влизам да ви видя и се оказва,че имаме някаква война със февруарките.
Не съм влизала в постнатия линк,но от това ,което прочетох, разбирам ,че явно става дума за недоразумение, свъразана с таксата за суифт трансфер,която за такава смешна сума е предполагам 50Е, така ,че разбирам защо е последвало т.нар забавяне на плащането. Но няма да раздухваме повече ,че става наистина тъпо и грозно.
Ние с Борис сме ок.Днес мама си направи лек пазар ,купих си малко дрешки.Уж, не исках да давам пари за дрехи за дебеланестата си фигура,но....съгреших.Е, купих и на малчо някои неща, да не е капо.
Вчера бяхме на ортопед, май забравих да споделя.Много сме изненадани от прегледа.Бяхме в Горна Баня ,в прословутата клиника.Прегледа трая точно 5 мин,прегледаха детето от кръста надолу.Всичко му е ок. Талони за ехограф нямало, да сме идели др месец.Чак като си тръгнахме разбрахме ,че можело и да си платим.Много тъпа история. Сега пак трябва да ходим до там, а това е половин ден път.Ужас. Както и да е, с баща му решихме ,че ще го заведем в частна клиника.Не ,че имаме опасения за нещо,но предпочитаме по-обстоен преглед.Жалко ,че държавата ни е устроена така ,всичко се случва по-възможно най-сложния начин.
Относно заиграването с играчки - имаме голям успех с музикалната играчка над леглото.Понеже нямам баби помощници и цялата домакинска работа сия върша сама, научих Бобо да се заиграва с играчката всякла сутрин.Откарваме поне по час и половина.Време идеално за мам да отметне малко работ.Но всичко започна от самото начало ,пусках му от първия ден у дома ,за да може да свиква с нея.И винаги я пусках докато кърмя ,за да може да я свързва с нещо мнооого приятно.
Сега правя опити с едно мече за сън както аз го наричам.Опитвам се да го науча ,че като види мечо трябва да спи.Показвам му го пр всеки път като се унася и веднага след като се събуди.Знам ,че е малко рано ,да свиква с т.нар преходни предмети ,какъвто би могло да е мечето ,но пък ,ако успея да го науча ,скоро ще имаме следобеден съм от 2 до 4.По принцип съм против установените режими ,но има неща ,които е ок да се спазват.
Пак прекалих с писсне
целувки и до скоро