За РД, има ли някаква алтернатива на това да се празнува в детски клуб? При нас се празнува по парковете, но може и в зоопарка, или на плажа или в музея на влаковете напр.? Има ли нещо подобно тук?
)
- ува го е обяснила много добре 
И на база тези разсъждения съм си харесала разлика от 5-6 години, но ще видим какво ще се случи - човек предполага, Господ разполага 
изморена си и си чудесна майка
Надина не е лесно дете, а е с доста силен характер, което е хубаво
Леко изкарване на болестта при Никола и спокойни почивни дни на теб 
Племенниците ми са на село, с другите майки от кварта позагубихме контакт откакто се върнах на работа
и съм замислила да си го отпразнуват с дечицата в клубчето, с които са заедно по цял ден, а после ние да си направим един семеен пикник в Западен парк и така 

За разликата - като бях бременна една позната ми разказваше, как според психолозите ако е малка разликата между децата на голямото от рано му се втълпява че е кака/батко и трябва да е по-отговорно и т.н. И така то няма съзнателен спомен от момента когато то е малкото дете. На мен ми се иска да имат разлика 4 години с второто и след още 2-3 години трето
Сигурно няма да стане точно както аз искам, но не пречи да пробвам
. 
На мен по принцип ми е по удобно следобед ( сутрин малкия заспива понякога още в 10, а понякога в 12), но реално сме свободни цял ден. 

. 
Препоръчани теми