойствие. Погледнато от хубавата страна още някой ден майчинство за напред  Mr. Green  Започнах да говоря глупости.

lili_to радвам се, че се чувстваш добре и си използваш последните бременилски дни ползотворно.

# 130
  • Варна
ДОБРА ВЕЧЕР БРАДСТВО! ВЛИЗАМ ДА ВИ СЪОБЩЯ ОЩЕ ЕДНА СУПЕР НОВИНА.  newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

ДНЕС 15.06.09Г. В 19.45Ч. МАМА SOMEBODY РОДИ ПРИНЦЕСА АНДРЕА С МЕРКИ 3180ГР. И 51СМ..
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ, А ТАТКО АНДРЕЙ ДА СЕ СТЯГА, ЧЕ МОМА ИМА ВЕЧЕ ДА ПАЗИ.

# 131
Честито бебче на Somebody! Да е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама и тати!

# 132
  • Germany
Ехее, влизам да видя какво става и още бебоци Sunglasses Честито на SOMEBODY!!!   bouquet
Ама, те що така я плашеха с голямо бебе, пък то каква фина мацка излезе накрая.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 21:16 от Promiscuous Girl

# 133
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ Каква изненада. Честито на Somebody. Да са живи и здрави, мама бързо да се възстановява. Няма думи просто, това не го очаквах, супееееер  newsm44 newsm44 newsm44

# 134
Браво
Somebody, Честито- Да сте много здрави и щастливи!!! А на малката Андреа усмивката да не й слиза от лицето!!!

Общи условия

Активация на акаунт